Pražená káva, lahodná kombinace smetanové čokolády a kokosu. K...
Pražená zrnková káva s příchutí třešňového likéru a čokolády
Káva s lahodnou chutí višní máčených v čokoládě.
Pražená mletá káva aromatizovaná (100% arabika) s aroma připomínající...
Pražená mletá káva aromatizovaná (100% arabika) s přírodním aroma...
Pražená mletá káva aromatizovaná (100% arabika) bez kofeinu s aroma...
Pražená mletá káva aromatizovaná (100% arabika) s nádechem smetany a...
Pražená mletá káva aromatizovaná (100% arabika) s aroma s nádechem...
Basmati je druh dlouhozrnné rýže, pěstované na jižních svazích Himálají v Indii a Pákistánu. Rýžová pole leží hlavně v Paňdžábu a jsou zavlažována vodou z tajících ledovců. Uvařená rýže je sypká a má jemnou oříškovou vůni.
Divoká nebo také indiánská rýže je potravina příbuzná rýži. Je proslulá svou oříškovou chutí. Její glykemický index je nižší než u běžné rýže, má rovněž méně tuku. Neobsahuje lepek, je tedy vhodná pro celiaky. Doporučujeme jako přílohu, která se hodí k masu, rybě a nejrůznějším omáčkám. Také vhodná jako základ rizota.
Hnědá jasmínová rýže, které se říká i natural, není, na rozdíl od bílé rýže, broušená až na zrno. Čas její přípravy je asi dvakrát delší než u rýže bílé, ale zachovává si více vitaminů a dalších látek prospěšných organismu.
Vonící rýže vhodná pro velké množství asijských specialit. Jasmínové rýže se vyznačují stejnou kvalitou jako rýže Basmati, rozdíl je především ve vyšší lepivosti Jasmínové rýže.
Jasmínová dlouhozrnná rýže se pěstuje na úpatí hor severovýchodního Thajska v regionu Sian, kde subtropické klima a výjimečné vlastnosti půdy vytváří její jedinečné aroma podobné jasmínovému květu. Její zrníčka jsou krásně dlouhá a mají bronzové zabarvení, rýže je lepkavá, a proto je vhodná pro přípravu hlavně asijských jídel.
Správně připravená rýže je základním předpokladem k úspěchu při výrobě sushi, protože má zásadní vliv na konzistenci tohoto pokrmu. Dokládá to i samotné slovo sushi, které v překladu znamená kyselá rýže. Aby se Vám jídlo podařilo, použijte vždy vhodnou rýži, nikdy ne obyčejnou. Rýže Sushi Itasan má speciální kulaté zrníčka, které se k výrobě sushi...
Správně připravená rýže je základním předpokladem k úspěchu při výrobě sushi, protože má zásadní vliv na konzistenci tohoto pokrmu. Dokládá to i samotné slovo sushi, které v překladu znamená kyselá rýže. Aby se Vám jídlo podařilo, použijte vždy vhodnou rýži, nikdy ne obyčejnou. Rýže Sushi TSURU má speciální kulaté zrníčka, které se k výrobě sushi...