Katalog
Nahrávám...
Španělské olivy extra kvality, odrůda La Manzanilla, z prvotřídní...
Španělské olivy extra kvality, odrůda La Manzanilla, z prvotřídní...
Typický španělský olivový kotejl z andaluzkých surovin k vínu či pivu.
Španělské křupavé olivy extra kvality, černé, bez pecky, ve slaném nálevu.
Nápoj s ovocnou příchutí vyrobený ze šumivého vína. Velmi aromatický...
Ovocný ochucený nápoj vyrobený ze šumivého vína dle starého receptu....
Tuňák v rostlinném oleji. Bohatý na...
Výběrová čokoláda made in Italy. Exkluzívní vysoce kvalitní bílá čokoláda se zvýšeným podílem kakaového másla. Celkový obsah tuku: 34% Obsah mléčného tuku: 3,5% Vhodná pro cukrářské a pralinkářské zpracování.
Výběrová čokoláda made in Italy. Exkluzívní vysoce kvalitní bílá čokoláda se zvýšeným podílem kakaového másla. Celkový obsah tuku: 34% Obsah mléčného tuku: 3,5% Vhodná pro cukrářské a pralinkářské zpracování.
Výběrová čokoláda made in Italy. Exkluzívní vysoce kvalitní bílá čokoláda se zvýšeným podílem kakaového másla. Celkový obsah tuku: 34% Obsah mléčného tuku: 3,5% Vhodná pro cukrářské a pralinkářské zpracování.
Výběrová čokoláda z edice Belchocolat made in Italy. Exkluzívní vysoce kvalitní bílá čokoláda se zvýšeným podílem kakaového másla (32%) a s přidanou 75% smetanou. Vhodná pro cukrářské a pralinkářské zpracování.
Výběrová čokoláda z edice Belchocolat made in Italy. Exkluzívní vysoce kvalitní bílá čokoláda se zvýšeným podílem kakaového másla (32%) a s přidanou 75% smetanou. Vhodná pro cukrářské a pralinkářské zpracování.
Výběrová čokoláda z edice Belchocolat made in Italy. Hořká čokoláda s náhradním sladidlem maltitol. Maltitol se používá k nahrazení sacharózy. Jeho sladkost dosahuje cca 80% sladkosti sacharózy, ale obsahuje poloviční energii.Nezpůsobuje kažení zubů. Obsah kakaa 55%, obsah kakaového másla 36%.
Výběrová čokoláda z edice Belchocolat made in Italy. Hořká čokoláda se zvýšeným obsahem kakaového másla 42%, vytvořená spojením jednodruhových čokolád z Ecuadoru (80%) a Ghany (20%) vhodná především do fontán, na potahování a výrobu pralinek.
Výběrová čokoláda z edice Belchocolat made in Italy. Hořká čokoláda se zvýšeným obsahem kakaového másla 42%, vytvořená spojením jednodruhových čokolád z Ecuadoru (80%) a Ghany (20%) vhodná především do fontán, na potahování a výrobu pralinek.
Výběrová čokoláda z edice Belchocolat made in Italy. Extra jemná mléčná čokoláda s výraznou chutí a s vysokým podílem kakaového másla, vynikající do fontán, na výrobu pralinek, do ganache 2:1 se smetanou, a na další běžné použití.
Výběrová čokoláda z edice Belchocolat made in Italy. Extra jemná mléčná čokoláda s výraznou chutí a s vysokým podílem kakaového másla, vynikající do fontán, na výrobu pralinek, do ganache 2:1 se smetanou, a na další běžné použití.