Španělské olivy extra kvality, odrůda La Manzanilla, z prvotřídní...
Španělské olivy extra kvality, odrůda La Manzanilla, z prvotřídní...
Typický španělský olivový kotejl z andaluzkých surovin k vínu či pivu.
Španělské křupavé olivy extra kvality, černé, bez pecky, ve slaném nálevu.
Nápoj s ovocnou příchutí vyrobený ze šumivého vína. Velmi aromatický...
Ovocný ochucený nápoj vyrobený ze šumivého vína dle starého receptu....
Řecký olivový olej z pokrutin. Vhodný...
Bambusová podložka o rozměru 24 x 24cm. Slouží jako podložka pod mořskou řasu, aby se při balení neprotrhla a snáze se vytvořil úhledný váleček.
Bambusové jídelní hůlky 24 cm. Jedno balení obsahuje 10 párů. Uvedená cena je za jedno balení.
Jednorázové jídelní hůlky z bambusového dřeva v papírovém obalu. Balení 2ks.
Zázvor se sladidly, krájený, chemicky konzervovaný. Tenké plátky této nakládané zeleniny se používají k vyčištění patra (neutralizaci chutí) mezi jednotlivými sushi chody. Proto patří mezi nedílnou součást při jeho servírování.
Mořská řasa Nori (Porphyra tenera ), sušená, pražená. Vhodné k přípravě sushi a jako přísada do salátů
Správně připravená rýže je základním předpokladem k úspěchu při výrobě sushi, protože má zásadní vliv na konzistenci tohoto pokrmu. Dokládá to i samotné slovo sushi, které v překladu znamená kyselá rýže. Aby se Vám jídlo podařilo, použijte vždy vhodnou rýži, nikdy ne obyčejnou. Rýže Sushi Itasan má speciální kulaté zrníčka, které se k výrobě sushi...
Excelentní houbová sójová omáčka velmi tmavé barvy dodává bohatou, zemitou chuť mnoha pokrmům nejenom asijské kuchyně. To je také důvod, proč se těší velké oblibě v mnoha kuchyních po celém světě.
Fermentovaná sójová omáčka japonského typu, tekuté ochucovadlo. Ideální k dochucování pokrmů japonské kuchyně.
Přírodně fermentovaná světlá sójová omáčka, bez přidaných dochucovadel, je jednou z nejpoužívanějších a nejoblíbenějších sójových omáček, které můžete použít k ochucení a vylepšování vašich pokrmů.
Přírodně fermentovaná světlá sójová omáčka, bez přidaných dochucovadel, je jednou z nejpoužívanějších a nejoblíbenějších sójových omáček, které můžete použít k ochucení a vylepšování vašich pokrmů.
Přírodně fermentovaná tmavá sójová omáčka bez přidaných dochucovadel patří, díky své vysoké kvalitě, mezi nejprodávanější a právem se může řadit mezi jedničky na trhu se sójovými omáčkami.
Wasabi neboli „japonský křen“ patří neodmyslitelně k japonské kuchyni a zejména pak do pokrmů, jako je sushi. Pasta Wasabi je velmi pikantní a perfektně nahradí čerstvou rostlinu wasabi, která má velmi specifické nároky na prostředí a její pěstování je velmi náročné.