V kuchyních se používá celé semeno hořčice při konzervaci zeleniny -...
Velmi zajímavý a mimořádně jemný extra panenský olivový olej z...
Tuňák v rostlinném oleji. Bohatý na Omega3 mastné kyseliny, které...
Velmi zajímavý a mimořádně jemný extra panenský olivový olej z...
Sójové výhonky jsou velmi chutné, křehké a šťavnaté. Můžeme je použít do...
Sterilované bambusové výhonky - nudličky v mírně kyselém nálevu. Vhodné...
Sterilované bambusové výhonky - plátky v mírně kyselém nálevu. Vhodné...
Houževnatec jedlý (Lentinula edodes) známý též jako šiitake je jedlá...
Amarantova mouka má charakteristickou kořeněnou chuť, mírně štiplavou. Je proto dobré nepoužívat samostatně, ale nejlépe v kombinaci s jinou moukou. Zajistí se tak vynikající chuť a kvalita vzniklého produktu.
Špaldová mouka se yznačuje jemnou oříškovou příchutí, slouží jako zdravější alternativa ke klasické pšeničné mouce, velmi dobře kyne.
Špaldová mouka se vyznačuje jemnou oříškovou příchutí, slouží jako zdravější alternativa ke klasické pšeničné mouce, velmi dobře kyne.