V kuchyních se používá celé semeno hořčice při konzervaci zeleniny -...
Velmi zajímavý a mimořádně jemný extra panenský olivový olej z...
Tuňák v rostlinném oleji. Bohatý na Omega3 mastné kyseliny, které...
Velmi zajímavý a mimořádně jemný extra panenský olivový olej z...
Sójové výhonky jsou velmi chutné, křehké a šťavnaté. Můžeme je použít do...
Sterilované bambusové výhonky - nudličky v mírně kyselém nálevu. Vhodné...
Sterilované bambusové výhonky - plátky v mírně kyselém nálevu. Vhodné...
Houževnatec jedlý (Lentinula edodes) známý též jako šiitake je jedlá...
Je lisovaný za studena, z prvního lisu. Má velmi lahodnou chuť, mimořádnou jemnost a nádherně voní. Na celý proces pěstování a zpracování oliv a následnou výrobu oleje dohlížejí samotní mniši z kláštera AGIA TRIADA v oblasti Chania na Krétě.
Velmi zajímavý a mimořádně jemný extra panenský olivový olej z Peloponésu. V jeho chuti a vůni se projevují typické prvky olejů z Peloponésu - decentní olivové aroma, jemná lahodná chuť s lehce štiplavým závěrem. Barva je zelenožlutá se zlatavou jiskrou. A proč blend oliv odrůdy Koroneiki a Manaki?
Velmi zajímavý a mimořádně jemný extra panenský olivový olej z Peloponésu. V jeho chuti a vůni se projevují typické prvky olejů z Peloponésu - decentní olivové aroma, jemná lahodná chuť s lehce štiplavým závěrem. Barva je zelenožlutá se zlatavou jiskrou. A proč blend oliv odrůdy Koroneiki a Manaki?
Prémiový Extra panenský olivový olej s lanýžovou příchutí.
Extra Panenský Olivový Olej z Kréty od rodinné firmy Critida, s rozmarýnem. Výběrová kategorie olivového oleje získaného přímo z plodů olivovníku výhradně mechanickými postupy. Skvělý na nakládání kuřecího masa a na těstoviny.
Extra Panenský Olivový Olej z Kréty od rodinné firmy Critida, s česnekem. Úžasný je na Bruschettu, do "tataráku" či na nakládání masa, zejména vepřového.
Extra Panenský Olivový Olej z Kréty od rodinné firmy Critida, s chilli paprikou.
Prémiový Extra panenský olivový olej s červeným pomerančem
Prémiový Extra Panenský olivový olej s Wasabi