Katalog
Nahrávám...
Pražená káva, lahodná kombinace smetanové čokolády a kokosu. K...
Pražená zrnková káva s příchutí třešňového likéru a čokolády
Káva s lahodnou chutí višní máčených v čokoládě.
Pražená mletá káva aromatizovaná (100% arabika) s aroma připomínající...
Pražená mletá káva aromatizovaná (100% arabika) s přírodním aroma...
Pražená mletá káva aromatizovaná (100% arabika) bez kofeinu s aroma...
Pražená mletá káva aromatizovaná (100% arabika) s nádechem smetany a...
Pražená mletá káva aromatizovaná (100% arabika) s aroma s nádechem...
Díky vysoké koncentraci dosáhnete...
Směs koření s výraznou vůní medu. Díky medu budou žebírka krásně křupavá a nikdy nebudou vysušená, naopak budou mít krásnou kůrčičku. Směs můžete použít i na pečený bůček, drůbeží maso i na grilování všech druhů mas
směs koření gruzínské a arménské kuchyně. Je vhodná k masovým, rýžovým i zeleninovým pokrmům. Nejčastějí se jí koření fazole ("lobio"). Je to voňavá, mírně pikantní směs koření.
Směs je vhodná na masové pokrmy ale i na kuskus, nebo zeleninové saláty
Pikantní směs koření na těstoviny, saláty, pizzu a masové směsi se zeleninou. Áglio je italsky česnek a peperoncini jsou odrůdou pálivých papriček. Jejich kombinací a přidáním dalších ingrediencí vznikla dekorativní a velice chutná kořenící směs s velmi širokým použitím v gastronomii.
Vyvážená směs sladké papriky, kari, oregana, cibulea česneku určená k přípravě brambor pečených ve slupce, tzv. amerických brambor. Tato směs se velmi dobře hodí také ke kořenění dalších pokrmů z pečených brambor, jako jsou gratinované nebo zapékané brambory.
Indická směs koření, která je výborná na přípravu typických indických čajů s výraznou zázvorovou příchutí.
Aromatická kořenící směs chlebové koření pro dochucení Vašeho domácího pečiva. Vhodné pro přípravu v domácí pekárně, nebo klasicky v troubě. Při přípravě těsta přidejte kávovou lžičku koření.
Chmeli suneli je tradiční gruzínské koření hojně používané v kavkazské oblasti a v Rusku. Jde o směs bylinek, která se používá jako přísada do mnoha tradičních gruzínských jídel, např. Satsivi Tato směs koření je vhodná k masovým, rýžovým i zeleninovým pokrmům.
Druh ostré kořenící směsi. Pochází z Tunisu a je oblíbena i v Alžíru, Maroku a na Blízkém Východě. V severní Africe (v zemích Maghrebu) se používá téměř ke všem jídlům. Jako stolní koření se dosti podobá indonéskému kambalu.
Velmi oblíbená směs, která je nezbytná v indické kuchyni. Na 1 kg pokrmu dáváme zpravidla 2 lžičky směsi. Užíváme ji do indických pokrmů, masových a zeleninových směsí, do omáček, polévek, rýže, na minutky a kuře.
Klobásové koření je specialní jemná směs pro přípravu klobás. Klobásovou směs s úspěchem použijeme i k dochucení všech typů mletých mas, při výrobě klobás na grilování apod.
Exotická směs koření užívaná v jižní Číně,ale také ve Vietnamu, především k pečení masa, drůbeže a k nakládání masa před přípravou. Nazývá se také směs pěti koření. Někdy se při přípravě ještě doplňuje zázvorem a kardamomem. Zajímavě jí ochutíme čínské pokrmy z hovězího a jiných druhů mas.
Tmavě žlutá až hnědá směs je směsí divoce rostoucích koření se sezamem a kurkumou. Je určená na rožnění selat, pikantní a přitom neostré steaky nebo jiné grilované speciality. Tato vynikající směs neobsahuje sůl !
směs jemně mletého koření obsahující anýz, badyán, citrónovou kůru, hřebíček, skořici, kardamom a nové koření. Neobsahuje kypřící prášek. Je vhodná nejen do perníku a perníčků, ale i do kořeněných sušenek, speciálních druhů čajového a vánočního pečiva
Směs sušených bylinek a zeleniny, vhodná pro kořenění italských jídel především pizzy. Používáme ji hlavně jako zeleninovo-bylinkový základ na pizzu
Tato směs je původem z jižní Francie z Provence. Rozmanitá směs léčivých rostlin, které všechny pomáhají dobrému trávení. Směs je vhodná na jehněčí, skopové maso, na králíka, kuře na grilování masa, k naložení. Vhodná je i do dušené zeleniny s masem i bez masa.
Chutná a aromatická směs. Sambar je jedním z nechutnějších jihoindických pokrmů, které se často jako příloha s rýží a zeleninou. Tato směs je hlavní ingrediencí, která dodává pokrmu aroma a chuť. Používá se i do do dálů, sabdží - dušené zeleniny, těstovin i polévek
směs kořenové a listové sušené zeleniny do polévek, omáček, na nakládáni svíčkové nebo zvěřiny, ale třeba i do rizota..Před vařením je lépe ji na 1 hodinu namočit