Legendario Dorado je kubánský rum zrající 5 let v sudech po bourbonu...
Celkový charakter výjimečně lahodného kubánského rumu Legendario Elixir...
Španělská paštika z masa a jater černých prasat iberského plemene....
Chuťově výrazná poleva na zdobení zmrzlinových pohárů, palačinek a...
Chuťově výrazná poleva na zdobení zmrzlinových pohárů, palačinek a...
Chuťově výrazná poleva na zdobení zmrzlinových pohárů, palačinek a...
Zelená kari pasta Exotic Food je hojně využívána v thajské kuchyni. Kari...
Červená kari pasta Exotic Food je hojně využívána v thajské kuchyni....
Bezvaječné pšeničné nudle Quick...
Podkategorie
Sušená dextróza je přírodní sladidlo určené pro masnou, zmrzlinářskou a cukrářskou výrobu. Má stejnou energetickou hodnotu jako cukr a přitom menší sladivost.
Sušená vepřová krev výborná při výrobě jelit, tmavé tlačenky a zabijačkové polévky .
Kroupy se vyrábí obroušením ječného zrna. Tradičně se používají jako příloha nebo zavářka do polévek. Využití také tradičně nacházejí přípravě zabijačkových jelit či nákypů.
Vařením se kolagen přeměňuje na glutin, což je látka, která má rosolovacíschopnost a je nejpodstatnější složkou želatiny. Želatina se používá především v potravináčstvík výrobě cukrovinek, dortů a .......
Vařením se kolagen přeměňuje na glutin, což je látka, která má rosolovacíschopnost a je nejpodstatnější složkou želatiny. Želatina se používá především v potravináčstvík výrobě cukrovinek, dortů a .......