Filtrovat podle

Dostupnost

Dostupnost

Cena

Cena

  • 23,00 Kč - 238,00 Kč

Francouzská

Francouzská

Francouzská kuchyně se vyvíjela po staletí. Národní kuchyně začala formovat ve středověku, působením zkušených kuchařů a různých sociálních a politických hnutí. V průběhu let se stylům francouzské kuchyně dávala různá jména, a ty byly upravovány dalšími kuchařskými mistry. Během jejich života si jich lidé vážili pro jejich přínos kultuře. Národní kuchyně se vyvíjela především v Paříži královskými kuchaři, ale nakonec se rozšířila po celé zemi a byla dokonce vyvezena i do zámoří.

Nejprodávanéjší

  1. Majoránka

    Používá se jako koření na dochucování polévek, omáček a masitých jídel. Ve staročeské kuchyni je nezbytnou přísadou bramborové polévky...
    26,00 Kč
    Skladem
  2. Česneková pasta 90%

    Česneková pasta nahrazuje česnek čerstvý , při výrobě masných výrobků nebo při vaření .
    79,00 Kč
    Skladem
  3. Estragon sušený

    Estragon dodává pokrmům pikantně trpkou příchuť.  Používá se do  bylinkových másel, do nádivek, k pečeným a dušeným masům, do omáček, k...
    29,00 Kč
    Skladem

Country

Aromatická směs koření s římským kmínem (kumin). Tohle dekorativní koření pěkně nazdobí a výborně...

32,00 Kč
Skladem
View Detail

Majoránka

Používá se jako koření na dochucování polévek, omáček a masitých jídel. Ve staročeské kuchyni je...

26,00 Kč
Skladem
View Detail