Katalog
Nahrávám...
Španělské olivy extra kvality, odrůda La Manzanilla, z prvotřídní...
Španělské olivy extra kvality, odrůda La Manzanilla, z prvotřídní...
Typický španělský olivový kotejl z andaluzkých surovin k vínu či pivu.
Španělské křupavé olivy extra kvality, černé, bez pecky, ve slaném nálevu.
Nápoj s ovocnou příchutí vyrobený ze šumivého vína. Velmi aromatický...
Ovocný ochucený nápoj vyrobený ze šumivého vína dle starého receptu....
Podkategorie
Fazolová mouka může být využita pro zpestření vašeho jídelníčku. Lze ji použít pro zahušťování polévek a omáček, pro přípravu různých placek, karbanátků apod. Oproti klasické pšeničné mouce je bohatším zdrojem bílkovin, vlákniny a dalších prospěšných látek obsažených v luštěninách. Fazolová mouka neobsahuje lepek, je proto vhodná i pro celiaky.
Kukuřičná krupice je vhodná pro bezlepkovou dietu a lze jí kombinovat s jinou moukou. Kukuřičná krupice je nahrubo namletá sušená kukuřice, zachována je většina cenných látek. Lze ji použít na přípravu domácí kukuřičné kaše nebo kukuřičného knedlíku (polenta). Hodí se i na přípravu kukuřičných tortil (placek) nebo kukuřičného pečiva
Kukuřičná krupice je vhodná pro bezlepkovou dietu a lze jí kombinovat s jinou moukou. Kukuřičná krupice je nahrubo namletá sušená kukuřice, zachována je většina cenných látek. Lze ji použít na přípravu domácí kukuřičné kaše nebo kukuřičného knedlíku (polenta). Hodí se i na přípravu kukuřičných tortil (placek) nebo kukuřičného pečiva
Kukuřičná krupice je vhodná pro bezlepkovou dietu a lze jí kombinovat s jinou moukou. Kukuřičná krupice je nahrubo namletá sušená kukuřice, zachována je většina cenných látek. Lze ji použít na přípravu domácí kukuřičné kaše nebo kukuřičného knedlíku (polenta). Hodí se i na přípravu kukuřičných tortil (placek) nebo kukuřičného pečiva
Kukuřičná mouka je vhodná na přípravu bezlepkových pokrmů nebo jako náhrada části pšeničné mouky při kuchyňských úpravách běžných pokrmů. Kukuřičná mouka má široké spektrum použití. V mezinárodní kuchyni se z kukuřičné mouky připravují mexické placky tortilly nebo americký chléb. Je vhodná pro přípravu slaných i sladkých kaší, placek nebo se používá jako...
Mandlová mouka je jedna z nejoblíbenějších surovin bezlepkového pečení. Používáme hlavně při pečení, do dortů a cukroví, do krémů, desertů, můžeme z ní vyrábět i mandlové mléko ...
Mandlová mouka je jedna z nejoblíbenějších surovin bezlepkového pečení. Používáme hlavně při pečení, do dortů a cukroví, do krémů, desertů, můžeme z ní vyrábět i mandlové mléko ...
Mandlová mouka z jemně namletých a blanšírovaných (loupaných) mandlí je především určena na pečení makronek. Dále ji využijete na zjemnění korpusů, lineckých těst, ale také do palačinek nebo chleba. Je vhodná pro pečení veganských a bezlepkových sušenek či moučníků. Lze ji konzumovat bez tepelné úpravy, tudíž ji lze použit i do nepečených dezertů.
Mandlová mouka z jemně namletých a blanšírovaných (loupaných) mandlí je především určena na pečení makronek. Dále ji využijete na zjemnění korpusů, lineckých těst, ale také do palačinek nebo chleba. Je vhodná pro pečení veganských a bezlepkových sušenek či moučníků. Lze ji konzumovat bez tepelné úpravy, tudíž ji lze použit i do nepečených dezertů.
Ovesnou mouku přidáváme do těst z pšeničné mouky pro svou ovesnou chuť, schopnost dělat těsto křehčí a vláčnější a v kuchyni je vhodná pro snížení obsahu lepku. Ovesnou mouku můžeme použít také na přípravu slaných i sladkých těst, kaší, k zahuštění polévek a omáček. Lze ji přidat také do chlebového těsta (maximálně cca. 30%), aby došlo k vykynutí.
Rýžová mouka je vhodná k zahušťování pokrmů, při pečení se obvykle míchá s jinými druhy mouky. Lze ji využít i na sladké nepečené dezerty. Přirozeně bezlepková.
Rýžová mouka je vhodná k zahušťování pokrmů, při pečení se obvykle míchá s jinými druhy mouky. Lze ji využít i na sladké nepečené dezerty. Přirozeně bezlepková.
Špaldová mouka se yznačuje jemnou oříškovou příchutí, slouží jako zdravější alternativa ke klasické pšeničné mouce, velmi dobře kyne.
Špaldová mouka se vyznačuje jemnou oříškovou příchutí, slouží jako zdravější alternativa ke klasické pšeničné mouce, velmi dobře kyne.
Špaldová mouka se vyznačuje jemnou oříškovou příchutí, slouží jako zdravější alternativa ke klasické pšeničné mouce, velmi dobře kyne.
Špaldová mouka se vyznačuje jemnou oříškovou příchutí, slouží jako zdravější alternativa ke klasické pšeničné mouce, velmi dobře kyne.