Katalog
Nahrávám...
Španělské olivy extra kvality, odrůda La Manzanilla, z prvotřídní...
Španělské olivy extra kvality, odrůda La Manzanilla, z prvotřídní...
Typický španělský olivový kotejl z andaluzkých surovin k vínu či pivu.
Španělské křupavé olivy extra kvality, černé, bez pecky, ve slaném nálevu.
Nápoj s ovocnou příchutí vyrobený ze šumivého vína. Velmi aromatický...
Ovocný ochucený nápoj vyrobený ze šumivého vína dle starého receptu....
Díky vysoké koncentraci dosáhnete...
Kandovaná citrónová kůra je vyrobena z pečlivě vybraných citrónů, zdravých a vyzrálých, vyrobená procesem pomalého kandování. Používá se především v cukrářské výrobě na dekoraci dortů, dezertů a zákusků.
Kandovaná pomerančová kůra je vyrobena z pečlivě vybraných pomerančů, zdravých a vyzrálých, vyrobená procesem pomalého kandování. Používá se především v cukrářské výrobě na dekoraci dortů, dezertů a zákusků.
Kandované červené třešně jsou kalibrované, odstopkované a vypeckované třešně vyrobené procesem pomalého kandování. Díky své opravdu červené barvě mají využití zejména v cukrářské a pekařské výrobě, kde se používají k dekoraci dortů, dezertů a zákusků.
Kandované červené třešně jsou kalibrované, odstopkované a vypeckované třešně vyrobené procesem pomalého kandování. Díky své opravdu červené barvě mají využití zejména v cukrářské a pekařské výrobě, kde se používají k dekoraci dortů, dezertů a zákusků.
Kandované višně jsou kalibrované, odstopkované a vypeckované višně vyrobené procesem pomalého kandování. Svou krásnou až fialovočernou barvou se hodí zejména na dekoraci cukrářských dortů, dezertů a také na zdobení vánočního pečiva.