V kuchyních se používá celé semeno hořčice při konzervaci zeleniny -...
Velmi zajímavý a mimořádně jemný extra panenský olivový olej z...
Tuňák v rostlinném oleji. Bohatý na Omega3 mastné kyseliny, které...
Velmi zajímavý a mimořádně jemný extra panenský olivový olej z...
Sójové výhonky jsou velmi chutné, křehké a šťavnaté. Můžeme je použít do...
Sterilované bambusové výhonky - nudličky v mírně kyselém nálevu. Vhodné...
Sterilované bambusové výhonky - plátky v mírně kyselém nálevu. Vhodné...
Houževnatec jedlý (Lentinula edodes) známý též jako šiitake je jedlá...
Podkategorie
Sušená dextróza je přírodní sladidlo určené pro masnou, zmrzlinářskou a cukrářskou výrobu. Má stejnou energetickou hodnotu jako cukr a přitom menší sladivost.
Sušená vepřová krev výborná při výrobě jelit, tmavé tlačenky a zabijačkové polévky .
Kroupy se vyrábí obroušením ječného zrna. Tradičně se používají jako příloha nebo zavářka do polévek. Využití také tradičně nacházejí přípravě zabijačkových jelit či nákypů.
Vařením se kolagen přeměňuje na glutin, což je látka, která má rosolovacíschopnost a je nejpodstatnější složkou želatiny. Želatina se používá především v potravináčstvík výrobě cukrovinek, dortů a .......
Vařením se kolagen přeměňuje na glutin, což je látka, která má rosolovacíschopnost a je nejpodstatnější složkou želatiny. Želatina se používá především v potravináčstvík výrobě cukrovinek, dortů a .......