Katalog
Nahrávám...
Sladká paprika je sytě červená, aromatická a má sladkou chuť. Sladká...
Je fantasticky vyvážená chuť těch nejlepších sušených bylin a koření,...
směs koření pro výrobu "Jemných párků" obsahuje koření a kořenící...
Směs koření pro výrobu Turistického trvanlivého salámu obsahuje koření...
směs koření pro výrobu Ďábelské klobásy obsahuje koření a kořenící...
Technologická směs koření pro výrobu "Tradiční maďarské pálivé klobásy"...
Technologická směs koření pro výrobu "Tradiční maďarské pálivé klobásy"...
Směs koření pro výrobu Vídeňských párků obsahuje koření, kořenící...
Kandovaná citrónová kůra je vyrobena z pečlivě vybraných citrónů, zdravých a vyzrálých, vyrobená procesem pomalého kandování. Používá se především v cukrářské výrobě na dekoraci dortů, dezertů a zákusků.
Kandovaná pomerančová kůra je vyrobena z pečlivě vybraných pomerančů, zdravých a vyzrálých, vyrobená procesem pomalého kandování. Používá se především v cukrářské výrobě na dekoraci dortů, dezertů a zákusků.
Kandované červené třešně jsou kalibrované, odstopkované a vypeckované třešně vyrobené procesem pomalého kandování. Díky své opravdu červené barvě mají využití zejména v cukrářské a pekařské výrobě, kde se používají k dekoraci dortů, dezertů a zákusků.
Kandované červené třešně jsou kalibrované, odstopkované a vypeckované třešně vyrobené procesem pomalého kandování. Díky své opravdu červené barvě mají využití zejména v cukrářské a pekařské výrobě, kde se používají k dekoraci dortů, dezertů a zákusků.
Kandované višně jsou kalibrované, odstopkované a vypeckované višně vyrobené procesem pomalého kandování. Svou krásnou až fialovočernou barvou se hodí zejména na dekoraci cukrářských dortů, dezertů a také na zdobení vánočního pečiva.