V kuchyních se používá celé semeno hořčice při konzervaci zeleniny -...
Velmi zajímavý a mimořádně jemný extra panenský olivový olej z...
Tuňák v rostlinném oleji. Bohatý na Omega3 mastné kyseliny, které...
Velmi zajímavý a mimořádně jemný extra panenský olivový olej z...
Sójové výhonky jsou velmi chutné, křehké a šťavnaté. Můžeme je použít do...
Sterilované bambusové výhonky - nudličky v mírně kyselém nálevu. Vhodné...
Sterilované bambusové výhonky - plátky v mírně kyselém nálevu. Vhodné...
Houževnatec jedlý (Lentinula edodes) známý též jako šiitake je jedlá...
Fermentovaná sójová omáčka japonského typu, tekuté ochucovadlo. Ideální k dochucování pokrmů japonské kuchyně.
Přírodně fermentovaná tmavá sójová omáčka bez přidaných dochucovadel patří, díky své vysoké kvalitě, mezi nejprodávanější a právem se může řadit mezi jedničky na trhu se sójovými omáčkami.