Legendario Dorado je kubánský rum zrající 5 let v sudech po bourbonu...
Celkový charakter výjimečně lahodného kubánského rumu Legendario Elixir...
Španělská paštika z masa a jater černých prasat iberského plemene....
Chuťově výrazná poleva na zdobení zmrzlinových pohárů, palačinek a...
Chuťově výrazná poleva na zdobení zmrzlinových pohárů, palačinek a...
Chuťově výrazná poleva na zdobení zmrzlinových pohárů, palačinek a...
Zelená kari pasta Exotic Food je hojně využívána v thajské kuchyni. Kari...
Červená kari pasta Exotic Food je hojně využívána v thajské kuchyni....
Tuňák v rostlinném oleji. Bohatý na...
Šťavnaté kousky ananasu ve sladkém nálevu. Tropické ovoce se skvělou chutí a spoustou vlákniny. Vhodné na pizzu, různé ovocné kompoty a koktejly.
Šťavnaté kousky ananasu ve sladkém nálevu. Tropické ovoce se skvělou chutí a spoustou vlákniny. Vhodné na pizzu, různé ovocné kompoty a koktejly.
Zavařené broskve můžeme použít ve sladké i slané úpravě jídel a v teplé i studené kuchyni, například pro přípravu ovocnách salátů, zmrzlinových pohárů, na koláč, na maso nebo k hlavnímu chodu.
Hrušky loupané, půlené ve sladkém nálevu. Zpracované sterilované ovoce, kompot jednodruhový s nálevem.
Koktejlové třešně vypeckované, vhodný doplněk koktejlů, míchaných nápojů. Můžeme použít jako ozdobu na poháry, zmrzliny, zákusky.
Na loupaných a půlených meruňkách si jistě velmi pochutnáte. Již loupané meruňky můžete dát na koláč, do knedlíků nebo sníst jen jako kompot.
Nejčastější využití najdou švestky při pečení buchet, koláčů, bublanin a dalších dezertů a přípravě švestkových knedlíků. Lze z nich však také vytvořit delikátní švestkovou omáčku k masu.
Třešňová zavařenina se hodí k osvěžení zastudena, ale i pro výrobu dezertů, koláčů, bublanin nebo míchaných nápojů.
Višně bez pecky v sirupu. Skvělé do Schwarzwaldského dortu, bublaniny, na zmrzlinové poháry či klasicky jako kompot.
Vodní kaštan je ideální na vaření a ani po dlouhém vaření neztrácí svou křupavou konzistenci. Jejich bílá dužina má sladkou chuť. Vodní kaštan se loupe jako jablko. Mnoho vařených asijských jídel obsahuje vodní kaštany, ale vodní kaštany lze jíst i syrové. Vodní kaštany mají sladkou chuť a hodí se k hlavním chodům i dezertům.