Katalog
Nahrávám...
V kuchyních se používá celé semeno hořčice při konzervaci zeleniny -...
Velmi zajímavý a mimořádně jemný extra panenský olivový olej z...
Tuňák v rostlinném oleji. Bohatý na Omega3 mastné kyseliny, které...
Velmi zajímavý a mimořádně jemný extra panenský olivový olej z...
Sójové výhonky jsou velmi chutné, křehké a šťavnaté. Můžeme je použít do...
Sterilované bambusové výhonky - nudličky v mírně kyselém nálevu. Vhodné...
Sterilované bambusové výhonky - plátky v mírně kyselém nálevu. Vhodné...
Houževnatec jedlý (Lentinula edodes) známý též jako šiitake je jedlá...
Podkategorie
Jako koření ho najdeme v každé domácnosti. Užívá se k úpravě svíčkové, rajské omáčky a smetanové omáčky ke zvěřině. Vavřín je stále zelený keř či strom, který roste ve Středomoří, Íránu, Sýrii a i jinde v subtropických podmínkách.
Česnek má dávnou historii v lidské výživě a lze říci, že je to vůbec nejzdravější zelenina. Je nezbytný při úpravě skopového masa, v uzeninách, v karbanátcích, do omáček, majonéz, salátů, polévek, při domácích zabijačkách, do bramborových jídel apod.
Česneková pasta nahrazuje česnek čerstvý , při výrobě masných výrobků nebo při vaření . Obsah soli: 10% Balení 580 ml kelímek
Technologická směs koření pro výrobu Libereckých uzenek obsahuje koření a kořenící extrakty, polyfosfát E 451, stabilizátor barvy E 300 a dextrozu.
Je fantasticky vyvážená chuť těch nejlepších sušených bylin a koření, které jsou obsaženy v této kořenící směsi určené už podle názvu na výrobu jitrnic . Přípravek je možno využít také na játrové knedlíčky, paštiky, mletá masa a podobné pochutiny.
Je fantasticky vyvážená chuť těch nejlepších sušených bylin a koření, které jsou obsaženy v této kořenící směsi určené už podle názvu na výrobu jitrnic . Přípravek je možno využít také na játrové knedlíčky, paštiky, mletá masa a podobné pochutiny.
směs koření pro výrobu Skopové klobásy obsahuje koření a kořenící extrakty. Dávkování: 8g/1kg hotového výrobku
Tento obal je jednovrstvý neorientovaný polyamidový obal nacházející uplatnění především u vařených masných výrobků určených do forem nebo na tlačenky a aspiky. Nepropustný obal na tlačenku průměr 100mm, délka 50cm. Hmotnost hotového díla cca 2,0 kg
Tento obal je jednovrstvý neorientovaný polyamidový obal nacházející uplatnění především u vařených masných výrobků určených do forem nebo na tlačenky a aspiky. Hmotnost hotového díla: cca 2,O kg
Tento obal je jednovrstvý neorientovaný polyamidový obal nacházející uplatnění především u vařených masných výrobků určených do forem nebo na tlačenky a aspiky. Nepropustný obal na tlačenku průměr 120mm, délka 50cm. Hmotnost hotového díla cca 2,8 kg
Sušená vepřová krev výborná při výrobě jelit, tmavé tlačenky a zabijačkové polévky .
Nové koření se používá stejnou měrou celé i mleté. Celé kuličky nového koření se nejčastěji přidávají do masových vývarů, omáček i polévek.
Vepřová střeva na klobásy a párky. Délka svazku 91,4m. Spotřeba 2,2 - 2,5 metru na 1 kg díla. Země původu Německo.
Vepřová střeva převažně na jitrnice, jelita a klobásy většího průměru. Délka svazku 91,4m. Spotřeba 2,3 - 2,8 metru na 1 kg díla. Země původu Německo.
Zázvor má charakteristickou vůni a štiplavou až nahořklou chuť. Původem je zázvorovník z tropických oblastí jižní a Střední Asie. Zázvor je výborný prostředek na povzbuzení chuti k jídlu a na zlepšení žaludečních problémů.
Vařením se kolagen přeměňuje na glutin, což je látka, která má rosolovacíschopnost a je nejpodstatnější složkou želatiny. Želatina se používá především v potravináčstvík výrobě cukrovinek, dortů a .......