Plantation Original Dark Rum z Barbadosu je prémiová řada rumů...
Jedná se o pětiletý blend rumu z Barbadosu, který prošel zráním ve dvou...
Jameson má velmi lehké a příjemné aroma, s trochou vody se uvolňuje vůně...
Opravdový rumový klenot, ve kterém se mísí rumy z Barbadosu. Jedná se o...
Opravdový rumový klenot, ve kterém se mísí rumy z Barbadosu. Jedná se o...
Všechna krása a elegance Střední Ameriky je zachycena ve svěžím blendu...
Tímto rumem začíná řada vyzrálých ročníkových rumů Añejos Reserva. Je to...
Tohoto lehkého (vyzrálého rumu) docílil maestro ronero kupáží. Smísil...
Rillety jsou specialitou regionu Loiry ve Francii, i když jsou vyráběny a prodávány po celé zemi.
Španělská, vepřová paštika z jater s bylinkami extra kvality. Paštika je nechlazená a neobsahuje ani žádná barviva. Výborná delikatesa jako předkrm nebo na ozdobení pokrmů.
Španělská, vepřová paštika z jater s pepřem extra kvality. Paštika je nechlazená a neobsahuje ani žádná barviva. Výborná delikatesa jako předkrm nebo na ozdobení pokrmů.
Tradiční španělská vepřová paštika s originální a jemnou chutí. Paštika je nechlazená a neobsahuje ani žádná barviva. Výborná delikatesa jako předkrm nebo na ozdobení pokrmů.
Španělská, vepřová paštika z jater s pepřem extra kvality. Paštika je nechlazená a neobsahuje lepek ani barviva. Výborná delikatesa jako předrm nebo na ozdobení pokrmů.
Španělská paštika extra kvality z oblasti Katalánska. Výborná, nechlazená paštika z kachních jater, která neobsahuje škrob, lepek ani barviva a lze ji vychutnat jako předkrm na topince či na dozdobení pokrmů.
Španělská paštika extra kvality z oblasti Katalánska. Nechlazená bez přídavku škrobu, lepku a barviv. Vyráběna z kuřecího masa. Žádný separát. Výborná delikatesa jako předkrm, nebo k dozdobení různých pokrmů.
Španělská nechlazená paštika extra kvality z oblasti Katalánska s podílem lososa 40%. Neobsahuje škrob, lepek ani barviva. Vynikající delikatesa na váš stúl.
Španělská olivová pasta extra kvality. Vyrobena z černýc a zelených oliv, olivovéo oleje a ančoviček. Neobsahuje lepek. Delikatesa na váš stůl v podobě chuťovky nebo „tapas“
Španělská klasika - paštika z klasické španělské šunky jamón, doplněná o vepřové maso. Ideální k použití na kousky tmavého chleba jako tapas.
Španělská nechlazená paštika extra kvality z oblasti Katalánska s obsahe tuňáka 48%. Neobsahuje škrob, lepek ani barviva. Výborná delikatesa jako předkrm s topinkou nebo na dozdobení různých pokrmů.
Španělská nechlazená paštika extra kvality z oblasti Katalánska. Neobsahuje škrob, lepek ani barviva. Vyráběna z masa a jater vepřů iberského plemene.
Španělská paštika z masa a jater černých prasat iberského plemene. Tradiční delikatesa, vhodná například k namazání na opečený toast. Skvěle se snoubí s těžším červeným vínem.
Nevšední chuťový zážitek spojení bažantího masa, jater a Armagnacu. Tento druh obsahuje větší kousky masa, než je tomu u klasické paštiky.
Netradiční kombinace, příjemná chuť, kvalita, to vše jednoduše namažete a máte rychlé a originální občerstvení k jakékoliv příležitosti.
Farmářská terina od Arnaud obsahuje 91% vepřového masa ochuceného koňakem. "Label rouge" je značkou certifikované kvality. Pouze z čerstvého masa z jihozápadních farem Francie! Tento druh obsahuje větší kousky masa, než je tomu u klasické paštiky.
Farmářská terina od Jean Brunet je jednou ze základních terin a je zajímavá nejenom jako svačinka.
lahodná terina od Arnaud s vysokým obsahem vepřového masa a hříbků. "Label rouge" je značkou certifikované kvality. Pouze z čerstvého masa z jihozápadních farem Francie! Tento druh obsahuje větší kousky masa, než je tomu u klasické paštiky.
Výrazná chuť a vůně farmářské teriny s hříbkem vás donutí cestovat do srdce přírody. Perfektní s tradiční bagetou.
Lahodná terina od Arnaud s vysokým obsahem vepřového masa a hříbků. Tento druh obsahuje větší kousky masa, než je tomu u klasické paštiky.
Skvělá terina s vysokým obsahem masa s kaštany. Tento druh obsahuje větší kousky masa, než je tomu u klasické paštiky.
Farmářská terina s kaštany je tradiční pochoutka keltských předků z Francie.
Jemně pikantní terina díky paprice Espellete s vysokým obsahem masa.
Tato farmářská terina od Jean Brunet je sama o sobě dobrota. Vyzkoušejte kořeněnou obměnu s paprikou a olivami. Olivy dodají paštice přívlastek chutě a v kombinaci s dobrým vínem celý požitek ještě umocní.
Tato paštika z vepřových jater s Armagnacem dokáže zpříjemnit běžné chvíle u společného stolu a dodá nádech vyjímečnosti tradičnímu pokrmu.
Máte rádi zvěřinu? Pak je právě pro vás ideální jelení terina. Maso vysoké kvality si dopřáváme velmi výjimečně. Dopřejte si odměnu s touto lahodnou terinou.
Tento recept dokonale spojuje pochoutku z jeleního masa a jemnou kyselost brusinek. Osvědčená chuť zvěřiny.
Skutečně jedinečná zvěřinová terina od prémiového francouzského výrobce Arnaud. Bohatá chuť byla vylepšena přidáním koňaku. Perfektní na toast, krekry nebo s křupavým chlebem.
Kachní terina nezklame na svátečním stole nejlépe jako výtečný doplněk červenému vínu. Armagnac je speciální druh koňaku a v kombinaci s kachním masem dodává terině nezapomenutelný zážitek.
Kachní masíčko doplněné o chuť i vůni hříbků. Lahodná kachní terina s hříbkem nenechá v klidu žádného labužníka.
Lahodná kachna na pomerančích jako paštička. Netradiční kombinace, příjemná chuť, kvalita, to vše jednoduše namažete a máte rychlé a originální občerstvení k jakékoliv příležitosti.
Netradiční kombinace, příjemná chuť, kvalita, to vše jednoduše namažete a máte rychlé a originální občerstvení k jakékoliv příležitosti.
Divočák na víně. Tato terina je speciálně navržená pro ty, kteří hledají produkty s charakterem. Perfektní s makovou bagetou.
Chcete změnu? Pak zvolte místo tradičního kuřecího masa králičí..
Francouzská terina je tradiční francouzská hrubozrnná paštika. Připravuje se z vepřového, telecího nebo drůbežího masa, ale také z kachních či husích jater. Tento druh obsahuje větší kousky masa, než je tomu u klasické paštiky. Francouzské paštiky Arnaud se vyrábějí tradiční metodou bez přídavku barviv, konzervantů a emulgátorů.