Katalog
Nahrávám...
Plantation Original Dark Rum z Barbadosu je prémiová řada rumů...
Jedná se o pětiletý blend rumu z Barbadosu, který prošel zráním ve dvou...
Jameson má velmi lehké a příjemné aroma, s trochou vody se uvolňuje vůně...
Opravdový rumový klenot, ve kterém se mísí rumy z Barbadosu. Jedná se o...
Opravdový rumový klenot, ve kterém se mísí rumy z Barbadosu. Jedná se o...
Všechna krása a elegance Střední Ameriky je zachycena ve svěžím blendu...
Tímto rumem začíná řada vyzrálých ročníkových rumů Añejos Reserva. Je to...
Tohoto lehkého (vyzrálého rumu) docílil maestro ronero kupáží. Smísil...
Mandlová mouka je jedna z nejoblíbenějších surovin bezlepkového pečení. Používáme hlavně při pečení, do dortů a cukroví, do krémů, desertů, můžeme z ní vyrábět i mandlové mléko ...
Mandlová mouka je jedna z nejoblíbenějších surovin bezlepkového pečení. Používáme hlavně při pečení, do dortů a cukroví, do krémů, desertů, můžeme z ní vyrábět i mandlové mléko ...
Mandlová mouka z jemně namletých a blanšírovaných (loupaných) mandlí je především určena na pečení makronek. Dále ji využijete na zjemnění korpusů, lineckých těst, ale také do palačinek nebo chleba. Je vhodná pro pečení veganských a bezlepkových sušenek či moučníků. Lze ji konzumovat bez tepelné úpravy, tudíž ji lze použit i do nepečených dezertů.
Mandlová mouka z jemně namletých a blanšírovaných (loupaných) mandlí je především určena na pečení makronek. Dále ji využijete na zjemnění korpusů, lineckých těst, ale také do palačinek nebo chleba. Je vhodná pro pečení veganských a bezlepkových sušenek či moučníků. Lze ji konzumovat bez tepelné úpravy, tudíž ji lze použit i do nepečených dezertů.
Luxusní surová marcipánová hmota s podílem 52% mandlí bez sorbitolu. Univerzální použití v cukrářské výrobě, také v kombinaci s čokoládou pro výrobu marcipánových produktů. Pro chocolatiery. Tam, kde chce výrobce dosáhnout nejvyšší úrovně.
Luxusní surová marcipánová hmota s podílem 52% mandlí bez sorbitolu. Univerzální použití v cukrářské výrobě, také v kombinaci s čokoládou pro výrobu marcipánových produktů. Pro chocolatiery. Tam, kde chce výrobce dosáhnout nejvyšší úrovně.
Marzipán s obsahem 27% mandlí vyrobený z mandlové hmoty nejvyšší kvality. Vhodný pro modelování, dekorování, potahování a další použití.
Marzipán s obsahem 27% mandlí vyrobený z mandlové hmoty nejvyšší kvality. Vhodný pro modelování, dekorování, potahování a další použití.
Marzipán s obsahem 36% mandlí vyrobený z mandlové hmoty nejvyšší kvality. Vhodný pro univerzální cukrářské využití (jako náplň, pro modelaci, potahování, máčení v čokoládě, apod.)
Marzipán s obsahem 36% mandlí vyrobený z mandlové hmoty nejvyšší kvality. Vhodný pro univerzální cukrářské využití (jako náplň, pro modelaci, potahování, máčení v čokoládě, apod.)