Španělské olivy extra kvality, odrůda La Manzanilla, z prvotřídní...
Španělské olivy extra kvality, odrůda La Manzanilla, z prvotřídní...
Typický španělský olivový kotejl z andaluzkých surovin k vínu či pivu.
Španělské křupavé olivy extra kvality, černé, bez pecky, ve slaném nálevu.
Nápoj s ovocnou příchutí vyrobený ze šumivého vína. Velmi aromatický...
Ovocný ochucený nápoj vyrobený ze šumivého vína dle starého receptu....
Díky vysoké koncentraci dosáhnete...
Sušená vepřová krev výborná při výrobě jelit, tmavé tlačenky a zabijačkové polévky .
Kroupy se vyrábí obroušením ječného zrna. Tradičně se používají jako příloha nebo zavářka do polévek. Využití také tradičně nacházejí přípravě zabijačkových jelit či nákypů.
Vařením se kolagen přeměňuje na glutin, což je látka, která má rosolovacíschopnost a je nejpodstatnější složkou želatiny. Želatina se používá především v potravináčstvík výrobě cukrovinek, dortů a .......
Vařením se kolagen přeměňuje na glutin, což je látka, která má rosolovacíschopnost a je nejpodstatnější složkou želatiny. Želatina se používá především v potravináčstvík výrobě cukrovinek, dortů a .......