Plantation Original Dark Rum z Barbadosu je prémiová řada rumů...
Jedná se o pětiletý blend rumu z Barbadosu, který prošel zráním ve dvou...
Jameson má velmi lehké a příjemné aroma, s trochou vody se uvolňuje vůně...
Opravdový rumový klenot, ve kterém se mísí rumy z Barbadosu. Jedná se o...
Opravdový rumový klenot, ve kterém se mísí rumy z Barbadosu. Jedná se o...
Všechna krása a elegance Střední Ameriky je zachycena ve svěžím blendu...
Tímto rumem začíná řada vyzrálých ročníkových rumů Añejos Reserva. Je to...
Tohoto lehkého (vyzrálého rumu) docílil maestro ronero kupáží. Smísil...
Díky vysoké koncentraci dosáhnete...
Agávový sirup BIO v té nejvyšší kvalitě s vyšší sladivostí než má řepný cukr a mnohem nižším glykemickým indexem. Sladidlo budoucnosti vhodné i při dodržování redukční a diabetické diety.
Čekankový sirup je vyroben speciální technologií z extraktu kořene čekanky s obsahem vlákniny (inulínu) a nízkým glykemickým indexem (5). Čekankový sirup je schopen částečně nahradit i pokrmový tuk.
Čekankový sirup je vyroben speciální technologií z extraktu kořene čekanky s obsahem vlákniny (inulínu) a nízkým glykemickým indexem (5). Čekankový sirup je schopen částečně nahradit i pokrmový tuk.
Čekankový sirup je vyroben speciální technologií z extraktu kořene čekanky s obsahem vlákniny (inulínu) a nízkým glykemickým indexem (5). Čekankový sirup je schopen částečně nahradit i pokrmový tuk.
Vyrobeno ze dvou a půl kilogramu čerstvých citrónů. Proto stejně jako originální citrón slouží ke každodennímu užití, ale také při přípravě limonád, koktejlů, míchaných nápojů či sladkostí.
Vyrobeno ze dvou a půl kilogramu čerstvých citrónů. Proto stejně jako originální citrón slouží ke každodennímu užití, ale také při přípravě limonád, koktejlů, míchaných nápojů či sladkostí.
Výborný na palačinky a do dezertů, do smoothies, pudinku, chutná v kombinaci s ovesnými vločkami.
Vyčištěný koncentrovaný vodný roztok cukrů získaný enzymovou hydrolýzou bezlepkového škrobu s vysokým obsahem polysacharidů. Obsah sušiny činí min. 78,5 %. Hustý, homogenní, sladký, bezbarvý až lehce nažloutlý sirup bez cizích příměsí. Používá se v cukrářské výrobě do pudinkových dezertů a do modelovacích mléčných nebo čokoládových hmot.
Kokosový sirup je přírodní sladidlo s jemnou karamelovou chutí, která se prolíná s kokosovými podtóny. Sirup má glykemický index 35, takže je často vyhledáván i diabetiky a má všestranné využití ve studené i teplé kuchyni.
Sladidlo z čekanky Klasik lze použít nejen ke slazení teplých a studených nápojů, dezertů, sušenek, piškotů, zmrzlin, palačinek a jogurtů. Může být použit i do teplé kuchyně pro pečení všech typů sladkého pečiva a bábovek. tyto pokrmy poté vykazují výrazně nižší energetickou hodnotu v porovnání s potravinami slazenými cukrem.
Chuťově výrazná poleva na zdobení zmrzlinových pohárů, palačinek a cukrářských výrobků.
Voňavý melasový sirup s výraznou chutí je výbornou alternativou sladidla vhodnou na pečení, do nápojů, k přislazení zdravé snídaně nebo jen tak na mlsání. Neobsahuje konzervanty, umělá barviva ani aditiva.