Plantation Original Dark Rum z Barbadosu je prémiová řada rumů...
Jedná se o pětiletý blend rumu z Barbadosu, který prošel zráním ve dvou...
Jameson má velmi lehké a příjemné aroma, s trochou vody se uvolňuje vůně...
Opravdový rumový klenot, ve kterém se mísí rumy z Barbadosu. Jedná se o...
Opravdový rumový klenot, ve kterém se mísí rumy z Barbadosu. Jedná se o...
Všechna krása a elegance Střední Ameriky je zachycena ve svěžím blendu...
Tímto rumem začíná řada vyzrálých ročníkových rumů Añejos Reserva. Je to...
Tohoto lehkého (vyzrálého rumu) docílil maestro ronero kupáží. Smísil...
Bílé fazole v mírně slaném nálevu....
Sterilované artyčoky - celé ve slaném nálevu. Zdravá zelenina bohatá na vitamíny skupiny B, draslík, vápník a železo.
Sterilované artyčoky - čtvrtky ve slaném nálevu. Zdravá zelenina bohatá na vitamíny skupiny B, draslík, vápník a železo.
Banderillas jsou španělské zeleninové špízy, které obsahují olivu, papričku, cibulku, okurčičku. Vynikající příloha ke grilovaným specialitám, na jednohubky, samostatně se hodí k vychlazenému pivu, nebo sklence Vašeho oblíbeného vína.
Banderillas zeleninové špízy sladkokyselé 314 ml.
Bílé fazole v mírně slaném nálevu. Určeno k přímému použití nebo jako základní ingredience do polévek, omáček a zeleninových jídel.
Typický španělský olivovo-zeleninový kotejl vhodný zejména k vínu či pivu.
Červená řepa je vhodná k přímé konzumaci tak i do salátů .
Bílý chřest extra kvality nazývaný též „král zeleniny“, je pro svou delikatesní chuť vyhledávanou a zdravou lahůdkou. Zelenina s výjimečnou chutí ze španělské sklizně přímo na Váš stůl.
Bílý chřest extra kvality nazývaný též „král zeleniny“, je pro svou delikatesní chuť vyhledávanou a zdravou lahůdkou. Zelenina s výjimečnou chutí ze španělské sklizně přímo na Váš stůl.
Malé, bílé, loupané cibulky, které mají jemnou chuť. Skvěle se hodí pro přípravu chuťovek a salátů.
Cizrna v mírně slaném nálevu. Určeno k přímému použití nebo jako základní ingredience do polévek, omáček a zeleninových jídel.
Bílé fazole v mírně slaném nálevu. Určeno k přímému použití nebo jako základní ingredience do polévek, omáček a zeleninových jídel.
Červené fazole v mírně slaném nálevu. Určeno k přímému použití nebo jako základní ingredience do polévek, omáček a zeleninových jídel.
Grilovaná červená paprika ve slaném nálevu.
Řecká pečená kapie je pro Vás již speciálně upravena: nejprve se celá ugriluje na dřevěném uhlí, odstraní se slupka a jádřince a poté se naloží do originálního sladkokyselého nálevu. Není naložená v oleji a neobsahuje cholesterol. Pokapaná citrónovou šťávou nebo potřená vylisovaným česnekem je vynikající delikatesou a ozdobou každého stolu.
Nerozvinutá poupata Kapary trnité ve slaném nálevu mají širokou škálu použití, např. na pizzu, masové pokrmy a těstoviny.
Lahodná a křupavá zrna sterilovaná kukuřice v mírně slaném nálevu, které jsou vhodná jako zeleninová příloha nebo k přípravě míchaných salátů.
Perfektní delikatesa nejen na bruschettu nebo bílé pečivo, ale také pro ochucení těstovin. Výrobek je bezlepkový. Italská rajčátka, která jsou ponechána na slunci, aby se vysušila, ochucená česnekem a aromatickými bylinkami, jsou nakrájena a ukládána v slunečnicovém oleji a extra panenském olivovém oleji.
Malé okurečky v nálevu z vinného octa. Dokonalá pochoutka na chlebíčky, chuťovky, tapas nebo k obloženým talířům.
Zelený pepř se sklízí když jsou bobule zelené (nedozrálé). Na rozdíl od pepře černého není fermentovaný, ale buď rychle usušený a nebo naložený v octě nebo slaném nálevu. Zelený pepř v nálevu je vynikající do omáček !!!
Delikátní bazalkové pesto, které se skvěle hodí například k těstovinám či polévkám. V Itálii nesmí chybět v žádné kuchyni, což ví určitě každý milovník výborného italského jídla.
Oblíbená variace pesta na základní bazalkové, využít můžeme jak ve studené kuchyni na bruschetty, topinky, jako dip, nebo klasicky do těstovin, polévek nebo na pizzu.
Piri piri papričky - celé pálivé papričky ve slanokyselém nálevu.
Italská sušená rajčata s oregánem, česnekem, s kapary a jemně pálivou papričkou. Patří k základním surovinám středomořské gastronomie. Používají se na mnoho způsobů - do těstovin, pod maso nebo jako pochutina.
Pouze 100% italská rajčata s přídavkem chilli pro ty, kteří milují silnější chutě. Veškerá naše kultura v této omáčce dodá vašim pokrmům zvláštní charakter.
Rajčata a bazalka jsou perfektní kombinací, která přinese na stůl čistě italskou omáčku. Základní ingredience naší kultury v explozi chutí, které doprovázejí naše první chody. Připraveno k použití: stačí na pár minut zahřát a je připraveno.
Hotová tomatová omáčka se smaženou cibulkou v olivovém oleji, česnekem a bylinkami.
Sojové klíčky se získávají ze sojového bobu, který naklíčí. Mají bílou barvu, jsou krátké, s malými zelenými lístky na konci klíčku. Jsou velmi zdravé, obsahují vitamín C, vlákninu, bílkoviny, zlepšují trávení a napomáhají odvádění cizorodých odpadních látek z těla.
Rajčatová omáčka s chilli, která se nejvíce hodí k těstovinám "penne" nebo "maccarun", také dobře poslouží jako základ k jiné pikantní omáčce.
Rajčatová omáčka, ideální na těstoviny či na pizzu.
Rajčata sušená na slunci s česnekem a mořskou solí. Skvělá s pomazánkovým máslem, fetou, do těstovin a salátů
Rajčata sušená na slunci s česnekem a mořskou solí. Skvělá s pomazánkovým máslem, fetou, do těstovin a salátů