Plantation Original Dark Rum z Barbadosu je prémiová řada rumů...
Jedná se o pětiletý blend rumu z Barbadosu, který prošel zráním ve dvou...
Jameson má velmi lehké a příjemné aroma, s trochou vody se uvolňuje vůně...
Opravdový rumový klenot, ve kterém se mísí rumy z Barbadosu. Jedná se o...
Opravdový rumový klenot, ve kterém se mísí rumy z Barbadosu. Jedná se o...
Všechna krása a elegance Střední Ameriky je zachycena ve svěžím blendu...
Tímto rumem začíná řada vyzrálých ročníkových rumů Añejos Reserva. Je to...
Tohoto lehkého (vyzrálého rumu) docílil maestro ronero kupáží. Smísil...
Podkategorie
Pálivá paprikovo-zeleninová omáčka vynikající jako pomazánka či doplněk ke grilovanému masu.
Tradiční bulharský Ajvar dle domácí receptury. 100% přírodní produkt.
Pálivá paprikovo-zeleninová omáčka vynikající jako pomazánka či doplněk ke grilovanému masu.
Šťáva z aloe je bohatá na vitamíny, minerální látky, aminokyseliny, enzymy a zhruba čtyři sta dalších účinných látek, které pomáhají v léčbě zánětů, bakteriálních a mykotických infekcí, podráždění trávicího ústrojí, snižují hladinu cukru v krvi a ...
Amarantova mouka má charakteristickou kořeněnou chuť, mírně štiplavou. Je proto dobré nepoužívat samostatně, ale nejlépe v kombinaci s jinou moukou. Zajistí se tak vynikající chuť a kvalita vzniklého produktu.
Amarantova mouka má charakteristickou kořeněnou chuť, mírně štiplavou. Je proto dobré nepoužívat samostatně, ale nejlépe v kombinaci s jinou moukou. Zajistí se tak vynikající chuť a kvalita vzniklého produktu.
Šťavnaté kousky ananasu ve sladkém nálevu. Tropické ovoce se skvělou chutí a spoustou vlákniny. Vhodné na pizzu, různé ovocné kompoty a koktejly.
Šťavnaté kousky ananasu ve sladkém nálevu. Tropické ovoce se skvělou chutí a spoustou vlákniny. Vhodné na pizzu, různé ovocné kompoty a koktejly.
Šťavnaté kousky ananasu ve sladkém nálevu. Tropické ovoce se skvělou chutí a spoustou vlákniny. Vhodné na pizzu, různé ovocné kompoty a koktejly.
Je zlatohnědé ostře špičaté aromatické semínko, bohaté na etérické oleje. Pochází z Egypta a Sýrie a vedle kmínu je to jedno z nejstarších a nejrozšířenějších koření. Používá se do některých druhů chleba, do pečiva, k nakládání červené řepy, do červeného zelí,...
Je zlatohnědé ostře špičaté aromatické semínko, bohaté na etérické oleje. Pochází z Egypta a Sýrie a vedle kmínu je to jedno z nejstarších a nejrozšířenějších koření. Používá se do některých druhů chleba, do pečiva, k nakládání červené řepy, do červeného zelí,...
Sterilované artyčoky - celé ve slaném nálevu. Zdravá zelenina bohatá na vitamíny skupiny B, draslík, vápník a železo.
Sterilované artyčoky - čtvrtky ve slaném nálevu. Zdravá zelenina bohatá na vitamíny skupiny B, draslík, vápník a železo.
Nazýván také "hvězdicový anýz" nebo "čínský anýz". Do Evropy se dostal až na počátku 18. století. Daleko dříve byl znám v Rusku. V Číně bylo toto koření pěstováno a používáno jako léčivo již před 3 tis. lety.
Nazýván také "hvězdicový anýz" nebo "čínský anýz". Do Evropy se dostal až na počátku 18. století. Daleko dříve byl znám v Rusku. V Číně bylo toto koření pěstováno a používáno jako léčivo již před 3 tis. lety.
Bambusová podložka o rozměru 24 x 24cm. Slouží jako podložka pod mořskou řasu, aby se při balení neprotrhla a snáze se vytvořil úhledný váleček.
Banderillas jsou španělské zeleninové špízy, které obsahují olivu, papričku, cibulku, okurčičku. Vynikající příloha ke grilovaným specialitám, na jednohubky, samostatně se hodí k vychlazenému pivu, nebo sklence Vašeho oblíbeného vína.
Banderillas zeleninové špízy sladkokyselé 314 ml.
Do evropské kuchyně přišla v 16. století z východní Indie a Íránu. Používá se ke kořenění zeleninových nebo masových polévek, do omáček, karbanátků, salátů, náplně italské pizzy, na těstoviny, do fazolí, okurek, bylinkového másla, octa, tvarohu, při přípravě zvěřiny a ryb.
Do evropské kuchyně přišla v 16. století z východní Indie a Íránu. Používá se ke kořenění zeleninových nebo masových polévek, do omáček, karbanátků, salátů, náplně italské pizzy, na těstoviny, do fazolí, okurek, bylinkového másla, octa, tvarohu, při přípravě zvěřiny a ryb.
Sypká směs pro přípravu kynutého těsta na běžné pečivo, sladké pečivo, croissanty a na knedlíky - bez lepku. Výrobek je vhodný pro: celiaky, alergiky na lepek, alergiky na sóju, osoby s NCGS, ovovegetariány, laktovegetariány, laktoovovegetariány, vegany, stravující se dle zásad Kašrutu (PARVE).
Sypká směs pro přípravu listového a filo těsta na běžné a sladké pečivo - bez lepku . Výrobek je vhodný pro: celiaky, alergiky na lepek, alergiky na sóju, osoby s NCGS, ovovegetariány, laktovegetariány, laktoovovegetariány, vegany, stravující se dle zásad Kašrutu (PARVE).
Bílé fazole v mírně slaném nálevu. Určeno k přímému použití nebo jako základní ingredience do polévek, omáček a zeleninových jídel.
Typický španělský olivovo-zeleninový kotejl vhodný zejména k vínu či pivu.
Červená řepa je vhodná k přímé konzumaci tak i do salátů .
Česnek má dávnou historii v lidské výživě a lze říci, že je to vůbec nejzdravější zelenina. Je nezbytný při úpravě skopového masa, v uzeninách, v karbanátcích, do omáček, majonéz, salátů, polévek, při domácích zabijačkách, do bramborových jídel apod.
Česnek má dávnou historii v lidské výživě a lze říci, že je to vůbec nejzdravější zelenina. Je nezbytný při úpravě skopového masa, v uzeninách, v karbanátcích, do omáček, majonéz, salátů, polévek, při domácích zabijačkách, do bramborových jídel apod.
Česnek má dávnou historii v lidské výživě a lze říci, že je to vůbec nejzdravější zelenina. Je nezbytný při úpravě skopového masa, v uzeninách, v karbanátcích, do omáček, majonéz, salátů, polévek, při domácích zabijačkách, do bramborových jídel apod.
Bílý chřest extra kvality nazývaný též „král zeleniny“, je pro svou delikatesní chuť vyhledávanou a zdravou lahůdkou. Zelenina s výjimečnou chutí ze španělské sklizně přímo na Váš stůl.
Bílý chřest extra kvality nazývaný též „král zeleniny“, je pro svou delikatesní chuť vyhledávanou a zdravou lahůdkou. Zelenina s výjimečnou chutí ze španělské sklizně přímo na Váš stůl.
Malé, bílé, loupané cibulky, které mají jemnou chuť. Skvěle se hodí pro přípravu chuťovek a salátů.
Čiroková mouka je bohatým zdrojem bílkovin a vlákniny a zůstávají v ní zachovány přirozené antioxidanty. Má neutrální chuť, což čirokovou mouku předurčuje k širokému úžití jak na sladké tak na slané pečení. Je také vhodná na pečení chleba a pečiva. Při experimentování s touto moukou by mělo by být použito max. 30% z celkového obsahu mouky.
Cizrna v mírně slaném nálevu. Určeno k přímému použití nebo jako základní ingredience do polévek, omáček a zeleninových jídel.