Katalog
Nahrávám...
Pražená káva, lahodná kombinace smetanové čokolády a kokosu. K...
Pražená zrnková káva s příchutí třešňového likéru a čokolády
Káva s lahodnou chutí višní máčených v čokoládě.
Pražená mletá káva aromatizovaná (100% arabika) s aroma připomínající...
Pražená mletá káva aromatizovaná (100% arabika) s přírodním aroma...
Pražená mletá káva aromatizovaná (100% arabika) bez kofeinu s aroma...
Pražená mletá káva aromatizovaná (100% arabika) s nádechem smetany a...
Pražená mletá káva aromatizovaná (100% arabika) s aroma s nádechem...
Díky vysoké koncentraci dosáhnete...
Podkategorie
Kvalitní, bílá belgická čokoláda pro univerzální použití. Vynikající na výrobu pralinek, vhodná také do fontán a na další běžné použití. Průměr pecky: 1 cm
Kvalitní, bílá belgická čokoláda pro univerzální použití. Vynikající na výrobu pralinek, vhodná také do fontán a na další běžné použití. Průměr pecky: 1 cm
Kvalitní, bílá belgická čokoláda pro univerzální použití. Vynikající na výrobu pralinek, vhodná také do fontán a na další běžné použití. Průměr pecky: 1 cm
Belgická čokoláda couverture vysoké kvality - ideální pro běžné použití - na pralinky, při přípravě krémů, náplní, polev, k dochucení a pro výrobu ganache.
Belgická čokoláda couverture vysoké kvality - ideální pro běžné použití - na pralinky, při přípravě krémů, náplní, polev, k dochucení a pro výrobu ganache.
Belgická čokoláda couverture vysoké kvality - ideální pro běžné použití - na pralinky, při přípravě krémů, náplní, polev, k dochucení a pro výrobu ganache.
Belgická čokoláda couverture vysoké kvality - ideální pro běžné použití - na pralinky, při přípravě krémů, náplní, polev, k dochucení a pro výrobu ganache.
Belgická čokoláda couverture vysoké kvality - ideální pro běžné použití - na pralinky, při přípravě krémů, náplní, polev, k dochucení a pro výrobu ganache.
Belgická čokoláda couverture vysoké kvality - ideální pro běžné použití - na pralinky, při přípravě krémů, náplní, polev, k dochucení a pro výrobu ganache.
Belgická čokoláda couverture vysoké kvality - ideální pro běžné použití - na pralinky, při přípravě krémů, náplní, polev, k dochucení a pro výrobu ganache.
Belgická čokoláda couverture vysoké kvality - ideální pro běžné použití - na pralinky, při přípravě krémů, náplní, polev, k dochucení a pro výrobu ganache.
Belgická čokoláda couverture vysoké kvality - ideální pro běžné použití - na pralinky, při přípravě krémů, náplní, polev, k dochucení a pro výrobu ganache.
Kvalitní, tmavá belgická čokoláda pro univerzální použití. S kakaovým máslem s přidaným obsahem máselného oleje, který se využívá například pro čokoládové dekorace a u čokolád na polevu. Průměr pecky: 1 cm
Kvalitní, tmavá belgická čokoláda pro univerzální použití. S kakaovým máslem s přidaným obsahem máselného oleje, který se využívá například pro čokoládové dekorace a u čokolád na polevu. Průměr pecky: 1 cm
Kvalitní, tmavá belgická čokoláda pro univerzální použití. S kakaovým máslem s přidaným obsahem máselného oleje, který se využívá například pro čokoládové dekorace a u čokolád na polevu. Průměr pecky: 1 cm
Mléčná a lahodná belgická čokoláda pro univerzální použití. Průměr pecky: 1 cm
Mléčná a lahodná belgická čokoláda pro univerzální použití. Průměr pecky: 1 cm
Mléčná a lahodná belgická čokoláda pro univerzální použití. Průměr pecky: 1 cm
Variace na klasické Cremini - tři různé varianty v elegantním balení 190g. Kombinací oříšků IGP a Fleur de Sel (tzv. solný květ), vzniknou tři vrstvy sametového potěšení.
Bonboniéra Sinfonia - elegantní balení 210g. Obsahuje tři druhy Giandujott: káva, vanilka a lískový oříšek. Tradiční turínská delikatesa navržena pro ty nejnáročnější. Giandujotti s extra jemným kakaem a pravou vanilkou. Čisté svádění chutí podle originálního receptu Domori s kvalitní pastou z piemontských lískových oříšků IGP a jemného kakaa Arriba...
Výběrová čokoláda made in Italy. Exkluzívní vysoce kvalitní bílá čokoláda se zvýšeným podílem kakaového másla. Celkový obsah tuku: 34% Obsah mléčného tuku: 3,5% Vhodná pro cukrářské a pralinkářské zpracování.
Výběrová čokoláda made in Italy. Exkluzívní vysoce kvalitní bílá čokoláda se zvýšeným podílem kakaového másla. Celkový obsah tuku: 34% Obsah mléčného tuku: 3,5% Vhodná pro cukrářské a pralinkářské zpracování.
Výběrová čokoláda made in Italy. Exkluzívní vysoce kvalitní bílá čokoláda se zvýšeným podílem kakaového másla. Celkový obsah tuku: 34% Obsah mléčného tuku: 3,5% Vhodná pro cukrářské a pralinkářské zpracování.
Bílá, karamelová čokoláda vyrobená z kakaového másla, mléka a karamelu té nejvyšší kvality.
Bílá, karamelová čokoláda vyrobená z kakaového másla, mléka a karamelu té nejvyšší kvality.
Bílá, karamelová čokoláda vyrobená z kakaového másla, mléka a karamelu té nejvyšší kvality.
Jemná, bílá, krémovitá čokoláda s vysoce kvalitními a balancovanými chuťovými vlastnostmi a zakulacenou chutí vanilky a mléka. Slonovinová barva. Vhodná k použití jako náplň do pralinek, při výrobě ganáží a náplní. Lze také chuťově kombinovat s kávou, ovocem, pistáciemi, mandlemi, lískovými ořechy, atd. Také vhodná k výrobě tabulkové čokolády. Lze použít...
Jemná, bílá, krémovitá čokoláda s vysoce kvalitními a balancovanými chuťovými vlastnostmi a zakulacenou chutí vanilky a mléka. Slonovinová barva. Vhodná k použití jako náplň do pralinek, při výrobě ganáží a náplní. Lze také chuťově kombinovat s kávou, ovocem, pistáciemi, mandlemi, lískovými ořechy, atd. Také vhodná k výrobě tabulkové čokolády. Lze použít...
Jemná, bílá, krémovitá čokoláda s vysoce kvalitními a balancovanými chuťovými vlastnostmi a zakulacenou chutí vanilky a mléka. Slonovinová barva. Vhodná k použití jako náplň do pralinek, při výrobě ganáží a náplní. Lze také chuťově kombinovat s kávou, ovocem, pistáciemi, mandlemi, lískovými ořechy, atd. Také vhodná k výrobě tabulkové čokolády. Lze použít...
Italská vysoce kvalitní čokoláda v drobných kapkách 12.000 ks/kg termostabilní.Vhodná na výrobu čokoládových tabulek, náplní, do cukrářských krémů, na čokoládové fondy. Vhodná i do pečení, např. k přípravě muffinů, brownies a podobně.
Výběrová čokoláda z edice Belchocolat made in Italy. Hořká čokoláda se zvýšeným obsahem kakaového másla 42%, vytvořená spojením jednodruhových čokolád z Ecuadoru (80%) a Ghany (20%) vhodná především do fontán, na potahování a výrobu pralinek.
BIO-ORGANIC certifikovaná mléčná čokoláda excelentní kvality. Je výsledkem zpracování vybraných kakových bobů z organických farem. Intenzivní čokoláda, kde se kombinují lahodné kakaové boby s mlékem. Vynikající v kombinaci s ořechy a suchými plody. Vhodná na výrobu krémů a náplní. Univerzální použití při přípravy zmrzliny v kombinaci s dalšími chutěmi.
BIO-ORGANIC certifikovaná mléčná čokoláda excelentní kvality. Je výsledkem zpracování vybraných kakových bobů z organických farem. Intenzivní čokoláda, kde se kombinují lahodné kakaové boby s mlékem. Vynikající v kombinaci s ořechy a suchými plody. Vhodná na výrobu krémů a náplní. Univerzální použití při přípravy zmrzliny v kombinaci s dalšími chutěmi.
BIO-ORGANIC certifikovaná mléčná čokoláda excelentní kvality. Je výsledkem zpracování vybraných kakových bobů z organických farem. Intenzivní čokoláda, kde se kombinují lahodné kakaové boby s mlékem. Vynikající v kombinaci s ořechy a suchými plody. Vhodná na výrobu krémů a náplní. Univerzální použití při přípravy zmrzliny v kombinaci s dalšími chutěmi.
Výběrová čokoláda z edice Belchocolat made in Italy. Extra jemná mléčná čokoláda s výraznou chutí a s vysokým podílem kakaového másla, vynikající do fontán, na výrobu pralinek, do ganache 2:1 se smetanou, a na další běžné použití.
Výběrová čokoláda z edice Belchocolat made in Italy. Extra jemná mléčná čokoláda s výraznou chutí a s vysokým podílem kakaového másla, vynikající do fontán, na výrobu pralinek, do ganache 2:1 se smetanou, a na další běžné použití.
Nejoblíbenější mléčná čokoláda s příjemnou, zřetelnou, mléčnou chutí a vyváženým podílem kakaa. Díky ideálnímu poměru fluidity a viskozity ideální také k modelování, výrobě polevy, ganache, či k přípravě náplní. Chuťově perfektní také v kombinaci s likéry.
Nejoblíbenější mléčná čokoláda s příjemnou, zřetelnou, mléčnou chutí a vyváženým podílem kakaa. Díky ideálnímu poměru fluidity a viskozity ideální také k modelování, výrobě polevy, ganache, či k přípravě náplní. Chuťově perfektní také v kombinaci s likéry.
Nejoblíbenější mléčná čokoláda s příjemnou, zřetelnou, mléčnou chutí a vyváženým podílem kakaa. Díky ideálnímu poměru fluidity a viskozity ideální také k modelování, výrobě polevy, ganache, či k přípravě náplní. Chuťově perfektní také v kombinaci s likéry.
56% Mabel čokoláda je oblíbená profesionály díky svým jedinečným vlastnostem při zpracování a vyvážené, harmonické chuti. 37% podíl kakaového másla. Vhodná opravdu pro všechny způsoby výroby čokoládových produktů: figurky, tabulky, náplně, krémy, ganáže, pralinky. Během chvilky se ideálně kombinuje a spojuje s dalšími ingrediencemi.