Anýz celý
Je zlatohnědé ostře špičaté aromatické semínko, bohaté na etérické oleje. Pochází z Egypta a...
Filtrovat podle
Dostupnost
Dostupnost
Cena
Cena
15,00 Kč - 349,00 Kč
Sledujte nás na Facebooku
Nejprodávanéjší
Počet produktů: 138
Je zlatohnědé ostře špičaté aromatické semínko, bohaté na etérické oleje. Pochází z Egypta a...
Je zlatohnědé ostře špičaté aromatické semínko, bohaté na etérické oleje. Pochází z Egypta a...
Je zlatohnědé ostře špičaté aromatické semínko, bohaté na etérické oleje. Pochází z Egypta a...
Nazýván také "hvězdicový anýz" nebo "čínský anýz". Do Evropy se dostal až na počátku 18. století....
Nazýván také "hvězdicový anýz". Do Evropy se dostal až na počátku 18. století. Daleko dříve byl...
Nazýván také "hvězdicový anýz" nebo "čínský anýz". Do Evropy se dostal až na počátku 18. století....
Do evropské kuchyně přišla v 16. století z východní Indie a Íránu. Používá se ke kořenění...
Do evropské kuchyně přišla v 16. století z východní Indie a Íránu. Používá se ke kořenění...
Do evropské kuchyně přišla v 16. století z východní Indie a Íránu. Používá se ke kořenění...
Jako koření ho najdeme v každé domácnosti. Užívá se k úpravě svíčkové, rajské omáčky a smetanové...
Jako koření ho najdeme v každé domácnosti. Užívá se k úpravě svíčkové, rajské omáčky a smetanové...
Jako koření ho najdeme v každé domácnosti. Užívá se k úpravě svíčkové, rajské omáčky a smetanové...
Dvouletá bylina až 1m vysoká, která se pěstuje ve Středomoří od nepaměti. Používá se čerstvá i...
Česnek má dávnou historii v lidské výživě a lze říci, že je to vůbec nejzdravější zelenina. Je...
Česnek má dávnou historii v lidské výživě a lze říci, že je to vůbec nejzdravější zelenina. Je...
Česnek má dávnou historii v lidské výživě a lze říci, že je to vůbec nejzdravější zelenina. Je...
Česnek má dávnou historii v lidské výživě a lze říci, že je to vůbec nejzdravější zelenina. Je...
Česneková pasta nahrazuje česnek čerstvý , při výrobě masných výrobků nebo při vaření . Obsah...
Koření pod názvem chilli zahrnuje celou škálu papriček od sladkých po extrémně pálivé. Papričky...
Koření pod názvem chilli zahrnuje celou škálu papriček od sladkých po extrémně pálivé. Papričky...
V kuchyni se použití chilli meze nekladou. Kdo má rád ostré, dá jej do těstovinových omáček a...
Chilli nitě nebo chilli vlasy (angel hair). Jemné vlásky vyrobené z ostrých indických chilli...
Chilli papričky, jsou plody rostlin rodu Capsicum z čeledi lilkovitých. Jako koření se užívají...
Chilli papričky, jsou plody rostlin rodu Capsicum z čeledi lilkovitých. Jako koření se užívají...
Chilli papričky, jsou plody rostlin rodu Capsicum z čeledi lilkovitých. Jako koření se užívají...
Chilli papričky, jsou plody rostlin rodu Capsicum z čeledi lilkovitých.Jako koření se užívají...
Zmínky o cibuli nacházíme v nejdávnější historii. Původ má ve střední Asii a dále ve středozemní...
Zmínky o cibuli nacházíme v nejdávnější historii. Původ má ve střední Asii a dále ve středozemní...
Smaženou cibulku máte vždy po ruce připravenou k okamžitému pouzití na zdobení hotových pokrmů,...
Zmínky o cibuli nacházíme v nejdávnější historii. Původ má ve střední Asii a dále ve středozemní...
Citrónovou kůru používáme v české kuchyni tradičně do těst, ale i k masu a to především k rybám,...
Svěží, citronová chuť citronové trávy se hodí do teplého, vlhkého klimatu Vietnamu a Thajska. Tam...
Svěží, citronová chuť citronové trávy se hodí do teplého, vlhkého klimatu Vietnamu a Thajska. Tam...
Estragon dodává pokrmům pikantně trpkou příchuť. Používá se do bylinkových másel, do nádivek, k...
Estragon dodává pokrmům pikantně trpkou příchuť. Používá se do bylinkových másel, do nádivek, k...
Fenykl má sladkou chuť podobající se anýzu. Například pravý selský chléb bez fenyklu si ani...
Selský chléb bez fenyklu si ani neumíme představit: sladce-aromatická semínka dávají tmavému...
Fenykl má sladkou chuť podobající se anýzu. Například pravý selský chléb bez fenyklu si ani...
Galgán je koření jihovýchodní Asie. Má aroma připomínající zázvor a citron, je ale podstatně...
Hořčičné semínko černé, je ostré koření štiplavé chuti. V indické kuchyni se často nejdříve hodí...
V kuchyních se používá celé semeno hořčice při konzervaci zeleniny - zelí, červené řepy, okurek,...
V kuchyních se používá celé semeno hořčice při konzervaci zeleniny - zelí, červené řepy, okurek,...
Sušené plody se používají jako koření. Hřebíček jako koření podporuje chuť k jídlu, pomáhá při...