Španělské olivy extra kvality, odrůda La Manzanilla, z prvotřídní...
Španělské olivy extra kvality, odrůda La Manzanilla, z prvotřídní...
Typický španělský olivový kotejl z andaluzkých surovin k vínu či pivu.
Španělské křupavé olivy extra kvality, černé, bez pecky, ve slaném nálevu.
Nápoj s ovocnou příchutí vyrobený ze šumivého vína. Velmi aromatický...
Ovocný ochucený nápoj vyrobený ze šumivého vína dle starého receptu....
Díky vysoké koncentraci dosáhnete...
Sypká směs k dochucení pokrmů. Glutasol je název ochucovadla užívaného pro zvýraznění chuti různých potravin, jedná se o glutamát sodný, což je sůl kyseliny glutamové. S glutamátem se často setkáme v asijské kuchyni.
Hrubozrnná mořská sůl ze středozemního moře, zvláště vhodná do mlýnků na sůl. V průběhu procesu úpravy je sůl nejprve převedena do silně koncentrovaného roztoku, ze kterého následně krystalizuje čistý chlorid sodný. Sušení krystalů soli probíhá proudem horkého vzduchu o teplotě až 220°C .
Hrubozrnná mořská sůl ze středozemního moře, zvláště vhodná do mlýnků na sůl. V průběhu procesu úpravy je sůl nejprve převedena do silně koncentrovaného roztoku, ze kterého následně krystalizuje čistý chlorid sodný. Sušení krystalů soli probíhá proudem horkého vzduchu o teplotě až 220°C .
Solící dusitanová směs (tzv. rychlosůl) z vakuové soli, balení 1 kg, se používá k nakládání a předůpravě masa, určeného pro další zpracování do masných výrobků, klobás, salámů, sekané, uzených mas, konzerv a polokonzerv.
Potravinářská vysokoprocentní vařená kamenná sůl bez přidaného jódu