Drůbeží vývar - 100g
Sypký dehydratovaný výrobek pro rychlé vaření, který můžeme použít jako bujón - až na 5 l vývaru.
Jako koření ho najdeme v každé domácnosti. Užívá se k úpravě svíčkové, rajské omáčky a smetanové omáčky ke zvěřině. Vavřín je stále zelený keř či strom, který roste ve Středomoří, Íránu, Sýrii a i jinde v subtropických podmínkách.
Bobkový list jsou listy vavřínu, stále zeleného keře či stromu, který roste ve Středomoří, Iránu, Sýrii a i jinde v subtropických podmínkách. Jako koření se používají sušené listy - bobkový list, které mají specifické aroma a nahořklou chuť. Najdeme ho v každé domácnosti.Podporuje trávení a zvyšuje chuť k jídlu, je používán v kuchyních mnoha národů při konzervaci masa a ryb, při nakládání zeleniny, hub, okurek, do octa a směsí koření, při výrobě lahůdkářského zboží, při úpravě zvěřiny, při opékání masa na rožni. Užívá se k úpravě svíčkové, rajské omáčky a smetanové omáčky ke zvěřině.
Nutriční hodnoty na 100g výrobku: neuvádí se
ALERGENY: neuvádí se
Vaše hodnocení nelze odeslat
Nahlásit komentář
Zpráva odeslána
Váš podnět nelze odeslat
Napište svůj názor
Zkontrolovat před odesláním
Vaši recenzi nelze odeslat
Sypký dehydratovaný výrobek pro rychlé vaření, který můžeme použít jako bujón - až na 5 l vývaru.
Třešně slouží jako bohatý zdroj minerálů a vitamínů, hořčíku, jódu, křemíku, železa, zinku,...
Paprika přišla do Evropy dvěma směry - jednak jako indický nebo "indiánský pepř" s Kolumbovou...
Fenykl má sladkou chuť podobající se anýzu. Například pravý selský chléb bez fenyklu si ani...
Ananas vždy patřil k exotickým lahůdkám, které se podávaly především na tabulích boháčů. Od...
Citrónovou kůru používáme v české kuchyni tradičně do těst, ale i k masu a to především k rybám,...
Kardamom je rákosovitou vytrvalou rostlinou, dorůstající do výšky až 1,5 m. Malá kulatá semena...
Zázvor má charakteristickou vůni a štiplavou až nahořklou chuť. Původem je zázvorovník z...