Plantation Original Dark Rum z Barbadosu je prémiová řada rumů...
Jedná se o pětiletý blend rumu z Barbadosu, který prošel zráním ve dvou...
Jameson má velmi lehké a příjemné aroma, s trochou vody se uvolňuje vůně...
Opravdový rumový klenot, ve kterém se mísí rumy z Barbadosu. Jedná se o...
Opravdový rumový klenot, ve kterém se mísí rumy z Barbadosu. Jedná se o...
Všechna krása a elegance Střední Ameriky je zachycena ve svěžím blendu...
Tímto rumem začíná řada vyzrálých ročníkových rumů Añejos Reserva. Je to...
Tohoto lehkého (vyzrálého rumu) docílil maestro ronero kupáží. Smísil...
Bílé fazole v mírně slaném nálevu....
Pálivá paprikovo-zeleninová omáčka vynikající jako pomazánka či doplněk ke grilovanému masu.
Tradiční bulharský Ajvar dle domácí receptury. 100% přírodní produkt.
Pálivá paprikovo-zeleninová omáčka vynikající jako pomazánka či doplněk ke grilovanému masu.
Mírně pálivá omáčka z uzených Kolumbijských papriček. Omáčka s uzenými papričkami. Vhodná k vajíčkům, smažené zelenině, ke květáku, k BBQ, ke grilovanému a nebo pečenému masu.
Extrémně pálivá delikatesa pro opravdové gurmány, kteří hodně snesou. Vhodná k BBQ, ke grilovanému a nebo pečenému masu. Papričky Ghost jsou jednou z nejpálivějších chilli papriček na světě.
Vyrobena z nejpálivějších papriček habanero. Vhodná k hamburgerům, sendvičem, vajíčkům, masu a vegetariánským pokrmům.
Mírně pálivá mangová omáčka z kolumbijských papriček. Sladko – pálivá omáčka z královského ovoce – manga. Vhodná na přípravu marinád, BBQ, k rýži, do salátových dresingů, k obalovaným a smaženým jídlům. Omáčka je vyrobena z výběrových kayenských papriček, manga, maracuji a třtinového octa. Jemně pikantní, vhodná i pro děti.
Velmi pálivá delikatesa pro opravdové gurmány, kteří hodně snesou. Dovážíme pro vás až z Kolumbie.
Karamelizovaná cibule s granátovými jablky dodává omáčce svěží, sladkokyselou chuť, která se hodí nejen k sýrům. Skvěle se hodí k rybám a masu. Neuvěřitelně chutná s hamburgery.
Tato omáčka pochází z Indie - říše koření. Je mírně pikantní, osvěžující, sladkokyselá. V této omáčce se dokonale projevuje kombinace manga, cibule, pepře, kurkumy a citronu. Je velmi vhodná k sýrům, kuřecímu masu, rybám (sleď, losos). Je ideálním dipem, ozdobou svačiny nebo přílohou ke grilovanému kuřeti, rybě, vepřovému nebo jehněčímu masu.
Výborně se hodí k různým sýrům. Exotickou a sladší chuť dodá také palačinkám. Lze použít k drůbeži, jehněčímu a telecímu masu nebo i k zapékané zelenině.
Vynikající vyvážená směs kyselejších lesních plodů a pikantních chilli papriček. Ideální ke grilování, na steaky, kuřecí ale také sýry nebo paštiku
Vynikající vyvážená chuť brusinek, chilli a hrušky vhodná ke grilování, steaky, ale také k sýrům nebo paštice
Vynikající vyvážená chuť malin, chilli a pomeranče vhodná ke grilování, steaky, ale také k sýrům nebo paštice
Tato jemná a krémová omáčka, kterou v Anglii vyrobila legendární rodinná společnost Patak's, kombinuje máslo, rajčata a ústa zalévající indické koření.
Ideální jako doplněk k pokrmům z ryb, mořských plodů, masa, grilované zeleniny a brambor. Alioli (často nazývaná aioli v angličtině) je jedna z nejběžnějších španělských omáček. Původní recept pochází z Katalánska na severovýchodě země na hranicích s Francií.
GREEN CHILLI – Omáčka se zeleným čili, kyselo-pikantní. Ochucovadlo. Pasterováno. Vhodná k namáčení plodů moře nebo jako ochucující složka na jejich přípravu a smažení.
Čínská sladko-kyselá marináda je vhodná k přípravě různých druhů grilovaných nebo pečených mas, ke smaženým nudlím, rýži, rybám atd. Používá se jako dressing do salátů. Je ideální také na předkrmy, jako jsou jarní závitky, rolády a další. Neodmyslitelně paří k Stir-fry úpravě pokrmů, což je čínská technika přípravy jídel na pánvi wok.
Hoisin omáčka – sladko-slano-kyselá, lehce pikantní, vhodná pro přípravu omáček k marinování i k přímému namáčení nakládaných, smažených a grilovaných pokrmů. Pasterováno.
Červená kari pasta Exotic Food je hojně využívána v thajské kuchyni. Kari pastou se dochucují různé masové směsi, špízy, přidává se do polévek a je součástí i zeleninových jídel.
Zelená kari pasta Exotic Food je hojně využívána v thajské kuchyni. Kari pastou se dochucují různé masové směsi, špízy, přidává se do polévek a je součástí i zeleninových jídel.
Korma je lahodná, mírně pálivá omáčka obsahující kokos, který z ní vytváří něco naprosto jedinečného.
Sugo all´Arrabbiata - Le conserve della nonnaTo, co najdete v tomto receptu, je nejznámější italská chuť na světě! Každý region v Itálii přidává k "dokonalosti" jinou ingredienci. Na severu je to např. slanina, houby ve střední Itálii.
Klasická „neapolská omáčka“ připravená s čerstvou rajčatovou omáčkou a zeleninou, která z těstovin udělá chutný italský první chod. Používá se ihned po otevření bez dalšího vaření.
Le conserve della nonna Pesto alla genovese - Máte to štěstí zažít tento klenot Ligurie! Pesto je slavný poklad středomořské kuchyně! Z této úžasné krajiny pochází všechny použité ingredience, bazalka, extra panenský olivový olej, sýry Grana Padano, Pecorino Romano, a dokonce i piniové oříšky
Ragu´di carne - Připravena k použití, není potřeba další tepelné úpravy. Masová omáčka na těstoviny. Typickým jídlem v kraji Romagna jsou tagliatelle s touto omáčkou, velkorysý a chutný pokrm.Vepřové maso a šunka je výhradně italského původu.
Sugo ai funghi - Le conserve della nonnaLehká a jemná houbová omáčka. Nejlépe se hodí k těstovinám, které dobře absorbují chuť a vůni koření.Návrh na servírování: S Tagliatellemi nebo lasagnemi, s trochou parmezánu. Pro mlsné jazýčky přidáme lžíci navíc
Pálivá rajčatová omáčka na těstoviny s paprikou.
Rajčatová omáčka na těstoviny po sicilsku. Výrobek je bezlepkový. Říká se, že tento recept, vznikl na počátku století v „bordelu“ ve španělské čtvrti v Neapoli. Bleskově se rozšířil se na celý poloostrov, a to díky jeho snadné přípravě.
Sugo mediterraneo - Kapary a byliny: ve světle receptů středomořských chutí! Chutný recept připraven ihned k použití. Vzpomínka na nádhernou dovolenou, strávenou na větrných útesech Salina, slyšíte moře a užíváte si vůně z kuchyně ostrova....
Sugo alle verdure grigliate -Le conserve della nonna. Ke klasické rajčatové omáčce jsme přidali všechny příchutě a barvy na zahradě! Grilovaná zelenina, byliny a italské koření, přísně vegetariánská.
Mango omáčka. Omáčka je vhodná na dochucení jídel z mořských plodů. Studená omáčka neemulgovaná. Pasterováno.
Pálivá chilli omáčka s česnekem na pokrmy z mořských plodů, studená omáčk neemulgovaná, sterilovaná.
Delikátní bazalkové pesto, které se skvěle hodí například k těstovinám či polévkám. V Itálii nesmí chybět v žádné kuchyni, což ví určitě každý milovník výborného italského jídla.
Oblíbená variace pesta na základní bazalkové, využít můžeme jak ve studené kuchyni na bruschetty, topinky, jako dip, nebo klasicky do těstovin, polévek nebo na pizzu.
Pouze 100% italská rajčata s přídavkem chilli pro ty, kteří milují silnější chutě. Veškerá naše kultura v této omáčce dodá vašim pokrmům zvláštní charakter.
Rajčata a bazalka jsou perfektní kombinací, která přinese na stůl čistě italskou omáčku. Základní ingredience naší kultury v explozi chutí, které doprovázejí naše první chody. Připraveno k použití: stačí na pár minut zahřát a je připraveno.
Hotová tomatová omáčka se smaženou cibulkou v olivovém oleji, česnekem a bylinkami.