Španělské olivy extra kvality, odrůda La Manzanilla, z prvotřídní...
Španělské olivy extra kvality, odrůda La Manzanilla, z prvotřídní...
Typický španělský olivový kotejl z andaluzkých surovin k vínu či pivu.
Španělské křupavé olivy extra kvality, černé, bez pecky, ve slaném nálevu.
Nápoj s ovocnou příchutí vyrobený ze šumivého vína. Velmi aromatický...
Ovocný ochucený nápoj vyrobený ze šumivého vína dle starého receptu....
Podkategorie
Pálivá paprikovo-zeleninová omáčka vynikající jako pomazánka či doplněk ke grilovanému masu.
Tradiční bulharský Ajvar dle domácí receptury. 100% přírodní produkt.
Pálivá paprikovo-zeleninová omáčka vynikající jako pomazánka či doplněk ke grilovanému masu.
Amarantova mouka má charakteristickou kořeněnou chuť, mírně štiplavou. Je proto dobré nepoužívat samostatně, ale nejlépe v kombinaci s jinou moukou. Zajistí se tak vynikající chuť a kvalita vzniklého produktu.
Amarantova mouka má charakteristickou kořeněnou chuť, mírně štiplavou. Je proto dobré nepoužívat samostatně, ale nejlépe v kombinaci s jinou moukou. Zajistí se tak vynikající chuť a kvalita vzniklého produktu.
Šťavnaté kousky ananasu ve sladkém nálevu. Tropické ovoce se skvělou chutí a spoustou vlákniny. Vhodné na pizzu, různé ovocné kompoty a koktejly.
Šťavnaté kousky ananasu ve sladkém nálevu. Tropické ovoce se skvělou chutí a spoustou vlákniny. Vhodné na pizzu, různé ovocné kompoty a koktejly.
Šťavnaté kousky ananasu ve sladkém nálevu. Tropické ovoce se skvělou chutí a spoustou vlákniny. Vhodné na pizzu, různé ovocné kompoty a koktejly.
Je zlatohnědé ostře špičaté aromatické semínko, bohaté na etérické oleje. Pochází z Egypta a Sýrie a vedle kmínu je to jedno z nejstarších a nejrozšířenějších koření. Používá se do některých druhů chleba, do pečiva, k nakládání červené řepy, do červeného zelí,...
Je zlatohnědé ostře špičaté aromatické semínko, bohaté na etérické oleje. Pochází z Egypta a Sýrie a vedle kmínu je to jedno z nejstarších a nejrozšířenějších koření. Používá se do některých druhů chleba, do pečiva, k nakládání červené řepy, do červeného zelí,...
Sterilované artyčoky - celé ve slaném nálevu. Zdravá zelenina bohatá na vitamíny skupiny B, draslík, vápník a železo.
Sterilované artyčoky - čtvrtky ve slaném nálevu. Zdravá zelenina bohatá na vitamíny skupiny B, draslík, vápník a železo.
Nazýván také "hvězdicový anýz" nebo "čínský anýz". Do Evropy se dostal až na počátku 18. století. Daleko dříve byl znám v Rusku. V Číně bylo toto koření pěstováno a používáno jako léčivo již před 3 tis. lety.
Nazýván také "hvězdicový anýz" nebo "čínský anýz". Do Evropy se dostal až na počátku 18. století. Daleko dříve byl znám v Rusku. V Číně bylo toto koření pěstováno a používáno jako léčivo již před 3 tis. lety.
Bambusová podložka o rozměru 24 x 24cm. Slouží jako podložka pod mořskou řasu, aby se při balení neprotrhla a snáze se vytvořil úhledný váleček.
Do evropské kuchyně přišla v 16. století z východní Indie a Íránu. Používá se ke kořenění zeleninových nebo masových polévek, do omáček, karbanátků, salátů, náplně italské pizzy, na těstoviny, do fazolí, okurek, bylinkového másla, octa, tvarohu, při přípravě zvěřiny a ryb.
Bílé fazole v mírně slaném nálevu. Určeno k přímému použití nebo jako základní ingredience do polévek, omáček a zeleninových jídel.
Typický španělský olivovo-zeleninový kotejl vhodný zejména k vínu či pivu.
Červená řepa je vhodná k přímé konzumaci tak i do salátů .
Česnek má dávnou historii v lidské výživě a lze říci, že je to vůbec nejzdravější zelenina. Je nezbytný při úpravě skopového masa, v uzeninách, v karbanátcích, do omáček, majonéz, salátů, polévek, při domácích zabijačkách, do bramborových jídel apod.
Česnek má dávnou historii v lidské výživě a lze říci, že je to vůbec nejzdravější zelenina. Je nezbytný při úpravě skopového masa, v uzeninách, v karbanátcích, do omáček, majonéz, salátů, polévek, při domácích zabijačkách, do bramborových jídel apod.
Česnek má dávnou historii v lidské výživě a lze říci, že je to vůbec nejzdravější zelenina. Je nezbytný při úpravě skopového masa, v uzeninách, v karbanátcích, do omáček, majonéz, salátů, polévek, při domácích zabijačkách, do bramborových jídel apod.
Bílý chřest extra kvality nazývaný též „král zeleniny“, je pro svou delikatesní chuť vyhledávanou a zdravou lahůdkou. Zelenina s výjimečnou chutí ze španělské sklizně přímo na Váš stůl.
Bílý chřest extra kvality nazývaný též „král zeleniny“, je pro svou delikatesní chuť vyhledávanou a zdravou lahůdkou. Zelenina s výjimečnou chutí ze španělské sklizně přímo na Váš stůl.
Malé, bílé, loupané cibulky, které mají jemnou chuť. Skvěle se hodí pro přípravu chuťovek a salátů.
Čiroková mouka je bohatým zdrojem bílkovin a vlákniny a zůstávají v ní zachovány přirozené antioxidanty. Má neutrální chuť, což čirokovou mouku předurčuje k širokému úžití jak na sladké tak na slané pečení. Je také vhodná na pečení chleba a pečiva. Při experimentování s touto moukou by mělo by být použito max. 30% z celkového obsahu mouky.
Cizrna v mírně slaném nálevu. Určeno k přímému použití nebo jako základní ingredience do polévek, omáček a zeleninových jídel.
Cizrnová mouka se používá k obohacení jídel o jejich nutriční hodnoty, stejně tak i na pečení a zahušťování. Cizrna je přirozeně bezlepková a vhodná pro bezlepkovou dietu. Je skvělou náhradou běžné pšeničné mouky
Hnědočervená mírně hrubá směs s výraznou vůní a chutí cibule a piva (pivní extrakt). Vynikající na pečení vepřového masa na rožni i drůbež.
Bílé fazole v mírně slaném nálevu. Určeno k přímému použití nebo jako základní ingredience do polévek, omáček a zeleninových jídel.
Červené fazole v mírně slaném nálevu. Určeno k přímému použití nebo jako základní ingredience do polévek, omáček a zeleninových jídel.
Fazolová mouka může být využita pro zpestření vašeho jídelníčku. Lze ji použít pro zahušťování polévek a omáček, pro přípravu různých placek, karbanátků apod. Oproti klasické pšeničné mouce je bohatším zdrojem bílkovin, vlákniny a dalších prospěšných látek obsažených v luštěninách. Fazolová mouka neobsahuje lepek, je proto vhodná i pro celiaky.
Máselný tuk Ghí najde uplatnění ve studené i teplé kuchyni. Díky vysokému kouřovému bodu je Ghí ideální tuk na smažení. Neobsahuje laktózu ani lepek.
Řecká pečená kapie je pro Vás již speciálně upravena: nejprve se celá ugriluje na dřevěném uhlí, odstraní se slupka a jádřince a poté se naloží do originálního sladkokyselého nálevu. Není naložená v oleji a neobsahuje cholesterol. Pokapaná citrónovou šťávou nebo potřená vylisovaným česnekem je vynikající delikatesou a ozdobou každého stolu.