Bazalka
Do evropské kuchyně přišla v 16. století z východní Indie a Íránu. Používá se ke kořenění...
Filtrovat podle
Kategorie
Kategorie
Dostupnost
Dostupnost
Cena
Cena
20,00 Kč - 49,00 Kč
Nové produkty
Sledujte nás na Facebooku
Podkategorie
Nejprodávanéjší
Počet produktů: 32
Do evropské kuchyně přišla v 16. století z východní Indie a Íránu. Používá se ke kořenění...
Do evropské kuchyně přišla v 16. století z východní Indie a Íránu. Používá se ke kořenění...
Do evropské kuchyně přišla v 16. století z východní Indie a Íránu. Používá se ke kořenění...
Jako koření ho najdeme v každé domácnosti. Užívá se k úpravě svíčkové, rajské omáčky a smetanové...
Jako koření ho najdeme v každé domácnosti. Užívá se k úpravě svíčkové, rajské omáčky a smetanové...
Jako koření ho najdeme v každé domácnosti. Užívá se k úpravě svíčkové, rajské omáčky a smetanové...
Dvouletá bylina až 1m vysoká, která se pěstuje ve Středomoří od nepaměti. Používá se čerstvá i...
Estragon dodává pokrmům pikantně trpkou příchuť. Používá se do bylinkových másel, do nádivek, k...
Estragon dodává pokrmům pikantně trpkou příchuť. Používá se do bylinkových másel, do nádivek, k...
Heřmánek pravý, také heřmánek lékařský, je jednoletá nebo ozimá léčivá rostlina z čeledi...
Kopr se výborně hodí k rybám a mořským plodům, tato kombinace je zvláště oblíbená ve Skandinávii....
Používá se jako koření na dochucování polévek, omáček a masitých jídel. Ve staročeské kuchyni je...
Ze sušených listů a vrcholků stonků před rozkvětem se louhuje čaj, také se využívají při přípravě...
je vhodný pro pokrmy z masa a ryb, dušené nebo grilované zeleniny a hub, výborně dochutí polévky...
Okvětní lístky jsou jedlé a dodají pokrmům barvu. Doporučujeme přidat do salátů, polévek,...
Účinné látky dobromysli (oregana) je především silice, jejímiž hlavními součástmi jsou thymol,...
Podporuje trávení, chuť k jídlu, posiluje imunitu. Přidává sedo vaječných pokrmů, smetanových...
V kuchyni se používá pro výrobu alkoholických (Absint, víno Vermut) i nealkoholických (tonic)...
Petrželová nať slouží jako zelené koření a ozdoba pokrmů. Rozeznáváme petržel s listem hladkým...
Pivoňka lékařská patří mezi oblíbené dekorativní rostliny. Kromě přirozené krásy se ale pivoňka...
Pivoňka lékařská patří mezi oblíbené dekorativní rostliny. Kromě přirozené krásy se ale pivoňka...
Jako koření se užívají listy jehličkovitého vzhledu, sušené i čerstvé, celé i drcené či jemně...
Jako koření se užívají listy jehličkovitého vzhledu, sušené i čerstvé, celé i drcené či jemně...
Okvětní lístky růže jsou ideální pro dekoraci a dodávají nádech elegance každému typu kulinářské...
Šalvěj byla zapomenutou bylinkou našich babiček. Ty znaly velmi dobře tuto vonnou bylinku. Lidový...
Saturejka se přidává do luštěnin, k bramborům, slaným pomazánkám. Dále do uzenin, k zelenině,...
Saturejka se přidává do luštěnin, k bramborům, slaným pomazánkám. Dále do uzenin, k zelenině,...
Nepřehlédnutelná fialová barva květů si přímo říká o pozornost. Čerstvé se hodí jako jedlá...
Okvětní lístky slunečnice lahodí našemu oku a díky mnoha prospěšným látkám i našemu zdraví. Květy...
Tymián je kořeníí, tvořené sušenými větévkami s listy a květy, nebo odrhnutými listy tymiánu...
Tymián je kořeníí, tvořené sušenými větévkami s listy a květy, nebo odrhnutými listy tymiánu...