Česneková pasta 90%
Česneková pasta nahrazuje česnek čerstvý , při výrobě masných výrobků nebo při vaření .
Červené polosladké víno vyrobené z modrého hroznu odrůdy Merlot dozrávaného v moldavských vinohradech. Barva vína přechází z rubínové do tmavě červeného odstínu. Aroma vína je ovocná, svěží. Chuť je plná sametová a zaoblená. Hodí se výborně k masu, zvěřině a jemným sýrům.
Červené polosladké víno vyrobené z modrého hroznu odrůdy Merlot dozrávaného v moldavských vinohradech. Barva vína přechází z rubínové do tmavě červeného odstínu. Aroma vína je ovocná, svěží. Chuť je plná sametová a zaoblená. Hodí se výborně k masu, zvěřině a jemným sýrům.
Obchodní značka: KAZAYAK VIN
Region: Valul lui Traian
Barva: Červená
Ideální teplota pro servírování: 12-15°C.
Odrůdové složení: 100% Merlot
Obsah alkoholu: 13% obj.
Objem: 0,75 l
Zákaz prodeje alkoholických nápojů osobám mladším 18 let.
Při převzetí zboží bude ověřen Váš věk.
Země původu: Moldavsko.
Vaše hodnocení nelze odeslat
Nahlásit komentář
Zpráva odeslána
Váš podnět nelze odeslat
Napište svůj názor
Zkontrolovat před odesláním
Vaši recenzi nelze odeslat
Česneková pasta nahrazuje česnek čerstvý , při výrobě masných výrobků nebo při vaření .
Jidášovo ucho je velmi hojná jedlá stopkovýtrusá houba, rostoucí převážně na bezu. Je známou,...
Bílé polosladké víno vyrobené z hroznů odrůdy Sauvignon vysoké kvality, pěstované v moldavských...
Červené polosladké víno vyrobené z vybraných hroznů Cabernet Sauvignon dozrávajících v...
Mleté nové koření je častou přísadou do kořenících směsí a to nejen na maso a grilování, ale i do...
Kardamom je něco pro luxusní bytosti. Vedle šafránu a vanilky je třetím nejdražším kořením....
Zelený sypaný cejlonský čaj s přírodně identickým aroma.
Velmi oblíbená směs, která je nezbytná v indické kuchyni. Na 1 kg pokrmu dáváme zpravidla 2...
Červené polosladké víno vyrobené z modrého hroznu odrůdy Merlot dozrávaného v moldavských vinohradech. Barva vína přechází z rubínové do tmavě červeného odstínu. Aroma vína je ovocná, svěží. Chuť je plná sametová a zaoblená. Hodí se výborně k masu, zvěřině a jemným sýrům.