- -14,00 Kč
Elastická tuková poleva Souplesse VAJEČNÝ LIKÉR - 500g
Elastická tuková poleva s lahodnou chutí vaječného likéru - NELÁME SE, výborná přilnavost k...
Rýžový papír se běžně používá v široké paletě pokrmů asijské kuchyně, nejčastěji v čínské, vietnamské a korejské.
Rýžový papír se běžně používá v široké paletě pokrmů asijské kuchyně, nejčastěji v čínské, vietnamské a korejské.
Návod k použití: před použitím krátce ponořte sušené plátky z rýžového těsta do vlažné vody a nechte změknout po dobu asi 1-2 minut na kuchyňské utěrce. Když jsou plátky dostatečně měkké, zabalte do nich zeleninu, nudle nebo maso.
Země původu: Vietnam
Rýžový papír se běžně používá v široké paletě pokrmů asijské kuchyně, nejčastěji v čínské, vietnamské a korejské. Má kulatý tvar pro snadné plnění různými ingrediencemi. Je bezvýrazné chuti a obvykle se používá k výrobě smažených jarních závitků. Nicméně, jarní závitky můžeme také upéct, jako zdravou alternativu oproti fritování a smažení. Rýžový papír je skvělou volbou pro všechny, kteří jsou alergičtí nebo prostě nechtějí zahrnout lepek ve své stravě. Papír je vyroben z rýžové mouky a vody. Má pevnou strukturu a proto s ním budou snadno pracovat i kuchaři začátečníci. Před samotnou přípravou pokrmů je třeba papír namočit do teplé vody po dobu cca 2 minut, aby došlo k jeho změkčení. V opačném případě může prasknout nebo se zlomit. Po namočení rýžový papír umístěte na čistou, vlhkou utěrku a přidejte náplň. Ta může být masová, zeleninová nebo kombinovaná. Záleží, jaký pokrm chcete vytvořit. Po srolování závitek umístěte na suchou utěrku, která absorbuje část přebytečné vody. Následně můžete závitky potřít např. olivovým olejem, umístit na plech a ve středně předehřáté troubě upéct do zlatova. Délka pečení závisí na náplni závitků, ale obvykle trvá cca 20 až 25 minut. Po polévce pho jsou jarní závitky v rýžovém papíru asi nejznámější vietnamský pokrm a to především díky vynikající chuti, jejich přitažlivé barvě a svěžesti. Vyzkoušejte je i Vy!
Vaše hodnocení nelze odeslat
Nahlásit komentář
Zpráva odeslána
Váš podnět nelze odeslat
Napište svůj názor
Zkontrolovat před odesláním
Vaši recenzi nelze odeslat
Elastická tuková poleva s lahodnou chutí vaječného likéru - NELÁME SE, výborná přilnavost k...
Elastická tuková poleva s chutí a barvou bílé čokolády. Oblíbená řada polev Souplesse pro...
Mochi s příchutí mango. Mochi jsou oblíbené japonské bochánky z lepivého rýžového těsta a...
Česneková pasta nahrazuje česnek čerstvý , při výrobě masných výrobků nebo při vaření .
Elastická tuková poleva s příchutí a barvou třešní. Oblíbená řada polev Souplesse pro univerzální...
Pikantní omáčka z červených chilli a česneku přináší autentickou chuť exotického Thajska na...
Rýžový papír se běžně používá v široké paletě pokrmů asijské kuchyně, nejčastěji v čínské, vietnamské a korejské.