Filtrovat podle

Dostupnost

Dostupnost

Cena

Cena

  • 20,00 Kč - 100,00 Kč

Koření

Nejprodávanéjší

  1. Vanilka lusk - Madagaskar

    Vanilka se používá zejména v kuchyni jako přísada hlavně do sladkých jídel, především moučníků, cukroví, krému a nákypů. Používá se při...
    99,00 Kč
    Skladem
  2. Bazalka

    Do evropské kuchyně přišla v 16. století z  východní Indie a Íránu. Používá se ke kořenění zeleninových nebo  masových polévek, do...
    20,00 Kč
    Skladem
  3. Hřebíček celý - 50g

    Sušené plody se používají jako koření. Hřebíček jako koření podporuje chuť k jídlu, pomáhá při trávení. Nejvíce se používá v Indonésii. V...
    59,00 Kč
    Skladem

Bazalka

Do evropské kuchyně přišla v 16. století z  východní Indie a Íránu. Používá se ke kořenění...

20,00 Kč
Skladem
View Detail