Estragon BIO - 20g Zobrazit větší

Estragon BIO - 20g

Nové

Estragon dodává pokrmům pikantně trpkou příchuť.  Používá se do  bylinkových másel, do nádivek, k pečeným a dušeným masům, do omáček, k přípravě estragonové hořčice, do čínských a francouzských pokrmů............

Více informací

45,00 Kč

Přidat na seznam přání

Více informací

Estragon  je častou součástí pokrmů v kuchyni Arménů a Turků. Listy estragonu mají jemnou hořkosladkou kořeněnou chuť. Používá se do  bylinkových másel, do nádivek, k pečeným a dušeným masům, do omáček, k přípravě estragonové hořčice, do čínských a francouzských pokrmů, k rýži a vařeným rybám, při nakládání zeleniny, do salátů, polévek a marinád. Jako koření se používají čerstvé i sušené listy, často spolu se stonky. Pokrmům dodává pikantně trpkou příchuť

Naše rada: Aroma a ostrost se pomalu vyvíjí, proto používejte estragon opatrně.

Recenze

Žádný názor zákazník pro tuto chvíli.

Napsat recenzi

Estragon BIO - 20g

Estragon BIO - 20g

Estragon dodává pokrmům pikantně trpkou příchuť.  Používá se do  bylinkových másel, do nádivek, k pečeným a dušeným masům, do omáček, k přípravě estragonové hořčice, do čínských a francouzských pokrmů............