Plantation Original Dark Rum z Barbadosu je prémiová řada rumů...
Jedná se o pětiletý blend rumu z Barbadosu, který prošel zráním ve dvou...
Jameson má velmi lehké a příjemné aroma, s trochou vody se uvolňuje vůně...
Opravdový rumový klenot, ve kterém se mísí rumy z Barbadosu. Jedná se o...
Opravdový rumový klenot, ve kterém se mísí rumy z Barbadosu. Jedná se o...
Všechna krása a elegance Střední Ameriky je zachycena ve svěžím blendu...
Tímto rumem začíná řada vyzrálých ročníkových rumů Añejos Reserva. Je to...
Tohoto lehkého (vyzrálého rumu) docílil maestro ronero kupáží. Smísil...
ARKOMYL B je označení pro jemný bramborový škrob, který využíváme v naši kuchyni hlavně k přípravě pečiva, moučníků a dortů. Zahustit s ním ale lze i guláš, klasické omáčky nebo exotické pokrmy jako je například čína. Doporučujeme hlavně pro alergiky na lepek.
ARKOMYL K je označení pro jemný kukuřičný škrob. Ideální pro přípravu moučníků a dezertů, k zahuštění krémů, polev, náplní, omáček a polévek. Doporučujeme hlavně pro alergiky na lepek, kterým není dovoleno zahušťovat moukou. Neobsahuje lepek, laktózu, vajíčka ani pšenici.
ARKOMYL P je označení pro jemný pšeničný, který využíváme v naši kuchyni hlavně k přípravě pečiva, moučníků a dortů. Zahustit s ním ale lze i guláš, klasické omáčky nebo exotické pokrmy jako je například čína.
Sušená dextróza je přírodní sladidlo určené pro masnou, zmrzlinářskou a cukrářskou výrobu. Má stejnou energetickou hodnotu jako cukr a přitom menší sladivost.
Vyčištěný koncentrovaný vodný roztok cukrů získaný enzymovou hydrolýzou bezlepkového škrobu s vysokým obsahem polysacharidů. Obsah sušiny činí min. 78,5 %. Hustý, homogenní, sladký, bezbarvý až lehce nažloutlý sirup bez cizích příměsí. Používá se v cukrářské výrobě do pudinkových dezertů a do modelovacích mléčných nebo čokoládových hmot.