Katalog
Nahrávám...
Podkategorie
Vyvážená směs papriky, kmínu, pepře, bobkového listu a dalších ingrediencí typických pro českou kuchyni. Koření bylo připraveno speciálně na pečení tučnějších mas, kterým dodá výraznou kořeněnou chuť. Je však ideální také na minutky, při nakládání krkovičky, do marinád na kotlety, ke zvěřině nebo do masových rolád.
Tmavě zelenobílá hrubě drcená dekorativní směs určená na grilování nebo pečení všech druhů masa. Má velmi vyváženou pikantní chuť, která vynikne po tepelné úpravě i zajímavou barvu.
Tekutá dochucovací omáčka, která slouží k zvýraznění chuti minutkové, ale i ostatní kuchyně. Obsah: 1 litr
vyvážená směs mletého koření vhodná pro zabijačkové výrobky. Je určená do prejtu, jitrnic, jelítek, haší, do černé zabijačkové polévky, do pokrmů z krve, ale může se také použít do sekané, karbanátků, pod dušené skopové a hovězí maso apod. Přidáváme 1 - 4 lžičky na 1 kg výrobku podle chuti.
Zázvor má charakteristickou vůni a štiplavou až nahořklou chuť. Původem je zázvorovník z tropických oblastí jižní a Střední Asie.
Vařením se kolagen přeměňuje na glutin, což je látka, která má rosolovacíschopnost a je nejpodstatnější složkou želatiny. Želatina se používá především v potravináčstvík výrobě cukrovinek, dortů a .......
Vařením se kolagen přeměňuje na glutin, což je látka, která má rosolovacíschopnost a je nejpodstatnější složkou želatiny. Želatina se používá především v potravináčstvík výrobě cukrovinek, dortů a .......
Zelené nakládané papriky. Ručně plněné tradičním řeckým sýrem Feta a tvarohem, naložené v oleji a bylinkách.
Vývar s velmi rychlou přípravou. Základ pro řadu silných polévek nebo omáček, umožňují také zesílení chuti a vůně slabých vývarů připravených klasickou cestou. - dehydratovaný výrobek bez obsahu živočišných bílkovin
směs vyvážené vůně a chuti určená pro přípravu zvěřiny. Hodí se k pernaté zvěřině, ale i k divočáku, srnčímu, dančímu a jinému masu ze zvěřiny, dále k minutkám, při pečení či dušení. Chutná také na hovězí "svíčkové" či jiné hovězí nebo i skopové pečeni.