Žádné produkty
Sypká směs k dochucení pokrmů. Glutasol je název ochucovadla užívaného...
Směs koření s výraznou vůní medu. Díky medu budou žebírka krásně křupavá...
Solící dusitanová směs (tzv. rychlosůl) z vakuové soli, balení 1 kg, se...
Směs výtečného koření nabízející široké využití. Univerzální suroviny, z...
Kurkuma neboli indický šafrán je koření ze sušeného mletého oddenku...
vysoce kvalitní jihoamerická kořenící směs, je určena na všechny druhy...
V kuchyních se používá celé semeno hořčice při konzervaci zeleniny -...
Velmi zajímavý a mimořádně jemný extra panenský olivový olej z...
Tuňák v rostlinném oleji. Bohatý na Omega3 mastné kyseliny, které...
Velmi zajímavý a mimořádně jemný extra panenský olivový olej z...
Sójové výhonky jsou velmi chutné, křehké a šťavnaté. Můžeme je použít do...
Sterilované bambusové výhonky - nudličky v mírně kyselém nálevu. Vhodné...
Sterilované bambusové výhonky - plátky v mírně kyselém nálevu. Vhodné...
Houževnatec jedlý (Lentinula edodes) známý též jako šiitake je jedlá...
Dodavatelé
S lískovými oříšky se můžeme setkat snad ve všech evropských kuchyních. Často se používají k výrobě čokolád, nejrůznějších oříškových krémů, pomazánek či k přípravě dortů. Je možné je využít na pečení, jako ingredienci do krémů či cukroví. Také se často objevují v müsli. Mají charakteristickou chuť, která je velmi oblíbená.
S lískovými oříšky se můžeme setkat snad ve všech evropských kuchyních. Často se používají k výrobě čokolád, nejrůznějších oříškových krémů, pomazánek či k přípravě dortů. Je možné je využít na pečení, jako ingredienci do krémů či cukroví. Také se často objevují v müsli. Mají charakteristickou chuť, která je velmi oblíbená.
Mandlová mouka je jedna z nejoblíbenějších surovin bezlepkového pečení. Používáme hlavně při pečení, do dortů a cukroví, do krémů, desertů, můžeme z ní vyrábět i mandlové mléko ...
Mandlová mouka je jedna z nejoblíbenějších surovin bezlepkového pečení. Používáme hlavně při pečení, do dortů a cukroví, do krémů, desertů, můžeme z ní vyrábět i mandlové mléko ...
Bezvaječné pšeničné nudle Quick Cooking jsou charakteristické svou sytě žlutou barvou. Výborně se hodí pro každou příležitost. Jejich předností je, oproti vaječným těstovinám, že se nelepí a nerozvařují.
Silikonová pracovní podložka s vyznačenými kolečky o průměru 3 a 4cm, praktické při výrobě makronek.
Oblíbené čokoládové pralinky s lískooříškovou náplní.
Oblíbené čokoládové pralinky s lískooříškovou náplní.
Nejčastější využití najdou švestky při pečení buchet, koláčů, bublanin a dalších dezertů a přípravě švestkových knedlíků. Lze z nich však také vytvořit delikátní švestkovou omáčku k masu.
Třešňová zavařenina se hodí k osvěžení zastudena, ale i pro výrobu dezertů, koláčů, bublanin nebo míchaných nápojů.