Filtrovat podle

Dostupnost

Dostupnost

Cena

Cena

  • 20,00 Kč - 229,00 Kč

Francouzská

Francouzská

Francouzská kuchyně se vyvíjela po staletí. Národní kuchyně začala formovat ve středověku, působením zkušených kuchařů a různých sociálních a politických hnutí. V průběhu let se stylům francouzské kuchyně dávala různá jména, a ty byly upravovány dalšími kuchařskými mistry. Během jejich života si jich lidé vážili pro jejich přínos kultuře. Národní kuchyně se vyvíjela především v Paříži královskými kuchaři, ale nakonec se rozšířila po celé zemi a byla dokonce vyvezena i do zámoří.

Nejprodávanéjší

  1. Estragon - 50g

    Estragon dodává pokrmům pikantně trpkou příchuť.  Používá se do  bylinkových másel, do nádivek, k pečeným a dušeným masům, do omáček, k...
    39,00 Kč
    Skladem
  2. Bruschetta bylinková 50g (Brušeta)

    Italská neostrá načervenalá hrubá směs s vysokým podílem sušených rajčat a jenom 8 % soli. Rychlá příprava na chutné tousty: přelijete...
    37,00 Kč
    Skladem
  3. Česneková pasta 90%

    Česneková pasta nahrazuje česnek čerstvý , při výrobě masných výrobků nebo při vaření . Obsah soli: 10% Balení 580 ml kelímek
    59,00 Kč
    Skladem