Pražená káva, lahodná kombinace smetanové čokolády a kokosu. K...
Pražená zrnková káva s příchutí třešňového likéru a čokolády
Káva s lahodnou chutí višní máčených v čokoládě.
Pražená mletá káva aromatizovaná (100% arabika) s aroma připomínající...
Pražená mletá káva aromatizovaná (100% arabika) s přírodním aroma...
Pražená mletá káva aromatizovaná (100% arabika) bez kofeinu s aroma...
Pražená mletá káva aromatizovaná (100% arabika) s nádechem smetany a...
Pražená mletá káva aromatizovaná (100% arabika) s aroma s nádechem...
Amarantova mouka má charakteristickou kořeněnou chuť, mírně štiplavou. Je proto dobré nepoužívat samostatně, ale nejlépe v kombinaci s jinou moukou. Zajistí se tak vynikající chuť a kvalita vzniklého produktu.
Amarantova mouka má charakteristickou kořeněnou chuť, mírně štiplavou. Je proto dobré nepoužívat samostatně, ale nejlépe v kombinaci s jinou moukou. Zajistí se tak vynikající chuť a kvalita vzniklého produktu.
Proteiny a vláknina se dnes skloňují ve všech pádech a o jejich prospěšnosti byly sepsány celé romány. Ani my jsme neodolali a naše portfolio směsí pro přípravu bezlepkového chleba rozšířili o směs BODYGUARD s přidanými proteiny a vlákninou.
Slunečnicová, dýňová, lněná hnědá, lněná zlatá, konopná a chia. Ano, počítáte správně - šest druhů semínek, která dohromady tvoří více než 30 % obsahu směsi! Možná to zní neskutečně, ale i při takovém množství „zrní“ si chléb uchovává jemnou chuť a kyprou texturu.
Bezlepkový chléb ENERGY patří mezi naše nejprodávanější produkty. Není divu, ENERGY se po upečení svou texturou i chutí nejvíce blíží běžné Šumavě, po které se lidem dodržujícím bezlepkovou dietu tolik stýská!
Směs na výrobu bezlepkových brownies. Tato směs zaručuje jednoduchou a spolehlivou výrobu a optimální konzistenci těsta. Korpus je velmi vláčný, tmavé a intenzivní barvy, velmi dobré a příjemné chuti a dlouhodobě vydrží čerstvý.
Čiroková mouka je bohatým zdrojem bílkovin a vlákniny a zůstávají v ní zachovány přirozené antioxidanty. Má neutrální chuť, což čirokovou mouku předurčuje k širokému úžití jak na sladké tak na slané pečení. Je také vhodná na pečení chleba a pečiva. Při experimentování s touto moukou by mělo by být použito max. 30% z celkového obsahu mouky.
Cizrnová mouka se používá k obohacení jídel o jejich nutriční hodnoty, stejně tak i na pečení a zahušťování. Cizrna je přirozeně bezlepková a vhodná pro bezlepkovou dietu. Je skvělou náhradou běžné pšeničné mouky
Fazolová mouka může být využita pro zpestření vašeho jídelníčku. Lze ji použít pro zahušťování polévek a omáček, pro přípravu různých placek, karbanátků apod. Oproti klasické pšeničné mouce je bohatším zdrojem bílkovin, vlákniny a dalších prospěšných látek obsažených v luštěninách. Fazolová mouka neobsahuje lepek, je proto vhodná i pro celiaky.
Směs na výrobu bezlepkových muffinů. Tato směs zaručuj jednoduchou a spolehlivou výrobu a optimální konzistenci těsta. Výrobek je přirozené barvy, velmi dobré a příjemné chuti a dlouhodobě vydrží čerstvý.
Bezlepková směs pro přípravu originálních italských těstovin. Bez palmového oleje a nasycených tuků. Jedno balení pro přípravu 4 porcí. Stačí přidat olivový olej, vodu, vejce.