Pražená káva, lahodná kombinace smetanové čokolády a kokosu. K...
Pražená zrnková káva s příchutí třešňového likéru a čokolády
Káva s lahodnou chutí višní máčených v čokoládě.
Pražená mletá káva aromatizovaná (100% arabika) s aroma připomínající...
Pražená mletá káva aromatizovaná (100% arabika) s přírodním aroma...
Pražená mletá káva aromatizovaná (100% arabika) bez kofeinu s aroma...
Pražená mletá káva aromatizovaná (100% arabika) s nádechem smetany a...
Pražená mletá káva aromatizovaná (100% arabika) s aroma s nádechem...
Sterilované bambusové výhonky - plátky v mírně kyselém nálevu. Vhodné pro přípravu jídel thajské kuchyně.
Sterilované bambusové výhonky - proužky v mírně kyselém nálevu. Vhodné pro přípravu jídel thajské kuchyně.
Sterilované bambusové výhonky - nudličky v mírně kyselém nálevu. Vhodné pro přípravu jídel thajské kuchyně.
Sterilované bambusové výhonky - nudličky v mírně kyselém nálevu. Vhodné pro přípravu jídel thajské kuchyně.
Sterilované bambusové výhonky - plátky v mírně kyselém nálevu. Vhodné pro přípravu jídel thajské kuchyně.
Sterilované bambusové výhonky - plátky v mírně kyselém nálevu. Vhodné pro přípravu jídel thajské kuchyně.
Jackfruit (chlebovník) v sirupu kompot. Po otevření nalezneme v plodu žluté díly s gumovitou strukturou. Tato dužina má sladkou chuť, která připomíná fíky a příjemně voní. Avšak dužina představuje jen cca 30% celého plodu.
Jidášovo ucho je velmi hojná jedlá stopkovýtrusá houba, rostoucí převážně na bezu. Je známou, nepostradatelnou a často používanou ingrediencí asijské kuchyně. Jeho předností je příjemná křupavost, zdánlivou nevýhodou pak nepříliš výrazná chuť a vůně. To nám však umožňuje přidávat jej do různých jídel podle vlastní fantazie.
Jidášovo ucho je velmi hojná jedlá stopkovýtrusá houba, rostoucí převážně na bezu. Je známou, nepostradatelnou a často používanou ingrediencí asijské kuchyně. Jeho předností je příjemná křupavost, zdánlivou nevýhodou pak nepříliš výrazná chuť a vůně. To nám však umožňuje přidávat jej do různých jídel podle vlastní fantazie.
Zázvor se sladidly, krájený, chemicky konzervovaný. Tenké plátky této nakládané zeleniny se používají k vyčištění patra (neutralizaci chutí) mezi jednotlivými sushi chody. Proto patří mezi nedílnou součást při jeho servírování.
Asijské sójové či mungo výhonky v neutrálním nálevu se skvěle hodí na smažená jídla, polévky pho i ramen, nudle pad thai a mnoho dalších asijských receptů.
Zázvor se sladidly, krájený, chemicky konzervovaný. Tenké plátky této nakládané zeleniny se používají k vyčištění patra (neutralizaci chutí) mezi jednotlivými sushi chody. Proto patří mezi nedílnou součást při jeho servírování.
Houževnatec jedlý (Lentinula edodes) známý též jako šiitake je jedlá houba původem z východní Asie, Ve světě je značně oblíbená pro své využití v kuchyni, hlavně v čínské a v dalších orientálních kuchyních. Dnes je již s úspěchem pěstována i mimo východní Asii. Pokrmům dodává charakteristickou asijskou chuť, vegetariáni ji rádi využívají jako náhražku masa.
Houževnatec jedlý (Lentinula edodes) známý též jako šiitake je jedlá houba původem z východní Asie, Ve světě je značně oblíbená pro své využití v kuchyni, hlavně v čínské a v dalších orientálních kuchyních. Dnes je již s úspěchem pěstována i mimo východní Asii. Pokrmům dodává charakteristickou asijskou chuť, vegetariáni ji rádi využívají jako náhražku masa.
Sójové výhonky jsou velmi chutné, křehké a šťavnaté. Můžeme je použít do mnoha pokrmů, jako jsou různé masové, rybí, zeleninové, rýžové a těstovinové směsi nebo do salátů, na pizzu, apod… Jsou vynikající také při redukční dietě.