Pražená káva, lahodná kombinace smetanové čokolády a kokosu. K...
Pražená zrnková káva s příchutí třešňového likéru a čokolády
Káva s lahodnou chutí višní máčených v čokoládě.
Pražená mletá káva aromatizovaná (100% arabika) s aroma připomínající...
Pražená mletá káva aromatizovaná (100% arabika) s přírodním aroma...
Pražená mletá káva aromatizovaná (100% arabika) bez kofeinu s aroma...
Pražená mletá káva aromatizovaná (100% arabika) s nádechem smetany a...
Pražená mletá káva aromatizovaná (100% arabika) s aroma s nádechem...
Sójová omáčka je vyrobena ze sójových bobů a chilli s nádechem česneku. Omáčka může být použita jako přísada do polévek, omáček, jídel na smažení a také jako dip k masu.
Sójová omáčka Kikkoman se vyrábí tradičním způsobem za použití sójových bobů, pšenice, vody a soli. Jedná se o původní čtyři čisté ingredience tradiční metodou. Omáčka je průhledná a má červenohnědou barvu. Jednou z jeho charakteristických vlastností je také nezaměnitelné aroma.
Sójová omáčka Kikkoman se vyrábí tradičním způsobem za použití sójových bobů, pšenice, vody a soli. Jedná se o původní čtyři čisté ingredience tradiční metodou. Omáčka je průhledná a má červenohnědou barvu. Jednou z jeho charakteristických vlastností je také nezaměnitelné aroma.
Sójovou omáčku Tamari od společnosti Kikkoman bez obsahu pšenice uvítají všichni, kteří drží bezlepkovou dietu. Je výborná na marinování, do polévek, salátů a na namáčení sushi rolek.
Sójová omáčka do omáček, na dušená masa nebo do zeleninových salátů. V kuchyni se uplatní zvláště při přípravě čínských a asijských jídel.
Excelentní houbová sójová omáčka velmi tmavé barvy dodává bohatou, zemitou chuť mnoha pokrmům nejenom asijské kuchyně. To je také důvod, proč se těší velké oblibě v mnoha kuchyních po celém světě.
Fermentovaná sójová omáčka japonského typu, tekuté ochucovadlo. Ideální k dochucování pokrmů japonské kuchyně.
Přírodně fermentovaná světlá sójová omáčka, bez přidaných dochucovadel, je jednou z nejpoužívanějších a nejoblíbenějších sójových omáček, které můžete použít k ochucení a vylepšování vašich pokrmů.
Přírodně fermentovaná světlá sójová omáčka, bez přidaných dochucovadel, je jednou z nejpoužívanějších a nejoblíbenějších sójových omáček, které můžete použít k ochucení a vylepšování vašich pokrmů.
Přírodně fermentovaná tmavá sójová omáčka bez přidaných dochucovadel patří, díky své vysoké kvalitě, mezi nejprodávanější a právem se může řadit mezi jedničky na trhu se sójovými omáčkami.
Přírodně fermentovaná tmavá sójová omáčka bez přidaných dochucovadel patří, díky své vysoké kvalitě, mezi nejprodávanější a právem se může řadit mezi jedničky na trhu se sójovými omáčkami.