Katalog
Nahrávám...
Plantation Original Dark Rum z Barbadosu je prémiová řada rumů...
Jedná se o pětiletý blend rumu z Barbadosu, který prošel zráním ve dvou...
Jameson má velmi lehké a příjemné aroma, s trochou vody se uvolňuje vůně...
Opravdový rumový klenot, ve kterém se mísí rumy z Barbadosu. Jedná se o...
Opravdový rumový klenot, ve kterém se mísí rumy z Barbadosu. Jedná se o...
Všechna krása a elegance Střední Ameriky je zachycena ve svěžím blendu...
Tímto rumem začíná řada vyzrálých ročníkových rumů Añejos Reserva. Je to...
Tohoto lehkého (vyzrálého rumu) docílil maestro ronero kupáží. Smísil...
Směs koření s výraznou vůní medu. Díky medu budou žebírka krásně křupavá a nikdy nebudou vysušená, naopak budou mít krásnou kůrčičku. Směs můžete použít i na pečený bůček, drůbeží maso i na grilování všech druhů mas
směs koření gruzínské a arménské kuchyně. Je vhodná k masovým, rýžovým i zeleninovým pokrmům. Nejčastějí se jí koření fazole ("lobio"). Je to voňavá, mírně pikantní směs koření.
směs koření gruzínské a arménské kuchyně. Je vhodná k masovým, rýžovým i zeleninovým pokrmům. Nejčastějí se jí koření fazole ("lobio"). Je to voňavá, mírně pikantní směs koření.
Směs je vhodná na masové pokrmy ale i na kuskus, nebo zeleninové saláty
Směs je vhodná na masové pokrmy ale i na kuskus, nebo zeleninové saláty
Pikantní směs koření na těstoviny, saláty, pizzu a masové směsi se zeleninou. Áglio je italsky česnek a peperoncini jsou odrůdou pálivých papriček. Jejich kombinací a přidáním dalších ingrediencí vznikla dekorativní a velice chutná kořenící směs s velmi širokým použitím v gastronomii.
Pikantní směs koření na těstoviny, saláty, pizzu a masové směsi se zeleninou. Áglio je italsky česnek a peperoncini jsou odrůdou pálivých papriček. Jejich kombinací a přidáním dalších ingrediencí vznikla dekorativní a velice chutná kořenící směs s velmi širokým použitím v gastronomii.
Vyvážená směs sladké papriky, kari, oregana, cibulea česneku určená k přípravě brambor pečených ve slupce, tzv. amerických brambor. Tato směs se velmi dobře hodí také ke kořenění dalších pokrmů z pečených brambor, jako jsou gratinované nebo zapékané brambory.
Vyvážená směs sladké papriky, kari, oregana, cibulea česneku určená k přípravě brambor pečených ve slupce, tzv. amerických brambor. Tato směs se velmi dobře hodí také ke kořenění dalších pokrmů z pečených brambor, jako jsou gratinované nebo zapékané brambory.
Směs mletého koření jemně pálivé chuti určená pro grilování a pečení kuřat.
Specifická směs na grilování masa pro gurmány a pro ty, kteří hledají něco nového. Před grilováním doporučujeme tuto směs smíchat s olejem a vodou či pivem a maso do ní naložit (min. 12 hodin), lépe se tak rozloží chuť kávy.
směs se používá k přípravě originálních omáček k dušené zelenině, masu a pod. Dále je vhodná všude tam, kde se dá použít chilli tj. k přiostření pokrmů, do gulášů, polévek, při grilování a pečení masa a ryb a pod.
vysoce kvalitní jihoamerická kořenící směs, je určena na všechny druhy masa. Hovězí, vepřové, jehněčí, skopové, drůbeží.
vysoce kvalitní jihoamerická kořenící směs, je určena na všechny druhy masa. Hovězí, vepřové, jehněčí, skopové, drůbeží.
Asádo je mírně pálivá argentínská směs, která dochutí nejen ryby a bílé maso, ale i omáčky, těstoviny, luštěniny a zeleninu. Směs používáme hlavně při pečení i grilování. Obsahuje kousky červené a zelené papriky, česneku, černého a zeleného pepře.
Asádo je pálivá argentínská směs, která dochutí nejen ryby a bílé maso, ale i omáčky, těstoviny, luštěniny a zeleninu. Směs používáme hlavně při pečení i grilování. Obsahuje kousky červené a zelené papriky, chilli, česneku, černého a zeleného pepře.
Směs výtečného koření nabízející široké využití. Univerzální suroviny, z kterých je Aztécký poklad vyroben Vám ochutí téměř jakýkoliv druh jídla.
Vynikající polévkové koření se sušenou zeleninou a solí. Má široké použití, vhodné nejenom do polévek a omáček, ale i do studené kuchyně a k ochucení masa.
směs vhodná i pro děti. Použití je mnohostranné, je vhodná jako základní kořenící směs skoro do všeho. Je určena nejen na maso grilované, hamburgery, maso k pečení, ale i do polévek a na pizzu.
směs arabského koření, používaná k ochucení skopového masa v zemích kolem Perského zálivu; obvykle je před použitím krátce opražena na másle.
Rafinovaná směs bylin, zeleniny a koření se postará o pikantně vyvážené aroma vašich grilovaných pokrmů.
Směs určená hlavně na přípravu boloňské omáčky, ale je vhodná i na pizzu, mletá masa i ke grilování
Dobře vyvážená směs koření česneku, mletého černého pepře, majoránky s přídavkem soli . Je určena pro přípravu oblíbených bramboráků, neboli placek ze syrových nastrouhaných brambor. Má ale širší použití např. do polévek
vysoce kvalitní jihoamerická kořenící směs, je určena na všechny druhy masa. Hovězí, vepřové, jehněčí, skopové, drůbeží. Fantasticky dochutí a provoní tepelně upravenou zeleninu a restovanou zeleninu. Jedině snad mimo rybího masa má široké použití v jihoamerické kuchyni.
Italská neostrá načervenalá hrubá směs s vysokým podílem sušených rajčat a jenom 8 % soli. Rychlá příprava na chutné tousty: přelijete vlažnou vodou, zamícháte a necháte asi 10 minut nabobtnat. Následně tousty mírně pokapeme olivovým olejem, směs natřeme na tousty a dáme zapéct
Italská neostrá hrubá směs s vysokým podílem sušených rajčat a jenom 8 % soli. Rychlá příprava na chutné tousty: přelijete vlažnou vodou, zamícháte a necháte asi 10 minut nabobtnat. Následně tousty mírně pokapeme olivovým olejem, směs natřeme na tousty a dáme zapéct
Italská neostrá načervenalá hrubá směs s vysokým podílem sušených rajčat a jenom 8 % soli. Rychlá příprava na chutné tousty: přelijete vlažnou vodou, zamícháte a necháte asi 10 minut nabobtnat. Následně tousty mírně pokapeme olivovým olejem, směs natřeme na tousty a dáme zapéct
Směs na přípravu bylinkového másla k minutkám i vařeným masům, do bylinných polévek i omáček, na zeleninové saláty.
Směs na přípravu bylinkového másla k minutkám i vařeným masům, do bylinných polévek i omáček, na zeleninové saláty. Krásně vám ochutí i vaši rybu nebo kuřecí maso.
Kouzelná kořenící směs se sezamovým a lněným semínkem, kterou lze použít ke grilování, rožnění a pečení všech druhů mas, vhodná do minutkové kuchyně, do omáček a gulášů, pomazánek a salátů. Vhodná i do marinád a na nakládání masa
vysoce kvalitní pálivá kořenící směs, je určena na všechny druhy masa. Hovězí, vepřové, jehněčí, skopové, drůbeží. Vhodná i pro dochucení přiostření omáček, gulášů, polévek a ostatních pikantních pokrmů
Česneková pasta nahrazuje česnek čerstvý , při výrobě masných výrobků nebo při vaření . Obsah soli: 10% Balení 580 ml kelímek
Směs na oblíbený balkánský pokrm čevabčiči. Tuto směs můžeme použít na všechny druhy mletých mas - vepřové, hovězí, kuřecí, skopové a zvěřinu, nebo k přiostření guláše, do gulášových polévek, klobás a podobně.
Indická směs koření, která je výborná na přípravu typických indických čajů s výraznou zázvorovou příchutí.
Tato kořenící směs je určená především k dochucení tradičního mexického pokrmu chilli con carne, v evropské kuchyni ji můžeme použít k dochucení omáček, gulášů, salátů i těstovin a jiných ostrých pikantních jídel
Chimichuri je příjemná argentinská nepříliš ostrá vločkovitá směs koření určená na typický argentinský salát z okurek, póru, cibule, rajčat, paprik a bylinek, Použití kořenící směsi Chimichuri je však mnohostranné, Složení ji dovoluje použít k dochucení všech typů polévek, na minutky, vaječné pokrmy, na pečeně (zvl, skopové), na tvarohové a sýrové pokrmy,...
Aromatická kořenící směs chlebové koření pro dochucení Vašeho domácího pečiva. Vhodné pro přípravu v domácí pekárně, nebo klasicky v troubě. Při přípravě těsta přidejte kávovou lžičku koření.
Chmeli suneli je tradiční gruzínské koření hojně používané v kavkazské oblasti a v Rusku. Jde o směs bylinek, která se používá jako přísada do mnoha tradičních gruzínských jídel, např. Satsivi Tato směs koření je vhodná k masovým, rýžovým i zeleninovým pokrmům.
Drcený bílý a černý pepř s příchutí cibule se hodí jak na ryby, tak lze použít na drůbeží maso, pečenou husu nebo kachnu, vynikající též do salátů atd.
Směs na přípravu marinády pro různé druhy masa, především rožněné kuře a ryby. Lze jí také kořenit minutky, králika, sojové maso i guláš.