Pražená káva, lahodná kombinace smetanové čokolády a kokosu. K...
Pražená zrnková káva s příchutí třešňového likéru a čokolády
Káva s lahodnou chutí višní máčených v čokoládě.
Pražená mletá káva aromatizovaná (100% arabika) s aroma připomínající...
Pražená mletá káva aromatizovaná (100% arabika) s přírodním aroma...
Pražená mletá káva aromatizovaná (100% arabika) bez kofeinu s aroma...
Pražená mletá káva aromatizovaná (100% arabika) s nádechem smetany a...
Pražená mletá káva aromatizovaná (100% arabika) s aroma s nádechem...
GREEN CHILLI – Omáčka se zeleným čili, kyselo-pikantní. Ochucovadlo. Pasterováno. Vhodná k namáčení plodů moře nebo jako ochucující složka na jejich přípravu a smažení.
Chin-Su omáčka se vyznačuje výrazně sladkopikantní chutí a příjemnou vůní. Převážně se používá jako dochucovadlo na hotová jídla. Dodává pokrmům tu správnou říznou chuť.
Čínská sladko-kyselá marináda je vhodná k přípravě různých druhů grilovaných nebo pečených mas, ke smaženým nudlím, rýži, rybám atd. Používá se jako dressing do salátů. Je ideální také na předkrmy, jako jsou jarní závitky, rolády a další. Neodmyslitelně paří k Stir-fry úpravě pokrmů, což je čínská technika přípravy jídel na pánvi wok.
Pálivá omáčka na grilované nebo smažené kuře. Výborná také do nudlových a rýžových pokrmů, na hranolky nebo dochucení rajčatové polévky.
Sladkokyselá omáčka vhodná jako dip na namáčení závitků, taštiček a podobně.
Sladkokyselá omáčka vhodná jako dip na namáčení závitků, taštiček a podobně.
Sójová omáčka je vyrobena ze sójových bobů a chilli s nádechem česneku. Omáčka může být použita jako přísada do polévek, omáček, jídel na smažení a také jako dip k masu.
Hoisin omáčka – sladko-slano-kyselá, lehce pikantní, vhodná pro přípravu omáček k marinování i k přímému namáčení nakládaných, smažených a grilovaných pokrmů. Pasterováno.
Červená kari pasta značky Cock Brand. Červená kari pasta je hojně využívána především v thajské kuchyni. Smažením se z kari pasty uvolní její příjemná vůně. Dochuťte si různé masové směsi či špízy červenou kari pastou.
Červená kari pasta Exotic Food je hojně využívána v thajské kuchyni. Kari pastou se dochucují různé masové směsi, špízy, přidává se do polévek a je součástí i zeleninových jídel.
Fialová kari pasta Exotic Food je hojně využívána v thajské kuchyni. Kari pastou se dochucují různé masové směsi, špízy, přidává se do polévek a je součástí i zeleninových jídel.
Massaman, neboli muslimské kari, je ovlivněno arabskými a indickými kořeny. Pasta je tak hustější a sladší.
Zelená kari pasta je kombinací thajské bazalky, koriandru, limetkových listů a zeleného chilli a je méně pálivá než červená kari pasta.
Zelená kari pasta Exotic Food je hojně využívána v thajské kuchyni. Kari pastou se dochucují různé masové směsi, špízy, přidává se do polévek a je součástí i zeleninových jídel.
Žlutá kari pasta se používá jako základ mnoha asijských pokrmů. Žlutá kari pasta je vzhledem ke složení blíže indické kuchyni.
Omáčka vhodná k dochucení čínského jídla – smažené rybí koule, masové nudličky, smažené nudle, polévky.
Mango omáčka. Omáčka je vhodná na dochucení jídel z mořských plodů. Studená omáčka neemulgovaná. Pasterováno.
Omáčka vhodná k dochucení čínského jídla – smažené rybí koule, smažené nudle, polévky.
Pálivá chilli omáčka s česnekem na pokrmy z mořských plodů, studená omáčk neemulgovaná, sterilovaná.
Rybí omáčka, jež dodá vašim jídlům skvělou pikantní chuť. Skvěle se hodí k dochucení asijských jídel, např. ke smaženým rybím koulím, smaženým nudlím a do polévek. Přidává se také k červenému masu, drůbeži, rybám, mořským plodům, do mletého masa, k rýži, do dušených jídel, omáček nebo do vegetariánské kuchyně.
Rybí omáčka je základní složkou v mnoha kulturách jihovýchodní Asie a pobřežních oblastech východní Asie. Používá se do omáček, polévek a salátů místo soli. Přidává se také k červenému masu, drůbeži, rybám, mořským plodům, do mletého masa, k rýži, do dušených jídel, omáček nebo do vegetariánské kuchyně.
Populární chilli omáčka je typická pro thajskou, malajskou a západní kuchyni. Sladko-pálivá omáčka je vyrobena z červených chilli papriček, doslazená cukrem a dochucená česnekem a octem k dokonalé chuti. Používá se hlavně k pečení či grilování kuřat.
Pikantní omáčka z červených chilli a česneku přináší autentickou chuť exotického Thajska na stůl. Výborně se hodí s kuřecím masem a všemi druhy grilovaných jídel a může být také použito jako marináda nebo dip sauce.
Pokud máte neustálé dilema, jakou marinádu použít na grilování masa, zkuste tropickou variaci přidáním sladké chilli omáčky s ananasem. Je vyrobená z vyzrálých ananasů a červených druhů čili papriček, jejichž kousky jsou v omáčce obsaženy a proto má hustší konzistenci.
Teriyaki omáčka. Studená omáčka neemulgovaná. Vhodné na dochucení jídel z mořských plodů. Pasterováno.
Teriyaki omáčka. Studená omáčka neemulgovaná. Vhodné na dochucení jídel z mořských plodů. Pasterováno.
Výrazná, zemitá vůně moře dodá mnoha pokrmům na jedinečnosti. Lahodná, hladká, tmavohnědá omáčka s vyváženou sladko-slanou chutí.
Výrazná, zemitá vůně moře dodá mnoha pokrmům na jedinečnosti. Lahodná, hladká, tmavohnědá omáčka s vyváženou sladko-slanou chutí.
Omáčka s příchutí ústřic, studená omáčka neemulgovaná, pasterovaná.