Bazalka BIO - 15g Zobrazit větší

Bazalka BIO - 15g

1041070.01

Nové

Do evropské kuchyně přišla v 16. století z  východní Indie a Íránu. Používá se ke kořenění zeleninových nebo  masových polévek, do omáček, karbanátků, salátů, náplně italské pizzy,  na těstoviny, do fazolí, okurek, bylinkového másla, octa, tvarohu, při  přípravě zvěřiny a ryb.

Více informací

45,00 Kč

Přidat na seznam přání

Více informací

Pochází z Indie. Celá rostlina, hlavně listy, jsou silně aromatické a voní po hřebíčku. Obsahuje silice. Používá se ke kořenění zeleninových nebo masových polévek, do omáček, karbanátků, salátů, náplně italské pizzy, na těstoviny, do fazolí, okurek, bylinkového másla, octa, tvarohu, při přípravě zvěřiny a ryb. Můžeme ji přidat do játrové paštiky, a vůbec do pokrmů z masa, vajec, krabů a sýrů. Je to jedna ze základních bylin v jihoevropských kuchyní. Bazalka s nastrouhanou citronovou kůrou, česnekem a máslem je velmi chutnou letní kreací, které může být zamícháno do rizota. 

Nutriční hodnoty na 100g výrobku: neuvádí se

ALERGENY: neuvádí se

Recenze

Žádný názor zákazník pro tuto chvíli.

Napsat recenzi

Bazalka BIO - 15g

Bazalka BIO - 15g

Do evropské kuchyně přišla v 16. století z  východní Indie a Íránu. Používá se ke kořenění zeleninových nebo  masových polévek, do omáček, karbanátků, salátů, náplně italské pizzy,  na těstoviny, do fazolí, okurek, bylinkového másla, octa, tvarohu, při  přípravě zvěřiny a ryb.