Pražená káva, lahodná kombinace smetanové čokolády a kokosu. K...
Pražená zrnková káva s příchutí třešňového likéru a čokolády
Káva s lahodnou chutí višní máčených v čokoládě.
Pražená mletá káva aromatizovaná (100% arabika) s aroma připomínající...
Pražená mletá káva aromatizovaná (100% arabika) s přírodním aroma...
Pražená mletá káva aromatizovaná (100% arabika) bez kofeinu s aroma...
Pražená mletá káva aromatizovaná (100% arabika) s nádechem smetany a...
Pražená mletá káva aromatizovaná (100% arabika) s aroma s nádechem...
Arašídová másla jsou velmi chutným zdrojem kalorií pro doplnění vaší vysoko kalorické stravy a obsahují vysoký podíl bílkovin, zdravých nenasycených mastných kyselin, vitamínů a minerálů, sacharidů a zdravých tuků.
Jemně mletý, vysoce kvalitní 100% arašídový krém obsahuje bílkoviny, zdravé tuky, nenasycené mastné kyseliny, vitamíny, minerály a sacharidy. V arašídovém krému dále nalezneme vitaminy E, B1 a B3, koenzym Q10, kyselinu listovou, hořčík a fosfor. Arašídový krém si můžete namazat na pečivo, přidat do kaše nebo k ovoci. Vychutnáte si jej nasladko i naslano.
Arašídová másla jsou velmi chutným zdrojem kalorií pro doplnění vaší vysokokalorické stravy a obsahují vysoký podíl bílkovin, zdravých nenasycených mastných kyselin, vitamínů a minerálů, sacharidů a zdravých tuků.
Máte rádi naše jemné arašídové máslo? Tento našlehaný krém jsme se rozhodli ještě vylepšit pro ty největší mlsaly, přidáním vysoce kvalitní hořké čokolády. Výsledkem je zachování bohatého zdroje bílkovin, zdravých tuků, vitamínů E, B1 a B3, minerálů, sacharidů a neodolatelná chuť kombinace pražených buráků a hořké čokolády.
Máte rádi naše jemné arašídové máslo? Tento našlehaný krém jsme se rozhodli ještě vylepšit pro ty největší mlsaly, přidáním vysoce kvalitní mléčné čokolády. Výsledkem je zachování bohatého zdroje bílkovin, zdravých tuků, vitamínů E, B1 a B3, minerálů, sacharidů a neodolatelná chuť kombinace pražených buráků a mléčné čokolády.
Máselný tuk Ghí najde uplatnění ve studené i teplé kuchyni. Díky vysokému kouřovému bodu je Ghí ideální tuk na smažení. Neobsahuje laktózu ani lepek.
Drcené kakaové máslo je ideální zejména k ředění čokolády a při výrobě pralinek.Používá se také k ředění barev na čokoládu (barev rozpustných v tucích).Lze použít i v kosmetice.