Španělské olivy extra kvality, odrůda La Manzanilla, z prvotřídní...
Španělské olivy extra kvality, odrůda La Manzanilla, z prvotřídní...
Typický španělský olivový kotejl z andaluzkých surovin k vínu či pivu.
Španělské křupavé olivy extra kvality, černé, bez pecky, ve slaném nálevu.
Nápoj s ovocnou příchutí vyrobený ze šumivého vína. Velmi aromatický...
Ovocný ochucený nápoj vyrobený ze šumivého vína dle starého receptu....
Díky vysoké koncentraci dosáhnete...
Podkategorie
Těstoviny vyrobené z tvrdé pšeničné krupice. Ditalini jsou tvarovány jako malé zkumavky a označují se také jako „malé náprstky“. Tyto malé těstoviny se často používají v polévkách, jako jsou minestrone nebo fagiole.
Pomalu sušené dlouhé těstoviny z tvrdé pšenice semoliny a vysokým obsahem vajec (cca 20%). Těstoviny vyrobené ze šesti čerstvých vajec na kilogram.
Vaječné těstoviny vyrobené ze 6 čerstvých italských vajec na kg.
Pomalu sušené dlouhé těstoviny z tvrdé pšenice semoliny a vysokým obsahem vajec (cca 20%). Těstoviny vyrobené ze šesti čerstvých vajec na kilogram.
Jemné semolinové nudle vyrobené z tvrdé pšeničné krupice.
Bio toskánské semolinové těstoviny z tvrdozrnné pšenice tvarované v bronzových formách a pomalu sušené při nízkých teplotách
Bio toskánské semolinové těstoviny z tvrdozrnné pšenice tvarované v bronzových formách a pomalu sušené při nízkých teplotách
Bio toskánské semolinové těstoviny z tvrdozrnné pšenice tvarované v bronzových formách a pomalu sušené při nízkých teplotách
Bio toskánské semolinové těstoviny z tvrdozrnné pšenice tvarované v bronzových formách a pomalu sušené při nízkých teplotách
Bio toskánské semolinové těstoviny z tvrdozrnné pšenice tvarované v bronzových formách a pomalu sušené při nízkých teplotách
Bio toskánské semolinové těstoviny z tvrdozrnné pšenice tvarované v bronzových formách a pomalu sušené při nízkých teplotách
Těstoviny řemeslné výroby pomalu hnětené se studenou vodou. Tvarované v bronzových formách, které dodávají povrchu hrubost a pórovitost, a tím se lépe dochucují. Vynikající s omáčkou lanýžovou nebo s česnekem, extra panenským olivovým olejem a čili paprikou, s pestem Genovese nebo jednoduše s rajčaty a bazalkou.
Těstoviny vyrobené výhradně v Toskánsku z vysoce kvalitní toskánské tvrdé pšenice. Těstoviny prvotřídní kvality s drsným povrchem, který dokonale drží omáčku. Autentické, typické, zdravé. Toto je naše PASTA TOSCANA.
Těstoviny vyrobené výhradně v Toskánsku z vysoce kvalitní toskánské tvrdé pšenice. Těstoviny prvotřídní kvality s drsným povrchem, který dokonale drží omáčku. Autentické, typické, zdravé. Toto je naše PASTA TOSCANA.
Těstoviny vyrobené výhradně v Toskánsku z vysoce kvalitní toskánské tvrdé pšenice. Těstoviny prvotřídní kvality s drsným povrchem, který dokonale drží omáčku. Autentické, typické, zdravé. Toto je naše PASTA TOSCANA.
Těstoviny řemeslné výroby pomalu hnětené se studenou vodou. Tvarované v bronzových formách, které dodávají povrchu hrubost a pórovitost, a tím se lépe dochucují. Vynikající s omáčkou lanýžovou nebo s česnekem, extra panenským olivovým olejem a čili paprikou, s pestem Genovese nebo jednoduše s rajčaty a bazalkou.
Těstoviny vyrobené výhradně v Toskánsku z vysoce kvalitní toskánské tvrdé pšenice. Těstoviny prvotřídní kvality s drsným povrchem, který dokonale drží omáčku. Autentické, typické, zdravé. Toto je naše PASTA TOSCANA.
Těstoviny vyrobené výhradně v Toskánsku z vysoce kvalitní toskánské tvrdé pšenice. Těstoviny prvotřídní kvality s drsným povrchem, který dokonale drží omáčku. Autentické, typické, zdravé. Toto je naše PASTA TOSCANA.
Těstoviny vyrobené výhradně v Toskánsku z vysoce kvalitní toskánské tvrdé pšenice. Těstoviny prvotřídní kvality s drsným povrchem, který dokonale drží omáčku. Autentické, typické, zdravé. Toto je naše PASTA TOSCANA.
Těstoviny vyrobené výhradně v Toskánsku z vysoce kvalitní toskánské tvrdé pšenice. Těstoviny prvotřídní kvality s drsným povrchem, který dokonale drží omáčku. Autentické, typické, zdravé. Toto je naše PASTA TOSCANA.
Těstoviny vyrobené výhradně v Toskánsku z vysoce kvalitní toskánské tvrdé pšenice. Těstoviny prvotřídní kvality s drsným povrchem, který dokonale drží omáčku. Autentické, typické, zdravé. Toto je naše PASTA TOSCANA.
Těstoviny vyrobené výhradně v Toskánsku z vysoce kvalitní toskánské tvrdé pšenice. Těstoviny prvotřídní kvality s drsným povrchem, který dokonale drží omáčku. Autentické, typické, zdravé. Toto je naše PASTA TOSCANA.
Těstoviny vyrobené výhradně v Toskánsku z vysoce kvalitní toskánské tvrdé pšenice. Těstoviny prvotřídní kvality s drsným povrchem, který dokonale drží omáčku. Autentické, typické, zdravé. Toto je naše PASTA TOSCANA.
Tyto semolinové krátké, našikmo nařezané Penne s vroubkovaným povrchem jsou základem italské kuchyně. Vyrobeny z nejlepší tvrdé pšenice a čiré vody se výtečně doplňují s rajčatovou omáčkou.
Semolinové dlouhé ploché nudle, které se tvarem podobají těstovinám fettuccine a mívají na šířku 0,65 až 1 cm. Tagliatelle se podávají s různými omáčkami, tradičně především s boloňskou omáčkou.