Katalog
Nahrávám...
Jednorázové jídelní hůlky z bambusového dřeva v papírovém obalu. Balení...
Bambusová podložka o rozměru 24 x 24cm. Slouží jako podložka pod mořskou...
Fermentovaná sójová omáčka japonského typu, tekuté ochucovadlo. Ideální...
Zázvor se sladidly, krájený, chemicky konzervovaný. Tenké plátky této...
Mořská řasa Nori (Porphyra tenera ), sušená, pražená. Vhodné k přípravě...
Mleté aromatizované kávy Baileys 50g a Caramel Macchiato 50g v dárkovém...
Mandlová mouka je jedna z nejoblíbenějších surovin bezlepkového pečení. Používáme hlavně při pečení, do dortů a cukroví, do krémů, desertů, můžeme z ní vyrábět i mandlové mléko ...
Mandlová mouka je jedna z nejoblíbenějších surovin bezlepkového pečení. Používáme hlavně při pečení, do dortů a cukroví, do krémů, desertů, můžeme z ní vyrábět i mandlové mléko ...
Luxusní surová marcipánová hmota s podílem 52% mandlí bez sorbitolu. Univerzální použití v cukrářské výrobě, také v kombinaci s čokoládou pro výrobu marcipánových produktů. Pro chocolatiery. Tam, kde chce výrobce dosáhnout nejvyšší úrovně.
Luxusní surová marcipánová hmota s podílem 52% mandlí bez sorbitolu. Univerzální použití v cukrářské výrobě, také v kombinaci s čokoládou pro výrobu marcipánových produktů. Pro chocolatiery. Tam, kde chce výrobce dosáhnout nejvyšší úrovně.
Marzipán s obsahem 27% mandlí vyrobený z mandlové hmoty nejvyšší kvality. Vhodný pro modelování, dekorování, potahování a další použití.
Marzipán s obsahem 27% mandlí vyrobený z mandlové hmoty nejvyšší kvality. Vhodný pro modelování, dekorování, potahování a další použití.
Marzipán s obsahem 36% mandlí vyrobený z mandlové hmoty nejvyšší kvality. Vhodný pro univerzální cukrářské využití (jako náplň, pro modelaci, potahování, máčení v čokoládě, apod.)
Marzipán s obsahem 36% mandlí vyrobený z mandlové hmoty nejvyšší kvality. Vhodný pro univerzální cukrářské využití (jako náplň, pro modelaci, potahování, máčení v čokoládě, apod.)