Sladká paprika je sytě červená, aromatická a má sladkou chuť. Sladká...
Je fantasticky vyvážená chuť těch nejlepších sušených bylin a koření,...
směs koření pro výrobu "Jemných párků" obsahuje koření a kořenící...
Směs koření pro výrobu Turistického trvanlivého salámu obsahuje koření...
směs koření pro výrobu Ďábelské klobásy obsahuje koření a kořenící...
Technologická směs koření pro výrobu "Tradiční maďarské pálivé klobásy"...
Technologická směs koření pro výrobu "Tradiční maďarské pálivé klobásy"...
Směs koření pro výrobu Vídeňských párků obsahuje koření, kořenící...
Těstoviny vyrobené z tvrdé pšeničné krupice.
Těstoviny vyrobené z tvrdé pšeničné krupice. Ditalini jsou tvarovány jako malé zkumavky a označují se také jako „malé náprstky“. Tyto malé těstoviny se často používají v polévkách, jako jsou minestrone nebo fagiole.
Jemné semolinové nudle vyrobené z tvrdé pšeničné krupice.
Tyto semolinové krátké, našikmo nařezané Penne s vroubkovaným povrchem jsou základem italské kuchyně. Vyrobeny z nejlepší tvrdé pšenice a čiré vody se výtečně doplňují s rajčatovou omáčkou.
Semolinové dlouhé ploché nudle, které se tvarem podobají těstovinám fettuccine a mívají na šířku 0,65 až 1 cm. Tagliatelle se podávají s různými omáčkami, tradičně především s boloňskou omáčkou.