Anýz celý BIO - 50g
Je zlatohnědé ostře špičaté aromatické semínko, bohaté na etérické oleje. Pochází z Egypta a...
Filtrovat podle
Dostupnost
Dostupnost
Cena
Cena
44,00 Kč - 89,00 Kč
Nové produkty
Sledujte nás na Facebooku
Nejprodávanéjší
Počet produktů: 29
Je zlatohnědé ostře špičaté aromatické semínko, bohaté na etérické oleje. Pochází z Egypta a...
Nazýván také "hvězdicový anýz". Do Evropy se dostal až na počátku 18. století. Daleko dříve byl...
Do evropské kuchyně přišla v 16. století z východní Indie a Íránu. Používá se ke kořenění...
Jako koření ho najdeme v každé domácnosti. Užívá se k úpravě svíčkové, rajské omáčky a smetanové...
Česnek má dávnou historii v lidské výživě a lze říci, že je to vůbec nejzdravější zelenina. Je...
Koření pod názvem chilli zahrnuje celou škálu papriček od sladkých po extrémně pálivé. Papričky...
V kuchyni se použití chilli meze nekladou. Kdo má rád ostré, dá jej do těstovinových omáček a...
Chilli papričky, jsou plody rostlin rodu Capsicum z čeledi lilkovitých. Jako koření se užívají...
Svěží, citronová chuť citronové trávy se hodí do teplého, vlhkého klimatu Vietnamu a Thajska. Tam...
Estragon dodává pokrmům pikantně trpkou příchuť. Používá se do bylinkových másel, do nádivek, k...
Selský chléb bez fenyklu si ani neumíme představit: sladce-aromatická semínka dávají tmavému...
Galgán je koření jihovýchodní Asie. Má aroma připomínající zázvor a citron, je ale podstatně...
Sušené plody se používají jako koření. Hřebíček jako koření podporuje chuť k jídlu, pomáhá při...
Sušené plody se používají jako koření. Hřebíček jako koření podporuje chuť k jídlu, pomáhá při...
hřiby sušené pochází z certifikovaného volného sběru a dodávají každému jídlu výbornou...
Jalovec obecný je stále zelenou jehličnatou dřevinou vyskytující se ve tvaru stromu nebo...
Kardamom je něco pro luxusní bytosti. Vedle šafránu a vanilky je třetím nejdražším kořením....
Kardamon je něco pro luxusní bytosti. Vedle šafránu a vanilky je třetím nejdražším kořením....
Kerblík je v západní a střední evropě oblíbenou a ve francouzské kuchyni nepostradatelnou...
Kmín kořenný celý je naše dvouletá rostlina, která roste i planě a ve velkém se u nás pěstuje...
Černý kmín – koření Orientu. Sametově černá, tříhranná semínka, která jsou podobná semínkám...
Vůně křížového kmínu je silná a těžká, kořeněná až sladká. Chuť je pronikavá, ostrá, zemitá a...
Vůně křížového kmínu je silná a těžká, kořeněná až sladká. Chuť je pronikavá, ostrá, zemitá a...
Kmín kořenný celý je naše dvouletá rostlina, která roste i planě a ve velkém se u nás pěstuje...
Kopr se výborně hodí k rybám a mořským plodům, tato kombinace je zvláště oblíbená ve Skandinávii....
Koriandr připomíná svou chutí směs šalvěje a pomerančové kůry. Dobře vyzrálé plody jsou...
je vhodný pro pokrmy z masa a ryb, dušené nebo grilované zeleniny a hub, výborně dochutí polévky...
Oregáno neboli dobromysl – „aroma pizzy“ - celé umění italské kuchyně by nebylo dokonalé bez...