Filtrovat podle

Dostupnost

Dostupnost

Cena

Cena

  • 21,00 Kč - 62,00 Kč

Koření

Nejprodávanéjší

  1. Bazalka

    Do evropské kuchyně přišla v 16. století z  východní Indie a Íránu. Používá se ke kořenění zeleninových nebo  masových polévek, do...
    22,00 Kč
    Skladem
  2. Hřebíček celý - 50g

    Sušené plody se používají jako koření. Hřebíček jako koření podporuje chuť k jídlu, pomáhá při trávení. Nejvíce se používá v Indonésii. V...
    59,00 Kč
    Skladem
  3. Badyán celý

    Nazýván také "hvězdicový anýz" nebo "čínský anýz". Do Evropy se dostal až na počátku 18. století. Daleko dříve byl znám v Rusku. V Číně...
    24,00 Kč
    Skladem
Grid
List

Počet produktů: 8

Zobrazení 1-8 z 8 položek

Bazalka

Do evropské kuchyně přišla v 16. století z  východní Indie a Íránu. Používá se ke kořenění...

22,00 Kč
Skladem
View Detail