Katalog
Nahrávám...
Španělské olivy extra kvality, odrůda La Manzanilla, z prvotřídní...
Španělské olivy extra kvality, odrůda La Manzanilla, z prvotřídní...
Typický španělský olivový kotejl z andaluzkých surovin k vínu či pivu.
Španělské křupavé olivy extra kvality, černé, bez pecky, ve slaném nálevu.
Nápoj s ovocnou příchutí vyrobený ze šumivého vína. Velmi aromatický...
Ovocný ochucený nápoj vyrobený ze šumivého vína dle starého receptu....
Podkategorie
Těstoviny vyrobené z tvrdé pšeničné krupice. Ditalini jsou tvarovány jako malé zkumavky a označují se také jako „malé náprstky“. Tyto malé těstoviny se často používají v polévkách, jako jsou minestrone nebo fagiole.
Pomalu sušené dlouhé těstoviny z tvrdé pšenice semoliny a vysokým obsahem vajec (cca 20%). Těstoviny vyrobené ze šesti čerstvých vajec na kilogram.
Vaječné těstoviny vyrobené ze 6 čerstvých italských vajec na kg.
Pomalu sušené dlouhé těstoviny z tvrdé pšenice semoliny a vysokým obsahem vajec (cca 20%). Těstoviny vyrobené ze šesti čerstvých vajec na kilogram.
Jemné semolinové nudle vyrobené z tvrdé pšeničné krupice.
Kuskus je jednou ze základních potravin severoafrické kuchyně. Jedná se o spařenou a do kuliček tvarovanou krupici z pšenice, ječmene nebo prosa. Kuskus se při přípravě nevaří, ale zalévá vroucí vodou nebo vařícím pokrmem.
Bezvaječné pšeničné nudle Quick Cooking jsou charakteristické svou sytě žlutou barvou. Výborně se hodí pro každou příležitost. Jejich předností je, oproti vaječným těstovinám, že se nelepí a nerozvařují.
Nudle Udon, příloha, která je zcela bez práce, protože nudle jsou již předvařené. Udon nudle, charakteristické svým tlustým tvarem, jsou vyrobeny z pšeničné mouky a nejčastěji se využívají v japonské kuchyni, například v různých vývarech. Nudle můžeš přidat do vývaru, případně je využít zcela jinak, použití záleží zcela na tobě.
Bio toskánské semolinové těstoviny z tvrdozrnné pšenice tvarované v bronzových formách a pomalu sušené při nízkých teplotách
Bio toskánské semolinové těstoviny z tvrdozrnné pšenice tvarované v bronzových formách a pomalu sušené při nízkých teplotách
Bio toskánské semolinové těstoviny z tvrdozrnné pšenice tvarované v bronzových formách a pomalu sušené při nízkých teplotách
Bio toskánské semolinové těstoviny z tvrdozrnné pšenice tvarované v bronzových formách a pomalu sušené při nízkých teplotách
Bio toskánské semolinové těstoviny z tvrdozrnné pšenice tvarované v bronzových formách a pomalu sušené při nízkých teplotách
Bio toskánské semolinové těstoviny z tvrdozrnné pšenice tvarované v bronzových formách a pomalu sušené při nízkých teplotách
Těstoviny řemeslné výroby pomalu hnětené se studenou vodou. Tvarované v bronzových formách, které dodávají povrchu hrubost a pórovitost, a tím se lépe dochucují. Vynikající s omáčkou lanýžovou nebo s česnekem, extra panenským olivovým olejem a čili paprikou, s pestem Genovese nebo jednoduše s rajčaty a bazalkou.
Těstoviny vyrobené výhradně v Toskánsku z vysoce kvalitní toskánské tvrdé pšenice. Těstoviny prvotřídní kvality s drsným povrchem, který dokonale drží omáčku. Autentické, typické, zdravé. Toto je naše PASTA TOSCANA.
Těstoviny vyrobené výhradně v Toskánsku z vysoce kvalitní toskánské tvrdé pšenice. Těstoviny prvotřídní kvality s drsným povrchem, který dokonale drží omáčku. Autentické, typické, zdravé. Toto je naše PASTA TOSCANA.
Těstoviny vyrobené výhradně v Toskánsku z vysoce kvalitní toskánské tvrdé pšenice. Těstoviny prvotřídní kvality s drsným povrchem, který dokonale drží omáčku. Autentické, typické, zdravé. Toto je naše PASTA TOSCANA.
Těstoviny řemeslné výroby pomalu hnětené se studenou vodou. Tvarované v bronzových formách, které dodávají povrchu hrubost a pórovitost, a tím se lépe dochucují. Vynikající s omáčkou lanýžovou nebo s česnekem, extra panenským olivovým olejem a čili paprikou, s pestem Genovese nebo jednoduše s rajčaty a bazalkou.
Těstoviny vyrobené výhradně v Toskánsku z vysoce kvalitní toskánské tvrdé pšenice. Těstoviny prvotřídní kvality s drsným povrchem, který dokonale drží omáčku. Autentické, typické, zdravé. Toto je naše PASTA TOSCANA.
Těstoviny vyrobené výhradně v Toskánsku z vysoce kvalitní toskánské tvrdé pšenice. Těstoviny prvotřídní kvality s drsným povrchem, který dokonale drží omáčku. Autentické, typické, zdravé. Toto je naše PASTA TOSCANA.
Těstoviny vyrobené výhradně v Toskánsku z vysoce kvalitní toskánské tvrdé pšenice. Těstoviny prvotřídní kvality s drsným povrchem, který dokonale drží omáčku. Autentické, typické, zdravé. Toto je naše PASTA TOSCANA.
Těstoviny vyrobené výhradně v Toskánsku z vysoce kvalitní toskánské tvrdé pšenice. Těstoviny prvotřídní kvality s drsným povrchem, který dokonale drží omáčku. Autentické, typické, zdravé. Toto je naše PASTA TOSCANA.
Těstoviny vyrobené výhradně v Toskánsku z vysoce kvalitní toskánské tvrdé pšenice. Těstoviny prvotřídní kvality s drsným povrchem, který dokonale drží omáčku. Autentické, typické, zdravé. Toto je naše PASTA TOSCANA.
Těstoviny vyrobené výhradně v Toskánsku z vysoce kvalitní toskánské tvrdé pšenice. Těstoviny prvotřídní kvality s drsným povrchem, který dokonale drží omáčku. Autentické, typické, zdravé. Toto je naše PASTA TOSCANA.
Těstoviny vyrobené výhradně v Toskánsku z vysoce kvalitní toskánské tvrdé pšenice. Těstoviny prvotřídní kvality s drsným povrchem, který dokonale drží omáčku. Autentické, typické, zdravé. Toto je naše PASTA TOSCANA.
Tyto semolinové krátké, našikmo nařezané Penne s vroubkovaným povrchem jsou základem italské kuchyně. Vyrobeny z nejlepší tvrdé pšenice a čiré vody se výtečně doplňují s rajčatovou omáčkou.
Rýžové nudle široké 3 mm jsou vyrobeny z rýžové mouky a vody.
Rýžové nudle široké 5 mm jsou vyrobeny z rýžové mouky a vody.
Rýžové nudle jsou vyrobeny z rýžové mouky a vody. Jsou bílé, hedvábně lesklé, tenké 5 mm a připravené pro vaření ve vodě po krátkou dobu 3-5 minut. Mohou být konzumovány buď teplé, nebo studené. Často se podávají také smažené do křupava, či dušené v sójové omáčce. Množství ingrediencí, které se k nim přidávají, je nespočet. Bývají vloženy do mísy s...
Thajské vlasové nudle se vyrábějí z vody a rýžové mouky. Tyto tyčinky s kruhovým průřezem mají dlouhou historii nejenom v Číně, ale po celé jihovýchodní Asii. Jsou bílé, hedvábně lesklé a připravené pro vaření ve vodě po krátkou dobu 3-5 minut.
Semolinové dlouhé ploché nudle, které se tvarem podobají těstovinám fettuccine a mívají na šířku 0,65 až 1 cm. Tagliatelle se podávají s různými omáčkami, tradičně především s boloňskou omáčkou.
Tarhoňa je druh těstoviny, používané ve slovenské a maďarské kuchyni.