Španělské olivy extra kvality, odrůda La Manzanilla, z prvotřídní...
Španělské olivy extra kvality, odrůda La Manzanilla, z prvotřídní...
Typický španělský olivový kotejl z andaluzkých surovin k vínu či pivu.
Španělské křupavé olivy extra kvality, černé, bez pecky, ve slaném nálevu.
Nápoj s ovocnou příchutí vyrobený ze šumivého vína. Velmi aromatický...
Ovocný ochucený nápoj vyrobený ze šumivého vína dle starého receptu....
Bezvaječné pšeničné nudle Quick...
Sterilované artyčoky - celé ve slaném nálevu. Zdravá zelenina bohatá na vitamíny skupiny B, draslík, vápník a železo.
Sterilované artyčoky - čtvrtky ve slaném nálevu. Zdravá zelenina bohatá na vitamíny skupiny B, draslík, vápník a železo.
Bílé fazole v mírně slaném nálevu. Určeno k přímému použití nebo jako základní ingredience do polévek, omáček a zeleninových jídel.
Typický španělský olivovo-zeleninový kotejl vhodný zejména k vínu či pivu.
Červená řepa je vhodná k přímé konzumaci tak i do salátů .
Bílý chřest extra kvality nazývaný též „král zeleniny“, je pro svou delikatesní chuť vyhledávanou a zdravou lahůdkou. Zelenina s výjimečnou chutí ze španělské sklizně přímo na Váš stůl.
Bílý chřest extra kvality nazývaný též „král zeleniny“, je pro svou delikatesní chuť vyhledávanou a zdravou lahůdkou. Zelenina s výjimečnou chutí ze španělské sklizně přímo na Váš stůl.
Malé, bílé, loupané cibulky, které mají jemnou chuť. Skvěle se hodí pro přípravu chuťovek a salátů.
Cizrna v mírně slaném nálevu. Určeno k přímému použití nebo jako základní ingredience do polévek, omáček a zeleninových jídel.
Bílé fazole v mírně slaném nálevu. Určeno k přímému použití nebo jako základní ingredience do polévek, omáček a zeleninových jídel.
Červené fazole v mírně slaném nálevu. Určeno k přímému použití nebo jako základní ingredience do polévek, omáček a zeleninových jídel.
Grilovaná červená paprika ve slaném nálevu.
Řecká pečená kapie je pro Vás již speciálně upravena: nejprve se celá ugriluje na dřevěném uhlí, odstraní se slupka a jádřince a poté se naloží do originálního sladkokyselého nálevu. Není naložená v oleji a neobsahuje cholesterol. Pokapaná citrónovou šťávou nebo potřená vylisovaným česnekem je vynikající delikatesou a ozdobou každého stolu.
Nerozvinutá poupata Kapary trnité ve slaném nálevu mají širokou škálu použití, např. na pizzu, masové pokrmy a těstoviny.
Lahodná a křupavá zrna sterilovaná kukuřice v mírně slaném nálevu, které jsou vhodná jako zeleninová příloha nebo k přípravě míchaných salátů.
Perfektní delikatesa nejen na bruschettu nebo bílé pečivo, ale také pro ochucení těstovin. Výrobek je bezlepkový. Italská rajčátka, která jsou ponechána na slunci, aby se vysušila, ochucená česnekem a aromatickými bylinkami, jsou nakrájena a ukládána v slunečnicovém oleji a extra panenském olivovém oleji.
Malé okurečky v nálevu z vinného octa. Dokonalá pochoutka na chlebíčky, chuťovky, tapas nebo k obloženým talířům.
Zelený pepř se sklízí když jsou bobule zelené (nedozrálé). Na rozdíl od pepře černého není fermentovaný, ale buď rychle usušený a nebo naložený v octě nebo slaném nálevu. Zelený pepř v nálevu je vynikající do omáček !!!
Delikátní bazalkové pesto, které se skvěle hodí například k těstovinám či polévkám. V Itálii nesmí chybět v žádné kuchyni, což ví určitě každý milovník výborného italského jídla.
Oblíbená variace pesta na základní bazalkové, využít můžeme jak ve studené kuchyni na bruschetty, topinky, jako dip, nebo klasicky do těstovin, polévek nebo na pizzu.
Pouze 100% italská rajčata s přídavkem chilli pro ty, kteří milují silnější chutě. Veškerá naše kultura v této omáčce dodá vašim pokrmům zvláštní charakter.
Rajčata a bazalka jsou perfektní kombinací, která přinese na stůl čistě italskou omáčku. Základní ingredience naší kultury v explozi chutí, které doprovázejí naše první chody. Připraveno k použití: stačí na pár minut zahřát a je připraveno.
Hotová tomatová omáčka se smaženou cibulkou v olivovém oleji, česnekem a bylinkami.
Sojové klíčky se získávají ze sojového bobu, který naklíčí. Mají bílou barvu, jsou krátké, s malými zelenými lístky na konci klíčku. Jsou velmi zdravé, obsahují vitamín C, vlákninu, bílkoviny, zlepšují trávení a napomáhají odvádění cizorodých odpadních látek z těla.
Rajčatová omáčka s chilli, která se nejvíce hodí k těstovinám "penne" nebo "maccarun", také dobře poslouží jako základ k jiné pikantní omáčce.
Rajčatová omáčka, ideální na těstoviny či na pizzu.
Rajčata sušená na slunci s česnekem a mořskou solí. Skvělá s pomazánkovým máslem, fetou, do těstovin a salátů
Rajčata sušená na slunci s česnekem a mořskou solí. Skvělá s pomazánkovým máslem, fetou, do těstovin a salátů
Zeleninová jehla z okurky,cibulky,olivy a červené papriky. Ideální jako chuťovka k vínu a pivu.
Pikantní zeleninová jehla z okurečky,cibulky,papriky,olivy a pálivé papričky.