Katalog
Nahrávám...
Legendario Dorado je kubánský rum zrající 5 let v sudech po bourbonu...
Celkový charakter výjimečně lahodného kubánského rumu Legendario Elixir...
Španělská paštika z masa a jater černých prasat iberského plemene....
Chuťově výrazná poleva na zdobení zmrzlinových pohárů, palačinek a...
Chuťově výrazná poleva na zdobení zmrzlinových pohárů, palačinek a...
Chuťově výrazná poleva na zdobení zmrzlinových pohárů, palačinek a...
Zelená kari pasta Exotic Food je hojně využívána v thajské kuchyni. Kari...
Červená kari pasta Exotic Food je hojně využívána v thajské kuchyni....
Mandlová mouka je jedna z nejoblíbenějších surovin bezlepkového pečení. Používáme hlavně při pečení, do dortů a cukroví, do krémů, desertů, můžeme z ní vyrábět i mandlové mléko ...
Mandlová mouka je jedna z nejoblíbenějších surovin bezlepkového pečení. Používáme hlavně při pečení, do dortů a cukroví, do krémů, desertů, můžeme z ní vyrábět i mandlové mléko ...
Mandlová mouka z jemně namletých a blanšírovaných (loupaných) mandlí je především určena na pečení makronek. Dále ji využijete na zjemnění korpusů, lineckých těst, ale také do palačinek nebo chleba. Je vhodná pro pečení veganských a bezlepkových sušenek či moučníků. Lze ji konzumovat bez tepelné úpravy, tudíž ji lze použit i do nepečených dezertů.
Mandlová mouka z jemně namletých a blanšírovaných (loupaných) mandlí je především určena na pečení makronek. Dále ji využijete na zjemnění korpusů, lineckých těst, ale také do palačinek nebo chleba. Je vhodná pro pečení veganských a bezlepkových sušenek či moučníků. Lze ji konzumovat bez tepelné úpravy, tudíž ji lze použit i do nepečených dezertů.
Luxusní surová marcipánová hmota s podílem 52% mandlí bez sorbitolu. Univerzální použití v cukrářské výrobě, také v kombinaci s čokoládou pro výrobu marcipánových produktů. Pro chocolatiery. Tam, kde chce výrobce dosáhnout nejvyšší úrovně.
Luxusní surová marcipánová hmota s podílem 52% mandlí bez sorbitolu. Univerzální použití v cukrářské výrobě, také v kombinaci s čokoládou pro výrobu marcipánových produktů. Pro chocolatiery. Tam, kde chce výrobce dosáhnout nejvyšší úrovně.
Marzipán s obsahem 27% mandlí vyrobený z mandlové hmoty nejvyšší kvality. Vhodný pro modelování, dekorování, potahování a další použití.
Marzipán s obsahem 27% mandlí vyrobený z mandlové hmoty nejvyšší kvality. Vhodný pro modelování, dekorování, potahování a další použití.
Marzipán s obsahem 36% mandlí vyrobený z mandlové hmoty nejvyšší kvality. Vhodný pro univerzální cukrářské využití (jako náplň, pro modelaci, potahování, máčení v čokoládě, apod.)
Marzipán s obsahem 36% mandlí vyrobený z mandlové hmoty nejvyšší kvality. Vhodný pro univerzální cukrářské využití (jako náplň, pro modelaci, potahování, máčení v čokoládě, apod.)