Španělské olivy extra kvality, odrůda La Manzanilla, z prvotřídní...
Španělské olivy extra kvality, odrůda La Manzanilla, z prvotřídní...
Typický španělský olivový kotejl z andaluzkých surovin k vínu či pivu.
Španělské křupavé olivy extra kvality, černé, bez pecky, ve slaném nálevu.
Nápoj s ovocnou příchutí vyrobený ze šumivého vína. Velmi aromatický...
Ovocný ochucený nápoj vyrobený ze šumivého vína dle starého receptu....
Podkategorie
Bambusová podložka o rozměru 24 x 24cm. Slouží jako podložka pod mořskou řasu, aby se při balení neprotrhla a snáze se vytvořil úhledný váleček.
Sterilované bambusové výhonky - nudličky v mírně kyselém nálevu. Vhodné pro přípravu jídel thajské kuchyně.
Sterilované bambusové výhonky - plátky v mírně kyselém nálevu. Vhodné pro přípravu jídel thajské kuchyně.
Tato jemná a krémová omáčka, kterou v Anglii vyrobila legendární rodinná společnost Patak's, kombinuje máslo, rajčata a ústa zalévající indické koření.
GREEN CHILLI – Omáčka se zeleným čili, kyselo-pikantní. Ochucovadlo. Pasterováno. Vhodná k namáčení plodů moře nebo jako ochucující složka na jejich přípravu a smažení.
Čínská sladko-kyselá marináda je vhodná k přípravě různých druhů grilovaných nebo pečených mas, ke smaženým nudlím, rýži, rybám atd. Používá se jako dressing do salátů. Je ideální také na předkrmy, jako jsou jarní závitky, rolády a další. Neodmyslitelně paří k Stir-fry úpravě pokrmů, což je čínská technika přípravy jídel na pánvi wok.
Hoisin omáčka – sladko-slano-kyselá, lehce pikantní, vhodná pro přípravu omáček k marinování i k přímému namáčení nakládaných, smažených a grilovaných pokrmů. Pasterováno.
Bambusové jídelní hůlky 24 cm. Jedno balení obsahuje 10 párů. Uvedená cena je za jedno balení.
Jednorázové jídelní hůlky z bambusového dřeva v papírovém obalu. Balení 2ks.
Jidášovo ucho je velmi hojná jedlá stopkovýtrusá houba, rostoucí převážně na bezu. Je známou, nepostradatelnou a často používanou ingrediencí asijské kuchyně. Jeho předností je příjemná křupavost, zdánlivou nevýhodou pak nepříliš výrazná chuť a vůně. To nám však umožňuje přidávat jej do různých jídel podle vlastní fantazie.
Jidášovo ucho je velmi hojná jedlá stopkovýtrusá houba, rostoucí převážně na bezu. Je známou, nepostradatelnou a často používanou ingrediencí asijské kuchyně. Jeho předností je příjemná křupavost, zdánlivou nevýhodou pak nepříliš výrazná chuť a vůně. To nám však umožňuje přidávat jej do různých jídel podle vlastní fantazie.
Červená kari pasta Exotic Food je hojně využívána v thajské kuchyni. Kari pastou se dochucují různé masové směsi, špízy, přidává se do polévek a je součástí i zeleninových jídel.
Zelená kari pasta Exotic Food je hojně využívána v thajské kuchyni. Kari pastou se dochucují různé masové směsi, špízy, přidává se do polévek a je součástí i zeleninových jídel.
Korma je lahodná, mírně pálivá omáčka obsahující kokos, který z ní vytváří něco naprosto jedinečného.
Zázvor se sladidly, krájený, chemicky konzervovaný. Tenké plátky této nakládané zeleniny se používají k vyčištění patra (neutralizaci chutí) mezi jednotlivými sushi chody. Proto patří mezi nedílnou součást při jeho servírování.
Mango omáčka. Omáčka je vhodná na dochucení jídel z mořských plodů. Studená omáčka neemulgovaná. Pasterováno.
Mořská řasa Nori (Porphyra tenera ), sušená, pražená. Vhodné k přípravě sushi a jako přísada do salátů
Bezvaječné pšeničné nudle Quick Cooking jsou charakteristické svou sytě žlutou barvou. Výborně se hodí pro každou příležitost. Jejich předností je, oproti vaječným těstovinám, že se nelepí a nerozvařují.
Nudle Udon, příloha, která je zcela bez práce, protože nudle jsou již předvařené. Udon nudle, charakteristické svým tlustým tvarem, jsou vyrobeny z pšeničné mouky a nejčastěji se využívají v japonské kuchyni, například v různých vývarech. Nudle můžeš přidat do vývaru, případně je využít zcela jinak, použití záleží zcela na tobě.
Omáčka vhodná k dochucení čínského jídla – smažené rybí koule, smažené nudle, polévky.
Pálivá chilli omáčka s česnekem na pokrmy z mořských plodů, studená omáčk neemulgovaná, sterilovaná.
Obalovací směs podobná strouhance vytváří výtečnou křupavou krustu a používá se zejména k obalení masa, ryb a mořských plodů. K obalení pankem se využije trojobalu jako u strouhanky.
Obalovací směs podobná strouhance vytváří výtečnou křupavou krustu a používá se zejména k obalení masa, ryb a mořských plodů. K obalení pankem se využije trojobalu jako u strouhanky.
Obalovací směs podobná strouhance vytváří výtečnou křupavou krustu a používá se zejména k obalení masa, ryb a mořských plodů. K obalení pankem se využije trojobalu jako u strouhanky.
Obalovací směs podobná strouhance vytváří výtečnou křupavou krustu a používá se zejména k obalení masa, ryb a mořských plodů. K obalení pankem se využije trojobalu jako u strouhanky.
Správně připravená rýže je základním předpokladem k úspěchu při výrobě sushi, protože má zásadní vliv na konzistenci tohoto pokrmu. Dokládá to i samotné slovo sushi, které v překladu znamená kyselá rýže. Aby se Vám jídlo podařilo, použijte vždy vhodnou rýži, nikdy ne obyčejnou. Rýže Sushi Itasan má speciální kulaté zrníčka, které se k výrobě sushi...
Rýžové nudle široké 3 mm jsou vyrobeny z rýžové mouky a vody.
Rýžové nudle široké 5 mm jsou vyrobeny z rýžové mouky a vody.
Rýžové nudle jsou vyrobeny z rýžové mouky a vody. Jsou bílé, hedvábně lesklé, tenké 5 mm a připravené pro vaření ve vodě po krátkou dobu 3-5 minut. Mohou být konzumovány buď teplé, nebo studené. Často se podávají také smažené do křupava, či dušené v sójové omáčce. Množství ingrediencí, které se k nim přidávají, je nespočet. Bývají vloženy do mísy s...
Thajské vlasové nudle se vyrábějí z vody a rýžové mouky. Tyto tyčinky s kruhovým průřezem mají dlouhou historii nejenom v Číně, ale po celé jihovýchodní Asii. Jsou bílé, hedvábně lesklé a připravené pro vaření ve vodě po krátkou dobu 3-5 minut.
Rýžový papír se běžně používá v široké paletě pokrmů asijské kuchyně, nejčastěji v čínské, vietnamské a korejské.
Houževnatec jedlý (Lentinula edodes) známý též jako šiitake je jedlá houba původem z východní Asie, Ve světě je značně oblíbená pro své využití v kuchyni, hlavně v čínské a v dalších orientálních kuchyních. Dnes je již s úspěchem pěstována i mimo východní Asii. Pokrmům dodává charakteristickou asijskou chuť, vegetariáni ji rádi využívají jako náhražku masa.
Houževnatec jedlý (Lentinula edodes) známý též jako šiitake je jedlá houba původem z východní Asie, Ve světě je značně oblíbená pro své využití v kuchyni, hlavně v čínské a v dalších orientálních kuchyních. Dnes je již s úspěchem pěstována i mimo východní Asii. Pokrmům dodává charakteristickou asijskou chuť, vegetariáni ji rádi využívají jako náhražku masa.
Populární chilli omáčka je typická pro thajskou, malajskou a západní kuchyni. Sladko-pálivá omáčka je vyrobena z červených chilli papriček, doslazená cukrem a dochucená česnekem a octem k dokonalé chuti. Používá se hlavně k pečení či grilování kuřat.
Pokud máte neustálé dilema, jakou marinádu použít na grilování masa, zkuste tropickou variaci přidáním sladké chilli omáčky s ananasem. Je vyrobená z vyzrálých ananasů a červených druhů čili papriček, jejichž kousky jsou v omáčce obsaženy a proto má hustší konzistenci.
Excelentní houbová sójová omáčka velmi tmavé barvy dodává bohatou, zemitou chuť mnoha pokrmům nejenom asijské kuchyně. To je také důvod, proč se těší velké oblibě v mnoha kuchyních po celém světě.
Fermentovaná sójová omáčka japonského typu, tekuté ochucovadlo. Ideální k dochucování pokrmů japonské kuchyně.
Přírodně fermentovaná světlá sójová omáčka, bez přidaných dochucovadel, je jednou z nejpoužívanějších a nejoblíbenějších sójových omáček, které můžete použít k ochucení a vylepšování vašich pokrmů.
Přírodně fermentovaná světlá sójová omáčka, bez přidaných dochucovadel, je jednou z nejpoužívanějších a nejoblíbenějších sójových omáček, které můžete použít k ochucení a vylepšování vašich pokrmů.