Anýz celý
Je zlatohnědé ostře špičaté aromatické semínko, bohaté na etérické oleje. Pochází z Egypta a...
Filtrovat podle
Dostupnost
Dostupnost
Cena
Cena
20,00 Kč - 269,00 Kč
Sledujte nás na Facebooku
Nejprodávanéjší
Počet produktů: 34
Je zlatohnědé ostře špičaté aromatické semínko, bohaté na etérické oleje. Pochází z Egypta a...
Je zlatohnědé ostře špičaté aromatické semínko, bohaté na etérické oleje. Pochází z Egypta a...
Nazýván také "hvězdicový anýz" nebo "čínský anýz". Do Evropy se dostal až na počátku 18. století....
Do evropské kuchyně přišla v 16. století z východní Indie a Íránu. Používá se ke kořenění...
Do evropské kuchyně přišla v 16. století z východní Indie a Íránu. Používá se ke kořenění...
Jako koření ho najdeme v každé domácnosti. Užívá se k úpravě svíčkové, rajské omáčky a smetanové...
Jako koření ho najdeme v každé domácnosti. Užívá se k úpravě svíčkové, rajské omáčky a smetanové...
Dvouletá bylina až 1m vysoká, která se pěstuje ve Středomoří od nepaměti. Používá se čerstvá i...
Česnek má dávnou historii v lidské výživě a lze říci, že je to vůbec nejzdravější zelenina. Je...
Česnek má dávnou historii v lidské výživě a lze říci, že je to vůbec nejzdravější zelenina. Je...
Česnek má dávnou historii v lidské výživě a lze říci, že je to vůbec nejzdravější zelenina. Je...
Česneková pasta nahrazuje česnek čerstvý , při výrobě masných výrobků nebo při vaření . Obsah...
Sušené plody se používají jako koření. Hřebíček jako koření podporuje chuť k jídlu, pomáhá při...
Kmín kořenný celý je naše dvouletá rostlina, která roste i planě a ve velkém se u nás pěstuje...
Kmín kořenný celý je naše dvouletá rostlina, která roste i planě a ve velkém se u nás pěstuje...
Kmín kořenný celý je naše dvouletá rostlina, která roste i planě a ve velkém se u nás pěstuje...
Nové koření se používá stejnou měrou celé i mleté. Celé kuličky nového koření se nejčastěji...
Nové koření se používá stejnou měrou celé i mleté. Celé kuličky nového koření se nejčastěji...
Mleté nové koření je častou přísadou do kořenících směsí a to nejen na maso a grilování, ale i do...
Paprika přišla do Evropy dvěma směry - jednak jako indický nebo "indiánský pepř" s Kolumbovou...
Paprika přišla do Evropy dvěma směry - jednak jako "turecký pepř" z Východu a také jako indický...
Paprika přišla do Evropy dvěma směry - jednak jako indický nebo "indiánský pepř" s Kolumbovou...
Paprika přišla do Evropy dvěma směry - jednak jako indický nebo "indiánský pepř" s Kolumbovou...
Paprika přišla do Evropy dvěma směry - jednak jako indický nebo "indiánský pepř" s Kolumbovou...
Paprika přišla do Evropy dvěma směry - jednak jako indický nebo "indiánský pepř" s Kolumbovou...
Sladká paprika je sytě červená, aromatická a má sladkou chuť. Sladká paprika je v kuchyni...
Sladká paprika je sytě červená, aromatická a má sladkou chuť. Sladká paprika je v kuchyni...
Sladká mletá paprika pozvolna vyuzená kouřem z bukového dřeva. Používá se do španělské paelly, do...
Pepř černý je nejpoužívanější koření světa. Do jídel se dává buďto celý nebo mletý. Sklízí se v...
Tento druh tropického koření je jeden z nejznámějších a také nejrozšířenějších. V historii vaření...
Zelený pepř se sklízí když jsou bobule zelené (nedozrálé). Na rozdíl od pepře černého není...
Zelený pepř se sklízí když jsou bobule zelené (nedozrálé). Na rozdíl od pepře černého není...