New product
Sójové výhonky jsou velmi chutné, křehké a šťavnaté. Můžeme je použít do mnoha pokrmů, jako jsou různé masové, rybí, zeleninové, rýžové a těstovinové směsi nebo do salátů, na pizzu, apod… Jsou vynikající také při redukční dietě.
Upozornění: poslední kus skladem!
Datum dostupnosti:
Sójové výhonky v nálevu 400g
Sójové výhonky jsou velmi chutné, křehké a šťavnaté. Můžeme je použít do mnoha pokrmů, jako jsou různé masové, rybí, zeleninové, rýžové a těstovinové směsi nebo do salátů, na pizzu, apod… Jsou vynikající také při redukční dietě.
Příjemce :
* Povinná pole
nebo Zrušit
V posledních letech se sójové výhonky (klíčky) těší velké popularitě. Díky mimořádně vysoké hladině vitamínů, enzymů, velkému množství vlákniny, bílkovin a dalších zdraví prospěšných látek si je lidé oblíbili po celém světě. V naklíčeném semínku totiž rapidně stoupá obsah výživných látek, mění se skladba sacharidů na lehce stravitelné a probíhají zde další prospěšné chemické změny. Sójové výhonky jsou navíc velmi chutné, křehké a šťavnaté. Můžeme je použít do mnoha pokrmů, jako jsou různé masové, rybí, zeleninové, rýžové a těstovinové směsi nebo do salátů, na pizzu, apod… Jsou vynikající také při redukční dietě. Jsou vhodné i pro diety nízkocholesterolové a diabetické. Minimum jejich tuku se skládá převážně z nenasycených mastných kyselin, neobsahují tedy ani cholesterol. Sójové výhonky navíc zlepšují trávení a napomáhají odvádění cizorodých odpadních látek z těla.
Složení: sójové výhonky 50%, pitná voda, jedlá sůl, kyselina citronová
Nutriční informace na 100g: energie 65 kJ/16 kcal, tuky 0,5g, z toho nasycené mastné kyseliny 0,5g, sacharidy 0,5g, z toho cukry 0,5g, bílkoviny 2,2g, sůl 0,4g
Po otevření skladujte v chladničce (+6 C) a spotřebujte do 7 dnů.
Země původu: Thajsko