Pražená káva, lahodná kombinace smetanové čokolády a kokosu. K...
Pražená zrnková káva s příchutí třešňového likéru a čokolády
Káva s lahodnou chutí višní máčených v čokoládě.
Pražená mletá káva aromatizovaná (100% arabika) s aroma připomínající...
Pražená mletá káva aromatizovaná (100% arabika) s přírodním aroma...
Pražená mletá káva aromatizovaná (100% arabika) bez kofeinu s aroma...
Pražená mletá káva aromatizovaná (100% arabika) s nádechem smetany a...
Pražená mletá káva aromatizovaná (100% arabika) s aroma s nádechem...
Podkategorie
Mochi je dobře známá pochoutka v Japonsku a jí se hlavně během nového roku. Mochi je vyroben ze speciální lepkavé rýže a přichází v různých typech a příchutích. Nejznámější příchutě jsou pasta z červených fazolí a zelený čaj. V balíčku Mochi je 6 kusů.
Bambusová podložka o rozměru 24 x 24cm. Slouží jako podložka pod mořskou řasu, aby se při balení neprotrhla a snáze se vytvořil úhledný váleček.
Sterilované bambusové výhonky - plátky v mírně kyselém nálevu. Vhodné pro přípravu jídel thajské kuchyně.
Sterilované bambusové výhonky - proužky v mírně kyselém nálevu. Vhodné pro přípravu jídel thajské kuchyně.
Sterilované bambusové výhonky - nudličky v mírně kyselém nálevu. Vhodné pro přípravu jídel thajské kuchyně.
Sterilované bambusové výhonky - nudličky v mírně kyselém nálevu. Vhodné pro přípravu jídel thajské kuchyně.
Sterilované bambusové výhonky - plátky v mírně kyselém nálevu. Vhodné pro přípravu jídel thajské kuchyně.
Sterilované bambusové výhonky - plátky v mírně kyselém nálevu. Vhodné pro přípravu jídel thajské kuchyně.
Tato jemná a krémová omáčka, kterou v Anglii vyrobila legendární rodinná společnost Patak's, kombinuje máslo, rajčata a ústa zalévající indické koření.
GREEN CHILLI – Omáčka se zeleným čili, kyselo-pikantní. Ochucovadlo. Pasterováno. Vhodná k namáčení plodů moře nebo jako ochucující složka na jejich přípravu a smažení.
Chin-Su omáčka se vyznačuje výrazně sladkopikantní chutí a příjemnou vůní. Převážně se používá jako dochucovadlo na hotová jídla. Dodává pokrmům tu správnou říznou chuť.
Čínská sladko-kyselá marináda je vhodná k přípravě různých druhů grilovaných nebo pečených mas, ke smaženým nudlím, rýži, rybám atd. Používá se jako dressing do salátů. Je ideální také na předkrmy, jako jsou jarní závitky, rolády a další. Neodmyslitelně paří k Stir-fry úpravě pokrmů, což je čínská technika přípravy jídel na pánvi wok.
Pálivá omáčka na grilované nebo smažené kuře. Výborná také do nudlových a rýžových pokrmů, na hranolky nebo dochucení rajčatové polévky.
Sladkokyselá omáčka vhodná jako dip na namáčení závitků, taštiček a podobně.
Sladkokyselá omáčka vhodná jako dip na namáčení závitků, taštiček a podobně.
Sójová omáčka je vyrobena ze sójových bobů a chilli s nádechem česneku. Omáčka může být použita jako přísada do polévek, omáček, jídel na smažení a také jako dip k masu.
Hoisin omáčka – sladko-slano-kyselá, lehce pikantní, vhodná pro přípravu omáček k marinování i k přímému namáčení nakládaných, smažených a grilovaných pokrmů. Pasterováno.
Bambusové jídelní hůlky 24 cm. Jedno balení obsahuje 10 párů. Uvedená cena je za jedno balení.
Jackfruit (chlebovník) v sirupu kompot. Po otevření nalezneme v plodu žluté díly s gumovitou strukturou. Tato dužina má sladkou chuť, která připomíná fíky a příjemně voní. Avšak dužina představuje jen cca 30% celého plodu.
Jednorázové jídelní hůlky z bambusového dřeva v papírovém obalu. Balení 2ks.
Jidášovo ucho je velmi hojná jedlá stopkovýtrusá houba, rostoucí převážně na bezu. Je známou, nepostradatelnou a často používanou ingrediencí asijské kuchyně. Jeho předností je příjemná křupavost, zdánlivou nevýhodou pak nepříliš výrazná chuť a vůně. To nám však umožňuje přidávat jej do různých jídel podle vlastní fantazie.
Jidášovo ucho je velmi hojná jedlá stopkovýtrusá houba, rostoucí převážně na bezu. Je známou, nepostradatelnou a často používanou ingrediencí asijské kuchyně. Jeho předností je příjemná křupavost, zdánlivou nevýhodou pak nepříliš výrazná chuť a vůně. To nám však umožňuje přidávat jej do různých jídel podle vlastní fantazie.
Červená kari pasta značky Cock Brand. Červená kari pasta je hojně využívána především v thajské kuchyni. Smažením se z kari pasty uvolní její příjemná vůně. Dochuťte si různé masové směsi či špízy červenou kari pastou.
Červená kari pasta Exotic Food je hojně využívána v thajské kuchyni. Kari pastou se dochucují různé masové směsi, špízy, přidává se do polévek a je součástí i zeleninových jídel.
Fialová kari pasta Exotic Food je hojně využívána v thajské kuchyni. Kari pastou se dochucují různé masové směsi, špízy, přidává se do polévek a je součástí i zeleninových jídel.
Massaman, neboli muslimské kari, je ovlivněno arabskými a indickými kořeny. Pasta je tak hustější a sladší.
Zelená kari pasta je kombinací thajské bazalky, koriandru, limetkových listů a zeleného chilli a je méně pálivá než červená kari pasta.
Zelená kari pasta Exotic Food je hojně využívána v thajské kuchyni. Kari pastou se dochucují různé masové směsi, špízy, přidává se do polévek a je součástí i zeleninových jídel.
Žlutá kari pasta se používá jako základ mnoha asijských pokrmů. Žlutá kari pasta je vzhledem ke složení blíže indické kuchyni.
Sójová omáčka Kikkoman se vyrábí tradičním způsobem za použití sójových bobů, pšenice, vody a soli. Jedná se o původní čtyři čisté ingredience tradiční metodou. Omáčka je průhledná a má červenohnědou barvu. Jednou z jeho charakteristických vlastností je také nezaměnitelné aroma.
Sójová omáčka Kikkoman se vyrábí tradičním způsobem za použití sójových bobů, pšenice, vody a soli. Jedná se o původní čtyři čisté ingredience tradiční metodou. Omáčka je průhledná a má červenohnědou barvu. Jednou z jeho charakteristických vlastností je také nezaměnitelné aroma.
Sójovou omáčku Tamari od společnosti Kikkoman bez obsahu pšenice uvítají všichni, kteří drží bezlepkovou dietu. Je výborná na marinování, do polévek, salátů a na namáčení sushi rolek.
Kikkoman Teriyaki BBQ omáčka s medem se skvěle hodí jako dip na steaky, grilované maso, maso do hamburgeru, zeleninu i ryby. Teriyaki je japonská příprava grilovaného masa, které je po jeho přípravě potíráno fermentovanou sójovou omáčkou.
Vynikající omáčka na dochucení jakéhokoli masa, zeleniny a ryb. Omáčka má lehký nádech česneku a maso stačí pokapat těsně před koncem tepelné úpravy pokrmu. Omáčka zkaramelizuje.
Originální japonský ochucený rýžový ocet je nejdůležitější ingrediencí při přípravě rýže na sushi. Je vyráběn známou značkou Kikkoman a využijete ho také jako přísadu do zálivky na salát nebo do marinád na maso a ryby.
Omáčka vhodná k dochucení čínského jídla – smažené rybí koule, masové nudličky, smažené nudle, polévky.
Korma je lahodná, mírně pálivá omáčka obsahující kokos, který z ní vytváří něco naprosto jedinečného.
Zázvor se sladidly, krájený, chemicky konzervovaný. Tenké plátky této nakládané zeleniny se používají k vyčištění patra (neutralizaci chutí) mezi jednotlivými sushi chody. Proto patří mezi nedílnou součást při jeho servírování.
Liči v kompotu se vyznačuje jemnou a sladkou chutí, která je podobná kompotovaným mandarinkám.