Katalog
Nahrávám...
Španělské olivy extra kvality, odrůda La Manzanilla, z prvotřídní...
Španělské olivy extra kvality, odrůda La Manzanilla, z prvotřídní...
Typický španělský olivový kotejl z andaluzkých surovin k vínu či pivu.
Španělské křupavé olivy extra kvality, černé, bez pecky, ve slaném nálevu.
Nápoj s ovocnou příchutí vyrobený ze šumivého vína. Velmi aromatický...
Ovocný ochucený nápoj vyrobený ze šumivého vína dle starého receptu....
Agar je želírující látka bez pachu nebo se slabým charakteristickým pachem. Práškový agar je barvy bílé, žlutavě bílé až světle žluté. Agar je nerozpustný ve studené vodě, ale rozpustný ve vroucí vodě.
Dekorační želatina k použití za studena. Doporučená aplikace cukrářským sáčkem k dekoraci povrchu dortů, dezerů, zákusků, semifred. Želatina je krásně lesklá, měkká, nepraská a lze i zamrazit.
Dekorační želatina k použití za studena. Doporučená aplikace cukrářským sáčkem k dekoraci povrchu dortů, dezerů, zákusků, semifred. Želatina je krásně lesklá, měkká, nepraská a lze i zamrazit.
Vařením se kolagen přeměňuje na glutin, což je látka, která má rosolovacíschopnost a je nejpodstatnější složkou želatiny. Želatina se používá především v potravináčstvík výrobě cukrovinek, dortů a .......
Vařením se kolagen přeměňuje na glutin, což je látka, která má rosolovacíschopnost a je nejpodstatnější složkou želatiny. Želatina se používá především v potravináčstvík výrobě cukrovinek, dortů a .......