Katalog
Nahrávám...
Španělské olivy extra kvality, odrůda La Manzanilla, z prvotřídní...
Španělské olivy extra kvality, odrůda La Manzanilla, z prvotřídní...
Typický španělský olivový kotejl z andaluzkých surovin k vínu či pivu.
Španělské křupavé olivy extra kvality, černé, bez pecky, ve slaném nálevu.
Nápoj s ovocnou příchutí vyrobený ze šumivého vína. Velmi aromatický...
Ovocný ochucený nápoj vyrobený ze šumivého vína dle starého receptu....
Řecký olivový olej z pokrutin. Vhodný...
Podkategorie
Kvalitní, bílá belgická čokoláda pro univerzální použití. Vynikající na výrobu pralinek, vhodná také do fontán a na další běžné použití. Průměr pecky: 1 cm
Kvalitní, bílá belgická čokoláda pro univerzální použití. Vynikající na výrobu pralinek, vhodná také do fontán a na další běžné použití. Průměr pecky: 1 cm
Kvalitní, bílá belgická čokoláda pro univerzální použití. Vynikající na výrobu pralinek, vhodná také do fontán a na další běžné použití. Průměr pecky: 1 cm
Belgická čokoláda couverture vysoké kvality - ideální pro běžné použití - na pralinky, při přípravě krémů, náplní, polev, k dochucení a pro výrobu ganache.
Belgická čokoláda couverture vysoké kvality - ideální pro běžné použití - na pralinky, při přípravě krémů, náplní, polev, k dochucení a pro výrobu ganache.
Belgická čokoláda couverture vysoké kvality - ideální pro běžné použití - na pralinky, při přípravě krémů, náplní, polev, k dochucení a pro výrobu ganache.
Belgická čokoláda couverture vysoké kvality - ideální pro běžné použití - na pralinky, při přípravě krémů, náplní, polev, k dochucení a pro výrobu ganache.
Belgická čokoláda couverture vysoké kvality - ideální pro běžné použití - na pralinky, při přípravě krémů, náplní, polev, k dochucení a pro výrobu ganache.
Belgická čokoláda couverture vysoké kvality - ideální pro běžné použití - na pralinky, při přípravě krémů, náplní, polev, k dochucení a pro výrobu ganache.
Belgická čokoláda couverture vysoké kvality - ideální pro běžné použití - na pralinky, při přípravě krémů, náplní, polev, k dochucení a pro výrobu ganache.
Belgická čokoláda couverture vysoké kvality - ideální pro běžné použití - na pralinky, při přípravě krémů, náplní, polev, k dochucení a pro výrobu ganache.
Belgická čokoláda couverture vysoké kvality - ideální pro běžné použití - na pralinky, při přípravě krémů, náplní, polev, k dochucení a pro výrobu ganache.
Kvalitní, tmavá belgická čokoláda pro univerzální použití. S kakaovým máslem s přidaným obsahem máselného oleje, který se využívá například pro čokoládové dekorace a u čokolád na polevu. Průměr pecky: 1 cm
Kvalitní, tmavá belgická čokoláda pro univerzální použití. S kakaovým máslem s přidaným obsahem máselného oleje, který se využívá například pro čokoládové dekorace a u čokolád na polevu. Průměr pecky: 1 cm
Kvalitní, tmavá belgická čokoláda pro univerzální použití. S kakaovým máslem s přidaným obsahem máselného oleje, který se využívá například pro čokoládové dekorace a u čokolád na polevu. Průměr pecky: 1 cm
Mléčná a lahodná belgická čokoláda pro univerzální použití. Průměr pecky: 1 cm
Mléčná a lahodná belgická čokoláda pro univerzální použití. Průměr pecky: 1 cm
Mléčná a lahodná belgická čokoláda pro univerzální použití. Průměr pecky: 1 cm
Variace na klasické Cremini - tři různé varianty v elegantním balení 190g. Kombinací oříšků IGP a Fleur de Sel (tzv. solný květ), vzniknou tři vrstvy sametového potěšení.
Bonboniéra Sinfonia - elegantní balení 210g. Obsahuje tři druhy Giandujott: káva, vanilka a lískový oříšek. Tradiční turínská delikatesa navržena pro ty nejnáročnější. Giandujotti s extra jemným kakaem a pravou vanilkou. Čisté svádění chutí podle originálního receptu Domori s kvalitní pastou z piemontských lískových oříšků IGP a jemného kakaa Arriba...
Výběrová čokoláda made in Italy. Exkluzívní vysoce kvalitní bílá čokoláda se zvýšeným podílem kakaového másla. Celkový obsah tuku: 34% Obsah mléčného tuku: 3,5% Vhodná pro cukrářské a pralinkářské zpracování.
Výběrová čokoláda made in Italy. Exkluzívní vysoce kvalitní bílá čokoláda se zvýšeným podílem kakaového másla. Celkový obsah tuku: 34% Obsah mléčného tuku: 3,5% Vhodná pro cukrářské a pralinkářské zpracování.
Výběrová čokoláda made in Italy. Exkluzívní vysoce kvalitní bílá čokoláda se zvýšeným podílem kakaového másla. Celkový obsah tuku: 34% Obsah mléčného tuku: 3,5% Vhodná pro cukrářské a pralinkářské zpracování.
Jemná, bílá, krémovitá čokoláda s vysoce kvalitními a balancovanými chuťovými vlastnostmi a zakulacenou chutí vanilky a mléka. Slonovinová barva. Vhodná k použití jako náplň do pralinek, při výrobě ganáží a náplní. Lze také chuťově kombinovat s kávou, ovocem, pistáciemi, mandlemi, lískovými ořechy, atd. Také vhodná k výrobě tabulkové čokolády. Lze použít...
Jemná, bílá, krémovitá čokoláda s vysoce kvalitními a balancovanými chuťovými vlastnostmi a zakulacenou chutí vanilky a mléka. Slonovinová barva. Vhodná k použití jako náplň do pralinek, při výrobě ganáží a náplní. Lze také chuťově kombinovat s kávou, ovocem, pistáciemi, mandlemi, lískovými ořechy, atd. Také vhodná k výrobě tabulkové čokolády. Lze použít...
Jemná, bílá, krémovitá čokoláda s vysoce kvalitními a balancovanými chuťovými vlastnostmi a zakulacenou chutí vanilky a mléka. Slonovinová barva. Vhodná k použití jako náplň do pralinek, při výrobě ganáží a náplní. Lze také chuťově kombinovat s kávou, ovocem, pistáciemi, mandlemi, lískovými ořechy, atd. Také vhodná k výrobě tabulkové čokolády. Lze použít...
Italská vysoce kvalitní čokoláda v drobných kapkách 12.000 ks/kg termostabilní.Vhodná na výrobu čokoládových tabulek, náplní, do cukrářských krémů, na čokoládové fondy. Vhodná i do pečení, např. k přípravě muffinů, brownies a podobně.
Výběrová čokoláda z edice Belchocolat made in Italy. Hořká čokoláda se zvýšeným obsahem kakaového másla 42%, vytvořená spojením jednodruhových čokolád z Ecuadoru (80%) a Ghany (20%) vhodná především do fontán, na potahování a výrobu pralinek.
BIO-ORGANIC certifikovaná mléčná čokoláda excelentní kvality. Je výsledkem zpracování vybraných kakových bobů z organických farem. Intenzivní čokoláda, kde se kombinují lahodné kakaové boby s mlékem. Vynikající v kombinaci s ořechy a suchými plody. Vhodná na výrobu krémů a náplní. Univerzální použití při přípravy zmrzliny v kombinaci s dalšími chutěmi.
BIO-ORGANIC certifikovaná mléčná čokoláda excelentní kvality. Je výsledkem zpracování vybraných kakových bobů z organických farem. Intenzivní čokoláda, kde se kombinují lahodné kakaové boby s mlékem. Vynikající v kombinaci s ořechy a suchými plody. Vhodná na výrobu krémů a náplní. Univerzální použití při přípravy zmrzliny v kombinaci s dalšími chutěmi.
BIO-ORGANIC certifikovaná mléčná čokoláda excelentní kvality. Je výsledkem zpracování vybraných kakových bobů z organických farem. Intenzivní čokoláda, kde se kombinují lahodné kakaové boby s mlékem. Vynikající v kombinaci s ořechy a suchými plody. Vhodná na výrobu krémů a náplní. Univerzální použití při přípravy zmrzliny v kombinaci s dalšími chutěmi.
Výběrová čokoláda z edice Belchocolat made in Italy. Extra jemná mléčná čokoláda s výraznou chutí a s vysokým podílem kakaového másla, vynikající do fontán, na výrobu pralinek, do ganache 2:1 se smetanou, a na další běžné použití.
Výběrová čokoláda z edice Belchocolat made in Italy. Extra jemná mléčná čokoláda s výraznou chutí a s vysokým podílem kakaového másla, vynikající do fontán, na výrobu pralinek, do ganache 2:1 se smetanou, a na další běžné použití.
Nejoblíbenější mléčná čokoláda s příjemnou, zřetelnou, mléčnou chutí a vyváženým podílem kakaa. Díky ideálnímu poměru fluidity a viskozity ideální také k modelování, výrobě polevy, ganache, či k přípravě náplní. Chuťově perfektní také v kombinaci s likéry.
Nejoblíbenější mléčná čokoláda s příjemnou, zřetelnou, mléčnou chutí a vyváženým podílem kakaa. Díky ideálnímu poměru fluidity a viskozity ideální také k modelování, výrobě polevy, ganache, či k přípravě náplní. Chuťově perfektní také v kombinaci s likéry.
Nejoblíbenější mléčná čokoláda s příjemnou, zřetelnou, mléčnou chutí a vyváženým podílem kakaa. Díky ideálnímu poměru fluidity a viskozity ideální také k modelování, výrobě polevy, ganache, či k přípravě náplní. Chuťově perfektní také v kombinaci s likéry.
56% Mabel čokoláda je oblíbená profesionály díky svým jedinečným vlastnostem při zpracování a vyvážené, harmonické chuti. 37% podíl kakaového másla. Vhodná opravdu pro všechny způsoby výroby čokoládových produktů: figurky, tabulky, náplně, krémy, ganáže, pralinky. Během chvilky se ideálně kombinuje a spojuje s dalšími ingrediencemi.
56% Mabel čokoláda je oblíbená profesionály díky svým jedinečným vlastnostem při zpracování a vyvážené, harmonické chuti. 37% podíl kakaového másla. Vhodná opravdu pro všechny způsoby výroby čokoládových produktů: figurky, tabulky, náplně, krémy, ganáže, pralinky. Během chvilky se ideálně kombinuje a spojuje s dalšími ingrediencemi.
56% Mabel čokoláda je oblíbená profesionály díky svým jedinečným vlastnostem při zpracování a vyvážené, harmonické chuti. 37% podíl kakaového másla. Vhodná opravdu pro všechny způsoby výroby čokoládových produktů: figurky, tabulky, náplně, krémy, ganáže, pralinky. Během chvilky se ideálně kombinuje a spojuje s dalšími ingrediencemi.
Tmavá čokoláda Vhodná pro univerzální práci s čokoládou, polévání a namáčení všech cukrářských a pekařských výrobků, pralinek, sacher dortů, atd. Kombinace kakaových, mírných trpčích odstínů se sladkostí vytáří jemnou výslednou chuť.