- Nové
Takamaka Rum Zepis Kreol 43% 0,7l (karton)
Zepis Kreol představuje autentický výraz naší kultury na Seychelách. Jeho základem je pečlivě...
V této lahvi se pojí "pot still" destilovaný rum z cukrové třtiny, který zrál v sudech po portském víně s rumem destilovaným v koloně, který zrál tři roky v sudech po bourbonu. V závěru zrají spolu s osmiletým rumem ze světoznámé Foursquare destilérie z Barbadosu, čímž z odlišných destilátů vznikne dokonale harmonický rum.
V této lahvi se pojí "pot still" destilovaný rum z cukrové třtiny, který zrál v sudech po portském víně s rumem destilovaným v koloně, který zrál tři roky v sudech po bourbonu. V závěru zrají spolu s osmiletým rumem ze světoznámé Foursquare destilérie z Barbadosu, čímž z odlišných destilátů vznikne dokonale harmonický rum.
Rum je za studena filtrovaný, není do něj přidán žádný cukr ani barviva.
Obchodní značka: Takamaka Destillery
Obsah alkoholu: 45,1 % obj.
Barva: Jantarová, odrážející dlouhé zrání a jedinečné sudovité tóny.
Aroma: Komplexní aroma portského vína, sušeného ovoce a koření, doprovázené jemnými tóny dřeva a karamelu a nádechem vanilky.
Chuť: Plná a intenzivní, se směsí tropického ovoce, kořenitými tóny a jemným nádechem dubu a portského vína, které se spojují a vytvářejí teplou, lehce nasládlou a komplexní texturu.
Zrání: 8 let
Závěr: Dlouhý a hladký, s příjemnou kořenitostí a přetrvávající chutí karamelu a portského vína.
Objem: 0,7 l
Země původu: Seychely
Zákaz prodeje alkoholických nápojů osobám mladším 18 let.
Při převzetí zboží bude ověřen Váš věk.
Hodnocení: 7,8 / 10
Parametry
Zepis Kreol představuje autentický výraz naší kultury na Seychelách. Jeho základem je pečlivě...
Základ tohoto jedinečného rumu tvoří tradiční seychelský třtinový rum, který zrál v nových sudech...
Rum Zannannan plný sladkého ananasu zachycuje mladistvého ducha Seychel. Tento rumový likér je...
Vaše hodnocení nelze odeslat
Nahlásit komentář
Zpráva odeslána
Váš podnět nelze odeslat
Napište svůj názor
Zkontrolovat před odesláním
Vaši recenzi nelze odeslat
V této lahvi se pojí "pot still" destilovaný rum z cukrové třtiny, který zrál v sudech po portském víně s rumem destilovaným v koloně, který zrál tři roky v sudech po bourbonu. V závěru zrají spolu s osmiletým rumem ze světoznámé Foursquare destilérie z Barbadosu, čímž z odlišných destilátů vznikne dokonale harmonický rum.