Koktejlové třešně sklenice 160g
Koktejlové třešně vypeckované, vhodný doplněk koktejlů, míchaných nápojů. Můžeme použít jako...
Nové produkty
Vlasové rýžové nudle se vyrábějí z vody a rýžové mouky. Tyto tyčinky s kruhovým průřezem mají dlouhou historii nejenom v Číně, ale po celé jihovýchodní Asii. Jsou bílé, hedvábně lesklé a připravené pro vaření ve vodě po krátkou dobu 3-5 minut.
Vlasové rýžové nudle se vyrábějí z vody a rýžové mouky. Tyto tyčinky s kruhovým průřezem mají dlouhou historii nejenom v Číně, ale po celé jihovýchodní Asii. Jsou bílé, hedvábně lesklé a připravené pro vaření ve vodě po krátkou dobu 3-5 minut.
Složení: Rýžová mouka 90%, voda
Výživové údaje na 100g: Energetická hodnota 1492kJ/351kcal, Tuky 0,8g (z toho nasycené kyseliny 0,3g), Sacharidy 78g (z toho cukry 0g), Bílkoviny 6,9g, Sůl 0,01g.
Skladujte v suchu
Návod k přípravě: Nudle vložíme do vařící vody a necháme 2-3 minuty povařit, poté je scedíme a přidáme do polévky nebo je smažíme na pánvi do křupava a podáváme jako přílohu.
Země původu: Vietnam. HTF
Hmotnost: 400g
Vaše hodnocení nelze odeslat
Nahlásit komentář
Zpráva odeslána
Váš podnět nelze odeslat
Napište svůj názor
Zkontrolovat před odesláním
Vaši recenzi nelze odeslat
Koktejlové třešně vypeckované, vhodný doplněk koktejlů, míchaných nápojů. Můžeme použít jako...
Richard Ceylon je elegantní černý čaj z renomované oblasti Cejlonu, jehož jedinečná chuťová...
Sušené plody se používají jako koření. Hřebíček jako koření podporuje chuť k jídlu, pomáhá při...
Zelený pepř se sklízí když jsou bobule zelené (nedozrálé). Na rozdíl od pepře černého není...
Za studena lisovaný olej z prvotřídních španělských oliv. Je vhodný zejména pro studenou kuchyni,...
směs koření určena speciálně na grilování sýrů s plísní na povrchu, kterým dodá výbornou jemně...
Wasabi neboli „japonský křen“ patří neodmyslitelně k japonské kuchyni a zejména pak do pokrmů,...
Vlasové rýžové nudle se vyrábějí z vody a rýžové mouky. Tyto tyčinky s kruhovým průřezem mají dlouhou historii nejenom v Číně, ale po celé jihovýchodní Asii. Jsou bílé, hedvábně lesklé a připravené pro vaření ve vodě po krátkou dobu 3-5 minut.