V kuchyních se používá celé semeno hořčice při konzervaci zeleniny -...
Velmi zajímavý a mimořádně jemný extra panenský olivový olej z...
Tuňák v rostlinném oleji. Bohatý na Omega3 mastné kyseliny, které...
Velmi zajímavý a mimořádně jemný extra panenský olivový olej z...
Sójové výhonky jsou velmi chutné, křehké a šťavnaté. Můžeme je použít do...
Sterilované bambusové výhonky - nudličky v mírně kyselém nálevu. Vhodné...
Sterilované bambusové výhonky - plátky v mírně kyselém nálevu. Vhodné...
Houževnatec jedlý (Lentinula edodes) známý též jako šiitake je jedlá...
Silikonová pracovní podložka s...
Podkategorie
Bambusová podložka o rozměru 24 x 24cm. Slouží jako podložka pod mořskou řasu, aby se při balení neprotrhla a snáze se vytvořil úhledný váleček.
Sterilované bambusové výhonky - nudličky v mírně kyselém nálevu. Vhodné pro přípravu jídel thajské kuchyně.
Sterilované bambusové výhonky - plátky v mírně kyselém nálevu. Vhodné pro přípravu jídel thajské kuchyně.
GREEN CHILLI – Omáčka se zeleným čili, kyselo-pikantní. Ochucovadlo. Pasterováno. Vhodná k namáčení plodů moře nebo jako ochucující složka na jejich přípravu a smažení.
Čínská sladko-kyselá marináda je vhodná k přípravě různých druhů grilovaných nebo pečených mas, ke smaženým nudlím, rýži, rybám atd. Používá se jako dressing do salátů. Je ideální také na předkrmy, jako jsou jarní závitky, rolády a další. Neodmyslitelně paří k Stir-fry úpravě pokrmů, což je čínská technika přípravy jídel na pánvi wok.
Bambusové jídelní hůlky 24 cm. Jedno balení obsahuje 10 párů. Uvedená cena je za jedno balení.
Jednorázové jídelní hůlky z bambusového dřeva v papírovém obalu. Balení 2ks.
Jidášovo ucho je velmi hojná jedlá stopkovýtrusá houba, rostoucí převážně na bezu. Je známou, nepostradatelnou a často používanou ingrediencí asijské kuchyně. Jeho předností je příjemná křupavost, zdánlivou nevýhodou pak nepříliš výrazná chuť a vůně. To nám však umožňuje přidávat jej do různých jídel podle vlastní fantazie.
Jidášovo ucho je velmi hojná jedlá stopkovýtrusá houba, rostoucí převážně na bezu. Je známou, nepostradatelnou a často používanou ingrediencí asijské kuchyně. Jeho předností je příjemná křupavost, zdánlivou nevýhodou pak nepříliš výrazná chuť a vůně. To nám však umožňuje přidávat jej do různých jídel podle vlastní fantazie.
Korma je lahodná, mírně pálivá omáčka obsahující kokos, který z ní vytváří něco naprosto jedinečného.
Zázvor se sladidly, krájený, chemicky konzervovaný. Tenké plátky této nakládané zeleniny se používají k vyčištění patra (neutralizaci chutí) mezi jednotlivými sushi chody. Proto patří mezi nedílnou součást při jeho servírování.
Mango omáčka. Omáčka je vhodná na dochucení jídel z mořských plodů. Studená omáčka neemulgovaná. Pasterováno.
Mořská řasa Nori (Porphyra tenera ), sušená, pražená. Vhodné k přípravě sushi a jako přísada do salátů
Bezvaječné pšeničné nudle Quick Cooking jsou charakteristické svou sytě žlutou barvou. Výborně se hodí pro každou příležitost. Jejich předností je, oproti vaječným těstovinám, že se nelepí a nerozvařují.
Omáčka vhodná k dochucení čínského jídla – smažené rybí koule, smažené nudle, polévky.
Pálivá chilli omáčka s česnekem na pokrmy z mořských plodů, studená omáčk neemulgovaná, sterilovaná.
Obalovací směs podobná strouhance vytváří výtečnou křupavou krustu a používá se zejména k obalení masa, ryb a mořských plodů. K obalení pankem se využije trojobalu jako u strouhanky.
Obalovací směs podobná strouhance vytváří výtečnou křupavou krustu a používá se zejména k obalení masa, ryb a mořských plodů. K obalení pankem se využije trojobalu jako u strouhanky.
Obalovací směs podobná strouhance vytváří výtečnou křupavou krustu a používá se zejména k obalení masa, ryb a mořských plodů. K obalení pankem se využije trojobalu jako u strouhanky.
Obalovací směs podobná strouhance vytváří výtečnou křupavou krustu a používá se zejména k obalení masa, ryb a mořských plodů. K obalení pankem se využije trojobalu jako u strouhanky.
Správně připravená rýže je základním předpokladem k úspěchu při výrobě sushi, protože má zásadní vliv na konzistenci tohoto pokrmu. Dokládá to i samotné slovo sushi, které v překladu znamená kyselá rýže. Aby se Vám jídlo podařilo, použijte vždy vhodnou rýži, nikdy ne obyčejnou. Rýže Sushi Itasan má speciální kulaté zrníčka, které se k výrobě sushi...
Rýžové nudle široké 3 mm jsou vyrobeny z rýžové mouky a vody.
Rýžové nudle široké 5 mm jsou vyrobeny z rýžové mouky a vody.
Thajské vlasové nudle se vyrábějí z vody a rýžové mouky. Tyto tyčinky s kruhovým průřezem mají dlouhou historii nejenom v Číně, ale po celé jihovýchodní Asii. Jsou bílé, hedvábně lesklé a připravené pro vaření ve vodě po krátkou dobu 3-5 minut.
Houževnatec jedlý (Lentinula edodes) známý též jako šiitake je jedlá houba původem z východní Asie, Ve světě je značně oblíbená pro své využití v kuchyni, hlavně v čínské a v dalších orientálních kuchyních. Dnes je již s úspěchem pěstována i mimo východní Asii. Pokrmům dodává charakteristickou asijskou chuť, vegetariáni ji rádi využívají jako náhražku masa.
Houževnatec jedlý (Lentinula edodes) známý též jako šiitake je jedlá houba původem z východní Asie, Ve světě je značně oblíbená pro své využití v kuchyni, hlavně v čínské a v dalších orientálních kuchyních. Dnes je již s úspěchem pěstována i mimo východní Asii. Pokrmům dodává charakteristickou asijskou chuť, vegetariáni ji rádi využívají jako náhražku masa.
Populární chilli omáčka je typická pro thajskou, malajskou a západní kuchyni. Sladko-pálivá omáčka je vyrobena z červených chilli papriček, doslazená cukrem a dochucená česnekem a octem k dokonalé chuti. Používá se hlavně k pečení či grilování kuřat.
Pokud máte neustálé dilema, jakou marinádu použít na grilování masa, zkuste tropickou variaci přidáním sladké chilli omáčky s ananasem. Je vyrobená z vyzrálých ananasů a červených druhů čili papriček, jejichž kousky jsou v omáčce obsaženy a proto má hustší konzistenci.
Fermentovaná sójová omáčka japonského typu, tekuté ochucovadlo. Ideální k dochucování pokrmů japonské kuchyně.
Přírodně fermentovaná tmavá sójová omáčka bez přidaných dochucovadel patří, díky své vysoké kvalitě, mezi nejprodávanější a právem se může řadit mezi jedničky na trhu se sójovými omáčkami.
Sójové výhonky jsou velmi chutné, křehké a šťavnaté. Můžeme je použít do mnoha pokrmů, jako jsou různé masové, rybí, zeleninové, rýžové a těstovinové směsi nebo do salátů, na pizzu, apod… Jsou vynikající také při redukční dietě.
Jemně pálivá Tandoori omáčka pro přípravu oblíbeného indického kuřecího pokrmu
Teriyaki omáčka. Studená omáčka neemulgovaná. Vhodné na dochucení jídel z mořských plodů. Pasterováno.
Hotová Tikka masala kari omáčka je bohatá, krémová rajčatová omáčka se špetkou kmína a koriandru.
Výrazná, zemitá vůně moře dodá mnoha pokrmům na jedinečnosti. Lahodná, hladká, tmavohnědá omáčka s vyváženou sladko-slanou chutí.
Omáčka s příchutí ústřic, studená omáčka neemulgovaná, pasterovaná.
Wasabi neboli „japonský křen“ patří neodmyslitelně k japonské kuchyni a zejména pak do pokrmů, jako je sushi. Pasta Wasabi je velmi pikantní a perfektně nahradí čerstvou rostlinu wasabi, která má velmi specifické nároky na prostředí a její pěstování je velmi náročné.