Bambusová podložka na sushi 24x24cm
Bambusová podložka o rozměru 24 x 24cm. Slouží jako podložka pod mořskou řasu, aby se při balení...
Filtrovat podle
Dostupnost
Dostupnost
Cena
Cena
3,00 Kč - 439,00 Kč
Nové produkty
Sledujte nás na Facebooku
Nejprodávanéjší
Počet produktů: 27
Bambusová podložka o rozměru 24 x 24cm. Slouží jako podložka pod mořskou řasu, aby se při balení...
Bambusové jídelní hůlky 24 cm. Jedno balení obsahuje 10 párů. Uvedená cena je za jedno balení.
Jednorázové jídelní hůlky z bambusového dřeva v papírovém obalu. Balení 2ks.
Sójová omáčka Kikkoman se vyrábí tradičním způsobem za použití sójových bobů, pšenice, vody a...
Sójová omáčka Kikkoman se vyrábí tradičním způsobem za použití sójových bobů, pšenice, vody a...
Sójovou omáčku Tamari od společnosti Kikkoman bez obsahu pšenice uvítají všichni, kteří drží...
Originální japonský ochucený rýžový ocet je nejdůležitější ingrediencí při přípravě rýže na...
Zázvor se sladidly, krájený, chemicky konzervovaný. Tenké plátky této nakládané zeleniny se...
Zázvor se sladidly, krájený, chemicky konzervovaný. Tenké plátky této nakládané zeleniny se...
Mořská řasa Nori (Porphyra tenera ), sušená, pražená. Vhodné k přípravě sushi a jako přísada do...
Zázvor se sladidly, krájený, chemicky konzervovaný. Tenké plátky této nakládané zeleniny se...
Rýžový ocet ITASAN je základní surovinou na přípravu dokonale ochucené rýže na SUSHI. Tento ocet...
Rýžový ocet Miyata je základní surovinou na přípravu dokonale ochucené rýže na SUSHI. Tento ocet...
Vhodný k přípravě sushi rýže, pro přípravu zálivky a marinády na maso a ryby. V asijské kuchyni...
Vhodný k přípravě sushi rýže, pro přípravu zálivky a marinády na maso a ryby. V asijské kuchyni...
Vhodný k přípravě sushi rýže, pro přípravu zálivky a marinády na maso a ryby. V asijské kuchyni...
Námi nabízený rýžový ocet na sushi se vyrábí z fermentované rýže a je mírně dochucen cukrem pro...
Správně připravená rýže je základním předpokladem k úspěchu při výrobě sushi, protože má zásadní...
Správně připravená rýže je základním předpokladem k úspěchu při výrobě sushi, protože má zásadní...
Excelentní houbová sójová omáčka velmi tmavé barvy dodává bohatou, zemitou chuť mnoha pokrmům...
Fermentovaná sójová omáčka japonského typu, tekuté ochucovadlo. Ideální k dochucování pokrmů...
Přírodně fermentovaná světlá sójová omáčka, bez přidaných dochucovadel, je jednou z...
Přírodně fermentovaná světlá sójová omáčka, bez přidaných dochucovadel, je jednou z...
Přírodně fermentovaná tmavá sójová omáčka bez přidaných dochucovadel patří, díky své vysoké...
Přírodně fermentovaná tmavá sójová omáčka bez přidaných dochucovadel patří, díky své vysoké...
Wasabi neboli „japonský křen“ patří neodmyslitelně k japonské kuchyni a zejména pak do pokrmů,...